Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
alexa si mami spune:
LA MULTI ANI!!! un an nou plin de bucurii, multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
Delphinas spune:
Atat pot sa va scriu coerent: va multumesc ca existati, mi-am inceput lungul drum pe DC postand prima data la voi,(va rog sa ma credeti ca am un imens nod in gat si lacrimile stau sa-mi curga pe obraji)mi-ati fost alaturi si cand mi-a fost bine, dar si cand mazarica mea nu a mai fost. Va multumesc din tot sufletul mamici de septembrie-octombrie 2008.
Nu nominalizez pe nimeni, nu vreau sa uit pe cineva VA DORESC TUTUROR UN AN NOU PLIN DE SANATATE, BUCURII, FERICIRE, TOT CE E MAI PUR SI MAI CURAT PE LUMEA ASTA. SA-I LUMINEZE PE PREA MARITII NOSTRI DE LA GUVERNARE SA DEA O LEGE MAI BUNA PT VOI MAMELE SI PT NOI VIITOARELE MAMICI. PUIUTII VOSTRI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, IMPLINIRI, SATISFACTII. SA VA BUCURATI DE EI IMPREUNA CU SOTII VOSTRI, FAMILIILE VOASTRE. SA VA BUCURATI DE PRIMUL DINTE AL PRINTULUI/PRINTESEI VOASTRE, DE PRIMI PASI, DE PRIMUL "MAMA" SAU "TATA"
VA PUP DULCE SI VA IMBRATISESZ CU DRAG.
LE pt felicica, nu va suparati, dar ea a avut de la bun inceput si are in continuare un loc special acolo in inimoara mea.
poze, Just Me
ambitioasa
aly_c20 spune:
Va doresc sa fiti binecuvantate in noul an si sa aveti parte de realizarea celor mai frumoase vise!
pe toate!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
sabinel spune:
La Multi Ani!!!!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Delphinas spune:
PRIMITI SORCOVA???
Sorcova, Vesela,
Sa traiti, Sa-ntineriti,
Ca un mar, Ca un par
Ca un fir de trandafir
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fieru,
Iute ca otelu
LA ANU SI LA MULTI ANI!!!
LA MULTI ANI FALKONE-VASILE DE FELICICA!!!
poze, Just Me
ambitioasa
musettepink spune:
La multi ani!!!!!!!!
Si un mare pt sarbatoritul nostru Vlad Vasile zis si Falkone!!!!!!!! mamicai!
Minunea a venit! de Luca Nicolae