FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

diana, bine ai venit in grupul nostru, aici vei afla tot ceea ce vrei sa stii. Sunt sigura ca fetele iti vor fi de mare ajutor.
Eu am facut 10 IAD si un FIV la Giulesti,dar din pacate nu am avut noroc.Pentru inceput trebuie sa-ti faci analizele hormonale in ziua 1-3 de CM, analize de secretie vaginala. Altele ti le va da dr.Cu siguranta trebuie sa faci si HSG, pentru a vedea in ce stadiu se afla trompele. Cat despre procedura de IA nu este una dureroasa, poate doar putin jenanta. IAD-ul costa 200 lei (plus ceva atentii), dar singura problema care m-a chinuit si pe mine este faptul ca nu-ti da prea multe detalii despre donator. La Giuly,IA-urile se fac pe banda rulanta. Mai multe detalii despre dr.Dracea iti poate da [red]bytzi[/red, ea a fost pacienta ei.
Sansele de reusita in urma IAD sunt de 15%, iar la FIV, la Giuly de 30- 40%, diferenta dintre ele o face pretul, care la FIV este in jur de 3.000 de Euro cu tot cu tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,iti urez si eu bine ai venit la sub nostru,eu iti stiu povestea de la sub Azoospermie acolo am postat si eu prima data este sub meu de suflet,vom incerca si noi de aici sa te ajutam cu informatiile de care ai nevoie,vad ca pana la urma te-ai decis sa mergi pe donator,daca esti inpacata sufleteste iti uram succes...

daca esti pacienta dr Dracea cred ca cel mai bine e sa mergi la ea la cabinet acolo poti vorbi f multe cu ea si iti v-a da lista de analize care trebuie sa o faci....si eu am facut 3 IAD la Giulesti si asta ma macina tot timpul dupa cum a spus si dodo,nu stiai nimic de donator,nu f mare lucru.....noi acum santem o gasca de fete care mergem la Sibiu aici e cu totul altceva iti da cat de cat ceva informatii si plus ca lucreaza cu o banca de sperma din danemarca unde donatorii sant f bine testati (avem mai multe info pe prima pagina)....
orcie informatie ai nevoie noi santem aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liabia spune:

Buna fetelor,in sfarsit am vazut ca mi-a citit cineva mesajul si m-am simtit si eu mai bine,aveam impresia ca ma ignorati,dar va multumesc ca nu-i asa.
Raluca iti multumesc pt incurajari si sa dea Dumnezeu sa nu ai nevoie de Fiv.
Ioanatugs iti multumesc pt inf.dar deocamdata mi-e greu sa ma gandesc la Bucuresti ca optiune,eu tot sper ca voi gasi o donatoare la Timisoara aici banca de ovocite nu este dar daca gasesc donatoare,pot sa fac.
LilianaFi esti o scumpa ca mi-ai ddat adresele alea din Cehia ,ucraina dar cred ca m-ar costa o gramada de bani care nu-i am deocamdata.
Si asa cum am mai zis eu sper sa gasesc o Donatoare in Timisoara,nu mi-am pierdut speranta si voi ma ajutati ma incurajati,inainte de a intra pe forum am fost f dezamagita si dezarmata,dar acum incep sa-mi revin, datorita voua fetelor,va multumesc
Va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna seara fete dragi!

liabia..in cehia si ukraina nu sint deloc scumpe,sau cel putin nu mai scumpe decit in romania...costa max 4000 euro o ovodonatie ....si oricum te sfatuiesc sa nu faci ovodontie cu donatoare cunoscuta...cel mai bine sa fie anonima...pt a nu avea cine stie ce surprize mai tirziu....numai bine!

Un tren de pt voi toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Buna fetelor. Multumesc tuturos pt raspunsuri.
Vroiam sa va intreb referitor la informatiile primite despre donatori. Ce anume nu spun cei de la giulesti? Ideea este urmatoarea. Daca ma ajuta Dumnezeu eu as vrea sa am doi copilasi si sincera sa fiu as vrea sa fie de la acelasi barbat. Banuiesc ca exista totusi o evidenta a donatorilor si nu se face inseminarea la nimereala, nu? Nu se spune de exemplu varsta donatorului, statura , culoarea ochilor sau a parului de ex? Cateva date care sa iti contureze o mica imagine? Referitor la cabinetul particular al dr. Dracea imi poate spune cineva cum se procedeaza, unde este si cam cat costa o consultatie?Eu mi-am facut programea pe 3 feb la spital la dansa dar sincera sa fiu as vrea sa imi fac analizele ceva mai repede si as merge la cabinet inainte de toate.
Va pupic si mult succes tuturor.
Diana

Mergi la inceput

diana,clinica particulara a lui dr Dracea se numeste Gynera, str paharnicului, nr 23, tel 0727833833si e in sect 1 f aproape de arcul de triunf....dar daca ai prog pe 3 feb la Giulesti nu stiu daca prinzi o prog mai repede la clinica ,caci e f aglomerata ,acolo se fac si IA si FIV -uri si acolo lucreaza si dr Damian urolog care face biopsii (cred ca stii de el de la sub Azoospermie)
o consultatie+eco e 100 ron

cat despre donatori la Giuli va trebui sa vorb cu dr Moisa atunci ca ea se ocupa cu banca de sperma si ea e embriologul ...care se uita la sot si ti-l alege ea cam asta stii de donator...
la Sibiu iti da un tabel cu donatorii unde e scris profesia,inaltime,greutate,culoare par si ochi ,rasa (caci sant din danemarca donatorii),grupa de sange si RH +ca gasesti pe prima pagina unde a pus cipciriplink-uri despre aceasta banca CRIOS din danemarca analizele care li se fac donatorilor

o alta banca de sperma mai este la Sabic tot in Bucuresti unde vei afla mai multe despre donator,aici iti poate spune mai multe iucacare a facut o IAD acolo...

mult succes

Mergi la inceput

LilianaFI,am pus sait-urile cu bancile de ovule din Cehia si Ukraina pe prima pagina sa se gaseasca mai usor pt cine are nevoie
multumim

Mergi la inceput

diana,banci de sperma mai sant si la MNL (med new life),o avem pe Raluca care a facut aici nu stiu care sant preturile

la Giulesti costa 200 ron o IAD
la Polisano Sibiu 2000 ron o IAD

a si uitai niciodata la Giulesti nu cred ca vei gasi sperma de la acelasi donator si la a 2 a inseminare
la Sibiu am vazut ca donatorii au mai multe probe deci e posibil sa-i gasesti fratior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

La MNL costa 600RON (IA) + 100E (sperma).

Mergi la inceput

din pacate mi-a iesit ureaplasma pozitiva si nu voi putea face luna aceasta inseminarea ,maine il sun pe dr Ispasoiu sa vad ce trat imi da ...poate de aceea nu am reusit data trecuta,analizele care le aveam aveau deja 1 an si jumatate si si atunci avusem probleme cu ureaplasma..

siminete,cand faci inseminarea?faci tot la tine in oras prima eco din z8a ?iti tin pumnii stransi stransi

Mergi la inceput