FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)
Raspunsuri - Pagina 4
raluca30 spune:
Buna fetelor!
Am tot dat tarcoale subiectului vostru,dar azi m-am decis sa intru si eu in vorba pe aici pentru ca am aceeasi problema ca si voi.Am facut doua IAD la MNL(dr Gherasie) fara succes,acum sunt intr-o pauza si voi reincepe din nou din martie.Mie nu mi s-a dat nicio informatie despre donator la prima inseminare,erau pregatiti cu sperma pt mine cand am ajuns,am acceptat dar m-au asigurat ca nu e negru donatorul,ok am zis si asta a fost, fara succes.La cea dea doua IAD am insistat sa cer niste informatii,doream un donator mai blond si mi-au zis ca au un baiat mai blondut acolo...zis si facut,dar la fel niciun rezultat.Ideea ma cam roade oarecum acum,in sensul ca cine stie ce individ doneaza sperma acolo...stiu ca pana la urma nu va conta,daca reusesc va fii copilul meu,iar sotul meu e impacat cu ideea,doar ca il termina psihic esecurile,desi eu sunt sanatoasa si am facut si stimulare a doua oara pt a avea succes,dar cred ca ma urmareste ghinionul.
Bafta tuturor!
cosicel spune:
Raluca - activeaza-ti pm, incerc sa-ti trimit un mesaj si nu reusesc!
bytzi - uffffffffffffffff, e greu sa nu dezarmezi cand nu intelegi cauza pt care nu se intampla! Am stabilit cu-al meu ca mai 'luptam' cateva luni, nu de alta da' ma lasa nervii, avem deja 3 nereusite...
bytzi spune:
raluca,bine ai venit in clubul nostru si sa dea dumnezeu sa reusesti cat mai repede sa fii gravidutza,daca vrei mai multe detalii despre donator ai putea sa apelezi la banca de sperma de la Sabyc sau Polisano Sibiu aici vei afla mai multe informatii...
vrei sa te trec pe listutza noastra?
cosicel spune:
Raluca, din cate imi amintesc, ca sa-ti activezi PM, trebuie sa intri in 'contul meu', care se afla pe bara de meniuri din partea de sus a paginii, cu litere de cul rosie, sau, alta varianta e sa alegi tot din bara de meniuri, din partea stg a paginii, nu sunt sigura daca la 'profil personal' sau 'mesajele mele'.
Daca intri pe 'profil personal' activeaza ym ca sa putem vorbi (evident tot despre IA si dr Gherasie).
andrada77 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Eu o sa fac in Decembrie anul asta,pana atunci ma pregatesc sufleteste.Ideea e ca o sa ma informez cat pot si o sa caut exact conditiile care le vreau.Sincer,eu nu accept ideea ca nu stiu nimic despre donator,analize medicale,genetice,inaltime,greutate,culoare.Nici nu concep altfel.
Daca nu gasesc in Romania,ma orientez in alta parte.Exista tari care ofera mai multe informatii,analize medicale.Probabil cu pozele e mai greu.Asta conteaza mai putin.
O sa va tin la curent.pup.
raluca30 spune:
mersi bitzi!poti sa ma treci pe lista voastra...e destul de complicat pt mine pt ca sunt din Constanta si fac tratamentul si monitorizarea in Ct,iar IAD in Buc la recomandarea doctorei mele...cam greu sa ajung la Sibiu sau sa strabat tot Bucurestiul...sper sa reusesc anul acesta,daca nu o sa economisesc sa fac o plimbare in Danemarca:)
O zi frumoasa tuturor!
cosicel spune:
Raluca, ti-am trimis pm, sper sa poti avea rabdare sa citesti toata polologhia pe care am scris-o!
simonete spune:
Bytzi , am inceput deja stimularea , probabil pe la mijlocul lunii va fi insem. , iar pe la sfarsitul lui ianuarie voi sti deja rezultatul .... obligatoriu II. Moni , sa ai o sarcina fara probleme , dar nu ai scris la semnatura , cate saptamani ai ?