Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La multe lunite sarbatoritilor:
Robert de Aurora
Salih de Banu
Maria de Mariana flo

Vazut poze cu picii lui Muhh, sunt super
L-am vazut si pe Razvanel, e asa vesel

Sotzul vrea sa facem revelionul in 3, insa...din pacate mama s-a autoinvitat, i-am zis ca plecam, dar probabil o sa o chem la noi maine seara ca e singura cuc si mi-e mila de ea
Maine cred ca trec si socrii, asa in fuga (sa nu afle cumnatii) ca vin sa-l vada pe Mikul

Nu am reusit sa fac asolut nimic, nici tuns, nici macar platit lumina, asta e cam nasol
Maine trebuie sa bagam o curatenie rapida ca e jale, daca nu facem cateva zile, apar valatuci de praf, sper sa ma ajute si sotul ca altfel(el lucreazad-acasa, dar astazi nu l-au slabit deloc, numai la pc a stat, noroc ca m-am intors in timp sa dau hrana la pici

Nu sti daca mai pot intra maine, asa ca va zic d-acum: La Multi Ani cu sanatate, cu multe bucurii alaturi de micile comori si sa auzim numai vesti bune in 2009 (Moni, Delphinas si toate cele care viseaza la bebe 2, 3 anul viitor)

Va pupam pe toate
Pentru cuscra si Alexia

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dragi mamici,
va uram si noi un an nou fericit, plin de bucurii, realizari, implinirea tuturor dorintelor, si multa-multa sanatate voua, puilor minunati si familiilor voastre!

Sa dea Dumnezeu numai sanatate, si sa ne fim aproape si in noul an,

Va sarut cu totata dragostea!
Sa petreceti si sa va distrati!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Distractie placuta de Revelion si Un An Nou Plin de Bucurii!!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Super cadoul, giulianna!!
il ochisem si eu!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Preety, pana acum 1 luna nici eu nu prea aveam lapte si Sofia manca lapte praf mai mult. De san ... ce sa mai zic, mai mult dormea decat manca. Am inceput sa iau Galantogil - scump (50 RON), dar face, si ma mulgeam la 3h. Acum ma mulg la 4-5h, am 4 recipiente de lapte in frigider, si fata mananca doar lapte de-al meu. Bineinteles imi refuza sanul, dar nu ma supar, ma bucur ca am reusit sa nu-i mai dau Humana (si stau cu cutiile in dulap) A. Am luat galantogil 2 saptamani, 2 cutii si mi-am revenit. Sofia mananca 100-125 ml la fiecare masa. Si toate astea i le datorez dr. pediatru care mi-a spus sa incercam o saptamana doar pe lapte matern sa vedem cat ia in greutate. Poate incerci si tu, desi e mai simplu sa faci lapte decat sa ai grija sa te mulgi, merita. Oricum, incearca sa te odihnesti si sa mananci sanatos :-)

In caz ca nu mai intru astazi si nu apuc sa va urez: La multi ani! sa fiti sanatoase, mai ales puiutii vostrii si sa ne citim si poate vedem cu bine la anul!

jurnalulsofiei.wordpress.com

Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Ho Ho Ho si Merry Christmas belated de la noi care am cam disparut in ceata groasa Anul acesta am primit cel mai frumos cadou

Bitza, eu alaptez exclusiv si am observat ca in ultima vreme Chris face crize de nervi la un san cum il puneam, pana ce mi-am dat seama ca nu-i mai convine baiatului pozitia, asa ca i-am schimbat-o….nu e musai sa nu mai fie lapte, incearca o alta pozitie cu rabdare inainte de a-i da formula.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Multumesc de raspuns!Ieri am luat cantar sa-i observ evolutia timp de o saptamana...vedem!Aseara, dupa baitza aproape sa cedez sa-i dau Nan...in schimb, l-am tot pus ba la un san, ba la altul si tot asa pana a adormit...si, bineinteles ca s-a trezit la 3 ore.
Astept sa vad ce zice cantarul!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor ma bucur ca m-am facut inteleasa in problema cu lapticul. Solutia asta repet este de compromis pentru persoanele ca mine care nu au lapte suficient sa-si hraneasca piticii si ptr a le putea da putinul care este.

Mimihoo si eu iau galactogyl dar pana acum nu am reusit sa-mi cresc asa simtitor productia. Mai nou iau si galafor 6 pastile pe zi plus ceaiul pe care il beau de cand am nascut. O sa incerc sa ma mulg mai des (la 2-3 ore)sa vedem ce iese... poate poate !!! Ptr masa de dimineata se pare ca am lapte suficient - sanii beton, fata suge mult se satura si adoarme la loc. Pe urma incepe distractia ...

Gaia un special ptr tine si bebe mic!
La fel ptr toate fetele care imi sunt alaturi asa virtual de atata timp!
Va doresc numai bine, un an nou minunat, plin de vesti bune si de tot ce va doriti voi, si sa va aduca copilasii numai si numai bucurii! Va pe toate si toti ingerasii!

O urare speciala ptr Delphinas si Monica, si ptr toate fetele aflate in situatia lor, sa le aduca Dzeu cele doua liniute atat de mult dorite, sa fie sanatoase, sa priveasca mereu inainte si cu capul sus, si sunt sigura ca minunea va venii si in vietile lor!!!

Sa petreceti frumos si sa ne auzim cu bine in anul nou!

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Uitasem... nu mi-ati raspuns... cu ce spalati biberoanele ca sa nu miroasa a detergent???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

neatza si de la noi!

preety eu le spal cu fairy sau ce am atunci la bucatarie si dupa aia clatesc bine si la sterilizator cu ele.

in alta ordine de idei am facut si noi alaltaieri vaccinul fara urmari neplacute...oricum am pus supozitor 2 pe zi preventiv si mai punem si azi.

intrebaretori are niste bubite mici mici si uscate pe fata si pe picioruse care f rar se inrosesc un pic. mai are cineva?cu ce le tratati? noi avem programare la dermatolog pe 5 ian abia astept sa vad ce zice.

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze

Mergi la inceput

Fce si noi am avut bubite pe fata si pe piept ca niste brobonele mici si fara culoare. Se simteau doar la pipait ca si cum era pielicica mai aspra. Am dat cu crema de galbenele cu propolis (de la plafar, 5 ron cutia) aproximativ 4 zile si au trecut. Acum avem din nou pielea fina. Tot cu crema asta am dat si pe petele rosiatice care ii apareau pe spate sau pe burtica, de la transpiratie, luat in brate etc...

Mergi la inceput