FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)
Raspunsuri - Pagina 3
@dodo@ spune:
Buna seara, fetelor, sa dea Dumnezeu ca anul ce a inceput sa ne aduca numai bucurii si indeplinirea marelui vis, de a fi gravidute.
A venit si luna ianuarie si incep si emotiile, odata cu fetele care vor face inseminare luna aceasta. Sper ca cele care incep acum sa ne tina la curent iar noi sa le tinem pumnii stransi si sa ne dea motive de a deschide cat mai multe sticle de sampanie.
Cat despre mine, nu voi face, inca, inseminare, pt ca trebuie sa refac HSG-ul.Iar daca va fi totul bine apoi incep stimularea. Sunt hotarata 100% sa fac cu Ispasoiu, am colaborat foarte bine pana acum, de fiecare data mi-a raspuns la telefon si mi-a dat raspuns la orice intrebare.
Pup toate fetele si va astept cu vesti, mai ales pe cele care intra acum in focuri.
LA MULTI ANI!!!!!!!
@dodo@ spune:
ANDRADA, nu cred ca in Romania vei vedea vreodata poze cu donatorii, nu ar mai fi anonimi, nu? Cred ca mai important e sa fie analizati medical, sa fie sanatosi, nu cum arata. Iti dai seama ca si astia de la Bancile de sperma nu iau toti uratii de pe strada, in general sunt studenti.
Despre inseminari, toate fetele care scriem aici au facut asa ceva, asa ca daca te putem ajuta cu ceva trebuie doar sa ne intrebi. Esti binevenita printre noi.
andrada77 spune:
Multumesc DODO.
Este posibila si inseminarea simpla,vaginala,fara alte stimulari hormonale?
cosicel spune:
Vaginala????? Pai nu prea vad rostul pt care ai face IA vaginala si nu intrauterina! Se practica inseminarea intrauterina cu sau fara stimulare, vaginala...nu prea am auzit!
Este optiunea ta cum vrei sa faci IA, dar sunt medici care recomanda si medici care nu!
De exemplu, dr Cocei nu face stimulare decat in cazul in care pacienta nu ovuleaza natural.
simonete spune:
LA LUPTAAA !! Ajunge cu vacanta ! Am pregatit armele , in ianuarie atacam Sibiul ! Lupta va fi grea , dar voi invinge ! Sunt hotarata .......la sfarsitul lunii va dau o veste ....... mare.
simonete spune:
Bytzi , Dodo , Rodicuta , Cip , Iuca , Anamy , Monty , Iaura , Cosicel . Eu am avut iar ceva probleme cu calculatorul , nu am reusit sa mai intru de pe 2 ianuarie , azi am incercat intr-o doara si uite ca merge . Cine mai vine cu mine luna asta ? Ma lasati pe mine sa fiu prima din 2009 ??
cosicel spune:
Simonete, cum sa te lasam singura?
Eu inca mai sper ca anul asta sa deschida clinica de fertilizare Polisano si in Bucuresti, pana una alta, m-am orientat catre MNL, desi parerile sunt pro si contra...
Partea trista e ca mi-a cam disparut speranta... Nu vreau sa renunt, dar deja incep sa iau in calcul si adoptia... Nu-s in butoi, nici n-am cum sa pic, dar... oare tb sa insist?
Moniland spune:
LA MULTI ANI!!!! fete dragi, sa aveti un an superrrr si la sfarsitul lui sa va tineti puiutii in brate.
cu
bytzi spune:
moni,multumim si tie iti dorim sa ai o sarcina usoara fara probleme
andrada,bine ai venit printr-e noi si cum deja ti-au raspuns si fetele la noi in tara nu vei primi poze cu donatori si la unele clinici nu iti vor da nici prea multe detalii, precum grupa de sange,RH ,ocupatia,inaltime ,greutate......si da vei putea face inseminare fara stimulare daca stai bine cu ovulatia ....
simonete,fa-ma sa inteleg "Sunt hotarata .......la sfarsitul lunii va dau o veste ....... mare" ???????? vei merge luna aceasta la Sibiu?cand?poate ne gasim pe acolo
dodo,mult succes ptr HSG sa dea DD sa fie totul OK
cosicel,chiar nu trebuie sa renunti....stiu ca cateodata e greu dar trebuie sa mergem mai departe,cate IA ai facut pana acum?iti doresc sa treci cat mai repede peste aceasta stare si sa mai auzim de o IA ...da?
iuca,cum te mai simti?
cirip,nu mai bagi putin nasucul pe aici ?ne e dor de tine
toate fetele
iuca spune:
Andrada iti doresc si eu bun venit si sper sa reusesti cat mai repede. Eu nu cred ca iti poate arata o poza. Ar fi ideal, dar nu am auzit. Cel mult cateva detalii despre el.
Am vazut un film de sarbatori (american) unde o tipa vroia sa apeleze la o banca de sperma, si nici acolo nu le arata poza, ii arata intr-o umbra neagra. Si erau cateva informatii despre ei.
Eu pana acum ma simt bine, sper sa fie bine pana la capat.
Tin pumnii stransi tuturor fetelor care se pregatesc de lupta in ian/febr. Multa bafta!
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
24+