FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cred ca nu ar trebui sa fiu asa optimista , daca va fi o nereusita , voi cadea rau de tot din copac , dar asa ma simt acum , o fi vreun semn ?! V-ati simtit asa de sigure de reusita inainte de vreo inseminare ?? Cred ca am luat-o razna deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

SIMONETE, imi place de tine ca esti foarte optimista, asa si trebuie sa fii, sa crezi din inima ca vei reusi. Speram sa fii prima graviduta de anul acesta, iar noi sa iti calcam pe urma.
Cate injectii de gonal faci pe zi?
Spor la injectat, te pup!!!!!!!!
cosicel, nici nu vreau sa te aud de dezarmare, dar te inteleg foarte bine, eu am facut 10 IAD si un FIV si tot asa am zis ca ma opresc, ca nu mai fac nimic, dar nu ma lasa inima sa abandonez lupta.Nici eu nu am aflat motivul nereusitelor, am facut analize peste analize si, nimic. Traiesc cu speranta ca intr-o zi voi reusi. Nu vreau sa ma dau batuta.
bytzi, te pup, te astept pe tine sa devii graviduta.
andrada, doar daca vii sa faci la Sibiu, vei afla cat mai multe informatii despre donator, pt ca sunt din Danemarca si au si multe din analize facute. In Bucuresti, nu vei afla mare lucru despre donator. Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

dodo - eu tot traiesc cu senzatia ca IA-urile n-au fost facute cand trebuia, ca nu am nimerit timpul... aici, in Romania ori medici nu se priecep, ori nu-si dau interesul...

N-am dezarmat, te admir ca lupti in continuare, si-mi dau seama ca tb sa am radbare...si analize beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liabia spune:

Buna,fetelor si La multi ani!
Eu sunt noua pe forum ,din 06/01/09 si am mai scris dar la alte subiecte.
Eu se pare ca sunt un caz izolat am nevoie de donatoare de ovocite nu de donator dar imi face bine cand citesc mesajele voastre mai ales cand sunte-ti optimiste.
Simioneta fii optimista deorece ajuta la reusita fertilizarii,eu am fost f optimista si mi-a reusit din prima cu doar 2embrioni transferati,doar ca din pacate nu erau din cei mai sanatosi si nu mi-a rezitat sarcina decat pana la 7 saptamani cand mi s-a oprit din evolutie,de aia caut donatoare.Dar oricum e bine sa gandesti pozitiv.Bafta multa si sa dea DD sa ai vesti bune la sf lui ianuarie.
Raluca,un singur lucru pot sa-ti spun despre donatori,ca am avut o discutie cu doctorul meu deviata putin de la ce ma interesa pe mine(donatoare,pt ca eram dezamagita ca nu exista banca de ovocite)am inteles ca s-a infiintat o comisie sau se va infiinta comisia pe la care vor trebui sa treaca donatorii inaite,deci banuiesc ca nu vor fii lasati oricine sa doneze,oricum dpdv al sanatatii tb sa fie ok.
Pt restul fetelor va urez bafta,optimism cu caru si sanatate.
Apropo sunt din Timisoara,nu prea am vazut fete din Timisoara pe forum.
P.S. Stiti cumva unde voi gasi o donatoare!

Va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,sa dea dumnezeu sa reusesti,e f bine ca crezi in sansa ta ....
si eu vreau sa stiu tot cu 2 gonal faci stimularea?tot la Sibiu vei merge?

am scos majoretele pt tine pe prima pagina sa dea domnul sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Multumesc Bytzi , cu asa galerie trebuie sa reusesc , le aud de aici cum striga..... Tot 2 gonale fac , probabil pt. ca am raspuns bine la ele , cel putin pana la echo din z8 , pe urma e posibil sa-mi dea 3 . Dodo , vreau sa fiu prima din 2009 ,apoi sa va astept, dar nu mult ....2 sapt. sau o luna , apoi sa fiti . Ce frumos visam , nu ?

Mergi la inceput

Tot la Sibiu . Cip , ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

simonete, eu am fost optimista pe tot parcursul tratamentului. Conteaza foarte mult. Asa sa ramai. Bafta!

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Daca dai clik pe semnatura vezi ca azi am 11 sapt si 2 zile

cu

Mergi la inceput

Moni ,sa dea Dumnezeu sa vad la semnatura ta ca ai 40 de saptamani . Ai un PM

Mergi la inceput