Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
andy_galro spune:
Intru si eu sa va urez un anou bun plin de fericire, bucurii, sanatate si sa vi se indeplineasca toate dorintele!!!!!
Un gand bun pentru toata lume!!!! Va pup pe toate!
Un si pentru Moni si Delphinas sa na anunte cat mai repede ca au 2 liniute!!!!
LA MULTI AAAAAAAANI!!!!!!
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CosmyB. spune:
Am intrat sa va uram
UN AN NOU FERICIT SI CEL MAI BUN DIN CATI ATI AVUT ALATURI DE PUIUTI! GANDURI BUNE PT MONI SI DELPHINAS
Am vrut sa va zic mai multe dar sunt pe fuga, mergem la ai mei si dupa petrecem acasuca in 3 si mai am si de bucatarit am vazut un film super vi-l recomand si voua, merita sa-l vedeti! http://www.imdb.com/title/tt0421715/
pt toate mamicile si puiutii!
Pozici
Mami super happy de Maya
baby_boy spune:
PAna acum am bucatarit..o sa facem revelionul acasa ..si am zis sa intru si eu sa va urez
UN AN NOU PLIN DE SANATARE, IMPLINIRI SI MULTE BUCURII ALATURI DE BOBOCEII VOSTRI!!!!
LA MULTI ANI 2009
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
bitza2008 spune:
LA MULTI ANI 2009!! UN AN PLIN DE BUCURII SI REALIZARI! VA IUBESC PE TOATE!
Pe 1 sau 2 ianuarie vin peste voi la capitala! Un cumnat a facut atac cerebral, e internat la Sp. Militar si vrem sa o sustinem putin pe sora sotului.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo revin cu probleme ... are si Sofia bubitele alea de vreo luna ...si pe fata pielea uscata. dau cu Mustela: cold/ stelatopia, bepanthen pe "duduie", nidoflor din cand in cand ... nu stiu ce sa mai fac. ma gandesc sa caut un dermatolog bun sa-mi vada fata. O sa incerc si crema de galbenele ceva timp sa vad ce zice pielea fetei. uphff! astazi a facut si diaree, dar dr. zice ca dupa vreo 4 sa-mi fac griji si sa-i dau Hidrasec (parca) 10mg. Preety, nu te da batuta! mama lui de lapte, tre' sa se inmulteasca! :-) Mihaela jurnalulsofiei.wordpress.com http://picasaweb.google.com/mimihoo www.flickr.com/photos/mipepitoida |
incearca si triderm. Recomandat de pediatra....ffff bun.
La multi ani!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
babytza spune:
Va urez si eu acum ca nu stiu daca mai intru : Un an nou plin de bucurii si muuuuuuuuuuulta sanatate, fericire si tot ce va mai doriti!!!!! Sa va bucurati de puiutii vostrii si de familia voastra !!!!!
Ma bucur mult ca v-am cunoscut si ca ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie
Pentru Moni si Delphinas tot binele din lume si cat mai curand le doresc sa vada dublu Va poooooop
Distractie placuta tuturor in noaptea de revelion
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
danucu spune:
Aho! Aho!
Am intrat si eu pe forum dupa secole sa scriu primul mesaj la bobocei (ultima data eram inca la odisee) si sa va arat o fetita frumoasa care va ureaza La Multi Ani.
http://picasaweb.google.com/dannucu/Alessandra#5285995224328689218
Sa aveti un an nou cu bucurii, impliniri, succese, bebelusii sa va bucure ca si pana acum. Iar in ce ma priveste sper sa intru mai mult pe forum in 2009.
La Multi Ani 2009!!!
Mami de Alessandra
Baby born
preety spune:
S-a publicat modificarea de ieri la legea mamelor in MO nr. 899 de astazi.
Aveti aici link-ul: www.monitoruloficial.ro/RO/article--e-Monitor--297.html" target="_blank">Modificare Legea Mamelor
Mamica fericita de Sorina Gabriela
tzitziri spune:
Andy, cand venim anuntam inainte...sa vedem cat indraznim sa ne departam de casa la anu', dar oricum trebuie sa facem si noi primul concediu in 3.
Sampanie de copii ziceai?.Eu ma gandeam sa pun asa macar pe buze sampanie normala, chiar daca Davidut papa doar de la mine....asa, de fenta, ca de fel nu beau deloc.Dar e Anul Nou
Mamica implinita de David (17.09.2008)
simo_ef spune:
Un an nou de 2009 ori mai bun decat anul care a trecut, pentru toti boboceii, mamicile, taticii si bunicii! La multi ani!
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor