FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)
Raspunsuri - Pagina 6
raluca30 spune:
liabia-nu sunt sigura unde am citit ca exista posibilitatea de FIv cu ovule de la donatoare la med new life bucuresti...daca as ajunge sa fac FIV,dar inca sper sa rezolv cu IAD,cu siguranta as dona o parte din ovule daca as avea destule:)...sper sa iti rezolvi problema si sa ai parte de un bebelus sanatos:)
rodicuta32 spune:
Dragele mele ,eu am fost azi la ginecolog la o "repetitie " pt. luna februarie.Medicul a zis ca am numerosi foliculi ,dintre care cel mai mare de aprox. 12 mm ,iar endometrul de 4mm(azi fiind in ziua a 8-a a CM).Din punctul lui de vedere a zis ca e bine si ca dupa parerea lui nu e necesar tratament de stimulare.Ma mai duc in ziua a 13-a ,adica miercuri sa vad exact cat are foliculul.
Imi pare rau ca nu putem merge luna asta la Sibiu,dar asta e,oricum raceala mea a recidivat, am facut iar febra,iar acum iau din nou antibiotic.
rodicuta32 spune:
Simonete iti doresc mult succes, Doamne-ajuta sa fie bine!Spune-mi te rog daca ti-ai cumparat Pregnyl sau iti iei de la Sibiu si cate unitati sau cate fiole se fac..sau poate depinde de la caz la caz...
bytzi spune:
rodicuta,tot timpul la IA se face pregnyl de 5000ui
si de obicei daca faci monitorizarile la Sibiu iti vor da ei pregnyl dar daca le faci la tine in oras si mergi la Sibiu doar pt IA v-a trebui sa-ti faci tu rost ca pregnylul se face cu 24 de ore inainte de IA ....noua care am facut IA la Sibiu ne-a dat ei pregnylul....
Ioanatugs spune:
La multi ani tuturor fetelor pe 2009 si sa aveti un an foarte bun va doresc!
Liabia eu stiu ca si la Giulesti se folosesc ovocite donate, dar nu stiu in ce conditii si daca trebuie sa vii tu cu donatoarea, sau au ei donatoare. Pentru ca pe protocolul pe care-l semnam noi la FIV, exista si rubrica doantoarei, in caz de nevoie...asta inseamna ca fac si cu donatoare, cu siguranta. Dar de ce vrei sa folosesti neaparat ovocite donate, atata timp cat tu ai si ai si ramas insarcinata o data?? Ca s-a oprit din evolutie, nu e vina ovulului neaparat, sunt multe alte cauze...!
simonete spune:
Rodicuta , iti spun ei cu cateva zile inainte , daca trebuie sa-ti faci rost de pregnyl ,ar fi bine sa ai o fiola pt. orice eventualitate , eu mi-am facut rost. In februarie nu cred ca vor mai fi probleme cu aprovizionarea , au trecut sarbatorile , dar eu te sfatuiesc sa ai o fiola acasa.
lilianaFi spune:
fete dragi!
Libia..daca te intereseaza clinici care se ocupa de ovodonatie de multi ani si cu bune statistici si preturi rezonabile:
- in rep.ceha:
www.sanatoriumhelios.cz
- in ukraina:
www.isidaivf.com.ua/index_eng.html
www.ivf-pgd.com.ua
...sau in spania toate clinicile,dar aici sint f.scumpe si cu aceleasi statistici bune...
....eu am tot citit pe la acest capitol pe un forum italian.....si incerc sa ma obisnuiesc cu aceasta ideea de ovodonatie...mai am de gind sa mai incerc cu mat.meu genetic...dar cum initial am refuzat totalmente ideea acum fac pasi inainte pe aceasta strada...
Numai bine tuturor si..multe beta+ + +
diana23ct spune:
Buna fetelor. In primul rand La multi ani si implinirea tuturor dorintelor. Eu sunt noua la aceasta sectiune a forumului. Am mai postat la azoospermie cu ceva timp in urma.
Sa va zic in cateva cuvinte si povestea mea. Incercand sa raman insarcinata am inceput investigatiile si eu si sotul meu. In urma spermogramei am depistat ca sotul meu este steril. AM facut nenumarate analize si am batut la multe usi dar raspunsurile si rezultatele au fost aceleasi. Intre timp am decis sa incercam si varianta cu IA de la donator. In urma recomandarilor am decis sa merg la Giulesti la dr. Laura Dracea. Vroiam sa va intreb pe cele care ati mai facut IA care este procedura, cat costa aproximativ, ce analize trebuie facute...Cat de mari sunt sansele in genera fata de FIV?
Va pup si multumesc anticipat.
Diana
rodicuta32 spune:
Bytzi, Simonete va multumesc pt. raspunsuri,oricum in prima zi a ciclului voi suna la Sibiu si atunci o sa-i intreb si de Pregnyl,iar in ziua a 10-a sper sa fiu deja acolo si sa stau cat va fi nevoie,pt. ca oricum voi fi in concediu.
Diana ,bine ai venit ,iti doresc sa stai cat mai putin pe-aici si sa mergi repede la odisee,din pacate nu stiu cum decurge procedura la Giulesti si ce analize iti cer ei,dar cu siguranta sunt fete care stiu mai multe si te vor lamuri.