FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Liabia cu placere! Multa bafta sa gasesti o donatoare cat mai repede!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, imi pare sincer rau, te inteleg pt ca si mie mi-a dat planurile peste cap, ureaplasma. Dar e mai bine ca ai descoperit-o acum, decat sa fi facut IAD-ul si sa nu se fi prins.
Tot raul spre bine. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzimultumesc f mult pt toate informatiile. Inteleg ca si la cabinetul particular e la fel de greu de facut o programare la dr Dracea. O sa incerc totusi maine sa vad ce reusesc sa fac. Nu prea imi place sa pierd timpul, mai ales cand este ceva atat de important. Am zis sa merg sa imi fac o parte din analize inainte de a ajunge la consultatia de pe 3 pt a putea medicul sa isi dea seama totusi de eventualele pb si sa am timp sa le rezolv. Vroiam sa va intreb in legatura cu HSG-ul. Am auzit ca doare ingrozitor, din descrerea care am primit-o am ramas ingrozita. Imi poate da cineva cateva informatii ca personal imi este destul de frica de aceasta analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

tuturor!

Bytzi...ma bucur ca ai pus clinicile pe prima pagina,macar asa fetele interesate se pot orienta...daca mai intereseaza mai stiu clinici...dar mai scumpicele....am documentatie un alt forum(italian)....

...oricum nu sint banci de ovule sint clinici de infertilitate care au in program ovodonatia cu donatoare de max.30 ani...ovulele nu se congeleaza!!!...sint mai delicate ca noi femeile de altfel

...imi pare rau ca ai desc.ureaplasma...e cam perversa...trece si reapare...trebuie sa faci tratament impreuna cu sotul chiar daca el nu are...si..sa repeti analiza cind si cind...sanatate,numai bine!

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

lilianaFi,merci , modificat
diana,ai putea sa faci analizele hormonale din z 3a a CM ,HSG iti v-a da dr sa-l faci atunci si restul analizelor de secretie

si nu-ti fie frica de HSG caci eu am facut 3 si nu a fost chiar asa rau, depinde si de organism....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

diana intre banca de gigei de la Sabyc si cea din Sibiu, cea din Sibiu mi se pare mult mai bine pusa la punct, acolo poti alege tu donatorul, fata de Sabyc unde il alege dr Matei.
La Sibiu sunt testati mai bine, iti da cele mai multe info (fata de alte clinici), poti face rezervare de sperma (de la acelasi donator) pt alti copii, daca vrei.

Iar despre HSG, eu zic ca tine de limita de suportabilitate a durerii pt fiecare. Pe mine m-a durut cand a introdus substanta de contrast. De cand m-am dat jos de pe masa aia, eram deja mai bine. Oricum e bine sa fii libera in ziua aceea, sa mergi acasa, sa stai in patut.
E o investigatie utila pt inseminare. Daca trompele sunt infundate faci inseminarea degeaba. Oricum majoritatea dr nu iti fac inseminare fara HSG.

pt toate fetele mele dragi

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Bytzi
...de ce ai facut 3 hsg ???? !!!...stiai ca in timpul acestei mini interventii se pot face infectii de tipul ureaplasmei...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bytzi imi pare rau ca ti-au fost date peste cap planurile privind inseminarea, dar hai ca este bine ca ai descoperit aceasta ureaplasma prezenta si vei scapa de ea dupa tratament
Si mie ma fost descoperita aceasta ureaplasma inainte de a ma apuca de inseminari si d-na dr Cocei mi-a dat tratament cu antibiotic ( UNI-DOX- capsule) timp de 10 zile si eu si sotul, una la 12 ore, dupa care pauza iar 10 zile si repetarea analizei
Dupa acest tratament mi-a disparut, dar sunt suparata sa aflu acum ca aceasta reapare dupa un timp
Eu deja am un an jumate de cand am facut acest tratament
Dar am sa-mi refac toate analizele inainte de a merge la Sibiu, sa le am recente
As vrea sa ma ajute fetele din Galati (Iuca sau Inna) cu o recomandare pt a repeta unHSG la noi in oras, pt a nu mai face inca un drum la Bucuresti
Eu am facut HSG-ul acum un an jumate si era bine, dar cu siguranta cei de la Sibiu ma vor pune sa-l repet
As vrea sa ajung acolo cu toate analizele la zi si binenteles sa repar daca am ceva de reparat inainte
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

gabriela eu am facut HSG la maternitate, pe Chicos. Atunci mergeam la dr Calin Alina si dansa m-a trimis.
Eu as zice sa-i intrebi totusi daca e prea vechi, HSG-ul. Si al meu avea 1 an vechime si nu au zis nimic.
Poate e bun si nu trebuie sa-l repeti.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

liliana,eu am facut o HSG la Giulesti apoi am facut laparo pt chisturi endometriozice si 3 IA fara rezultat,apoi mi-am schimbat clinica am mers la Chisinau si m-a pus sa o repet caci au zis ca de la laparo si endometrioza se pot forma aderente si se depun pe trompe si de aceea nu am reusit inseminarile(deci dupa a 2a HSG mi-a gasit ureaplasma si am tratat-o )apoi mi-am schimbat iarasi clinica am mers la dr Dracea la Gynera (cu HSG 2)si ea a observat ca solutia de contrast era adunata ca intr-un saculet nu imprastiata in abdomen si m-a pus sa o repet iarasi (cu diferente de cate un an intre ele)...si prof Sthromer cand m-am dus la Polisano Sibiu s-a uitat la ea si a zis ca e ok ,poate e cum zici tu si a reaparut ureaplasma aceasta in urma ultimei HSG caci nu am mai repetat anal de secretie,deci asta nu stiam...
dar s-ar putea ca din cauza ureaplasmei sa nu fi reusit inseminarea din octombrie?caci totul parea ok si la Polisano chiar am avut asteptari f mari ,caci se da f multa atentie procedurilor fata de la alte clinici unde am mai fost...

gabrielamerci,deci sa nu mergi la Sibiu fara sa repeti analizele ,cum am facut eu ....
iucaai fost la eco?ce fac puiutii?

Mergi la inceput