FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Montytaiana- sunt dezorientata complet! Stiu ca sunt multe fete care au destule IA nereusite, insa imi imaginam ca-i vina sotilor... .
Mda, stiam ca sansele sunt de 15% dar 15x7...rezultatul cam depaseste procentul de 100%, nu? Glumesc... dar are un gust amar tareeeeeee....
Stii, partea proasta e ca nimeni nu stie daca si cand se va intampla! Adica banuiesc ca cele 7IAD-uri costa cel putin cat 1FIV, care are sanse semnificativ mai mari!
Uffffffffffffffffff, asa mi-a pierit cheful de incercari esuate, de stres, de senzatia aia nenorocita de neputinta....
Si stii ce ma dispera? Ca e ceva ce nu tine de vointa noastra, nu putem controla, pur si simplu daca gigelu' n-are chef sa ajunga, nu ajunge, foliculul poate sa aiba sau nu ovul, endometrul reuseste sau nu sa pastreze samburelul... iar noi innebunim asteptand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andrabirni,pai la voi nu e mult peste limita FSH -ul 14 am inteles..la noi era 39 ,dupa 3 luni de trat naturiste scazuse la 20 si dupa inca 2 luni a urcat iarasi la 35 cu limitele de 12, asa ca....stiu cand ai fost la Damian caci si noi am fost la o luna dupa voi ,dar culmea ca la noi a fost deacord sa ne faca biopsie dar la insistentele mele (a zis sa fiti voi multumiti sufleteste ca ati facut-o si pe asta dar eu va spun sigur ca nu vom gasi nimic...)probabil a acceptat si din cauza ca a vazut ca santem deacord si cu donatorul adica varianta ICSI+BIOPSIE +DONATOR...
eu zic ca merita sa incercati o biopsie dar in acelasi timp cu FIV-ul (asa ne-a recomandat si prof Sthromer)
si noi daca nu faceam atatea inseminari mergeam pe Fiv in paralel cu biopsia si donator,dar de acum asta e....

si tie iti doresc sa ti se indeplineasca visul si mult succes in alegerea clinicii,stiam ca dr Beran de la clinica din Germania e si endocrinolog ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Cand ma gandesc la biopsie testiculara mi se pare cel mai groaznic lucru pt un barbat,traumatizant...sincer,cred ca daca nu sunt spermatozoizi in sperma,e ff putin probabil o biopsie sa faca minuni...barbatii sunt mult mai sensibili ca femeile zic eu...eu nu-l pot lasa pe sotul meu sa faca biopsie(al meu e si bolnav cu inima),nici el nu vrea,e f multumit ca exista donatori in Romania...chiar ma intreb daca ati auzit vreo biopsie reusita??La noi e o chestie mai ciudata,ma intreb daca vreo alta persoana a trecut prin situatia asta:trei ani totul a functionat perfect,sperma parea ok cantitativ,dar cand ne-am hotarat acum un an sa facem copil i-a disparut complet sperma sotului meu,cred ca l-am distrus psihologic acum,adica sexual e ok,nu e impotent,dar niciun pic de sperma,nici doctorii nu-si pot explica exact disparitia misterioasa sa-i zic asa,ne-au recomandat bineinteles biopsie si fiv dar am refuzat,mergem pe IAD pana reusim:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Raluca, daca citesti pe prima pagina aici sau la azoo , o sa vezi ca s-au gasit spermatozoizi in urma biopsiilor.E adevarat ca nr. reusitelor este mic, dar exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Simonete,unde esti draga mea?
Ma gandesc ca deja ar trebui sa fii la Sibiu...
Te asteptam cu vestea cea mare!
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Monty , din pacate luna asta nu va fi petrecere , cel putin nu pt. mine . Azi nu am putut sa merg la serviciu , am jelit toata dimineata , acum am luat niste Xanax , mi-a mai trecut ca sa zic asa . Deci , dragele mele , nu am raspuns la stimulare ,mi-e teama ca nu mai am rezerva foliculara , de asta sunt asa de afectata . O sa repet iar analizele de z 3-a , dar mi-e frica de rezultate . Nu ma asteptam la asa ceva , eram asa optimista ..... Va tin pumnii , celor care urmati la stimulari si sper ca tot ghinionul s-a dus acum cu mine , iar voi veti avea noroc . Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Cum adica, Simonete? Iarta-ma ca insist, iar tu esti asa necajita, dar ce s-a intamplat?
Analizele de z3 erau dezastruoase luna asta? Ai facut stimulare si n-a aparut nimic?
Adica luna viitoare, cand vei face iar hormonalele de z3 cum iti vei da seama daca vei avea rezultate?

Mergi la inceput

Am facut analizele in primavara 2008 . Dr. Moisa , la care am fost atunci , zis ca sunt "boboc" , intradevar am avut ovulatie pe ciclu natural ,fara stimulare si in z11 am avut folicul de 19 mm. A urmat inseminare....nereusita . Apoi la Sibiu pe 2 fiole de gonal am obtinut 3 foliculi , in ziua 11 din cei 3 mai aveam doar 1 , ceilalti 2 nu s-au mai maturat. A urmat inseminarea si ... n-a fost sa fie. A 3-a oara , tot pe 2 fiole de gonal obtin 2 foliculi de 12mm ,care raman asa si nu mai cresc ,( desi am continuat stimularea )si nu se poate face inseminarea . Asa cum am spus mi-e teama ca din cauza varstei (38 ani ) , acu o fi crescut si FSh -ul si nu se mai poate face nimic .

Mergi la inceput

Am citit in dupa-amiaza asta ceva despre agonisti de Gnrh , care se dau in fiv , stiti ceva se pot folosi si pt a obine foliculi mai buni si in inseminari ? Am sa intru si la Fiv , poate ma pot ajuta fetele de acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Simonete imi pare tare rau, poate tu nu rapunzi bine la gonal.

Fetelor , nu am intrat pana acum pt ca a tb sa-mi revin, bble meu m-a parasit , s-a oprit din evolutie acum o luna si ceva . Revin pe baricade peste 2-3 luni . Nu se stie cauza oprii din evolutie, pb cauze genetice, pb varsta...

Mergi la inceput