Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
claudinna spune:
am vazut si pozele cu baieteii Mirunei. minunati! cred ca e greu cu doi copii...dar si frumos
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_irina_ spune:
Peety deci in loc sa pui 2 biberoane unul cu lapticul tau si unul cu formula folosesti numai 1.
fericita de Andreea-Maria
tzitziri spune:
gaia,Daviduta a luat antibiotic dar fara legatura cu raceala.A facut injectii.
Iar 'evolutia' mucisorilor a fost asta: galbei si lichizi (care zice tati ca insemna puroi ) apoi din ce in ce mai albiciosi dar tot lichizi si apoi au capatat consistenta....adica cojite.Sper ca am fost pe inteles si nu prea scandaloasa.Au trecut de tot cred in vreo 4-5 zile folosind batista bebelusului.El avea atunci cred ca nici 3 saptamani.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Nausica am scris si cu cateva pagini mai devreme dar poate nu m-am facut inteleasa. Uite exemplu: Daca fata mea bea 150 ml/ masa si eu mulg doar 50 ml atunci fac biberon asa: 3 masuri de lapte inseamna 100 ml/lichid + 50 ml lapte de san = 150 ml/lapte ptr biberon. Nu e ingrasamant sau cum l-ati numit voi mai devreme ci pur si simplu completare dar fara sa-i dau doua tipuri de lapte diferite la o masa. |
Merci mult, acum am priceput. Nu stiu de ce mi se paruse mie ca preparai formula cu lapte de-al tau .
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
gaia.nevia spune:
eu stiam asa:
laptele de mama se digera foarte usor, iar laptele praf mai greu. nu e bine lapte matern dupa cel praf, ca intra cel praf la digestie, si cel matern asteapta dupa el si fermenteaza. la mine a prins logica asta, seamana cu explicatia lui montignac, de ce NU fructe dupa masa.
ii dadeam copilului sa suga cat mai mult lapte de la mine, si la urma completare, exact ca la maternitate. totusi ii era mereu foame, manca mult san la mesele la care aveam (de ex dimineata) si praf putin, apoi chiraia de foame; stateam non stop sa il hranesc, totusi il durea burtica, in fine. am renuntat la model si i-am dat la o masa doar san, sau doar formula. Iar nu a fost ok, pt ca dupa masa de san plangea de foame peste 1 ora, dupa formula se linistea si 4 ore.
asa ca am incercat si sfatul pediatrei lui preety. avand in vedere ca radu refuza sanul cu vehementa de un timp si nici lapte nu prea mai e, ma mulg odata pe zi (rezulta cam 120/180ml) si cand fac biberonul, pun in el 60ml laptele meu, apa pana la 150ml si 3 masuri de praf.
vad ca deocamdata merge, am senzatia ca maximizez potentialui putinului lapte pe care il mai am. E drept ca am zile nedormite, uneori nu apuc sa beau apa cata as vrea, si mananc pe fuga te miri ce, o fi si de aici problema cu productia.
pentru cine are lapte destul, cel mai bine e tzitzi plus completare daca e nevoie, asa as sfatui eu. Pe Teo l-am alaptat exclusiv pana la 4 luni (muls pana pe la 2 luni, ore intregi zilnic, ca nu putea trage), la 5 luni am bagat formula ca trebuia sa merg la munca si alaptam doar dimineata si seara (aici incercam sa il obisnuiesc cu programul asta) dar cand m-am dus la munca, de la stress intr-o saptamana mai scoteam 20ml pe zi, iar Teo nu se mai atingea de sanul meu nici cu forta.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
iriss_04 spune:
mussette:ma bucur tare ca sunteti mai bine,,,eu si andu nept voi sa va iasa analizele bine
gaia:noua ne-a dat ospamox dar ne-a trecut si nu am ajuns sa-l luam,,,iar mucisori erau si inca mai sunt albiciosi,,,si sa va faceti repede bine ca stiu cum e
nausica:eu zic sa arunci cutia de lapte si sa cumperi alta,,,si poti sa cumperi din real,metro,carefour ca la farmaci au niste preturi de te doare mintea,,,eu am dat si 7 lei mai mult pe cutia de lapte din farmacie
eu astazi m-am facut frumoasa:tuns,epilat ,pensatce bine e si am cumparat hainute noi fff frumoase pt noaptea cea mai lunga
le:cum se numea suzeta aia smechera de la chicco?sa luam si noi maine una
pup fetele
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
khristin spune:
Claudinna, ne faci sa rosim . Multumim si baietelul tau e un dulcel fotogenic .
Muuh, simpatici tare pustii tai, se vede cat il iubeste fratiorul cel mare pe cel mic
Nushulica, Laureta, Ankussa, MonycaC cum ati petrecut sarbatorile?
Nausica, vin si eu sa te incurajez sa rezisti daca poti impulsului de a nu-i da completare micutei tale inca, si pe mine m-a tentat gandul mai ales ca al meu facea cate o criza de nervi la un san dupa baie, dar am schimbat pozitia si acum nu mai are dragutul nici o obiectie.
A propos de oboseala, ma inscriu si eu cu succes in clubul obositelor. Cred ca e oarecum inevitabil...tin minte ca atunci cand era fiimea micutza apucam parca sa mai trag un pui de somn dupa-amiaza cu ea...acum ioc . Mamici cu doi copilasi voi cum va descurcati la cap. asta? Eu una ma vait tare de spate, cand il ridic noaptea pe Chris din pat ma rupe, mi se pare mult mai greu ca in timpul zilei , iar el dragutul cred ca are vreo 7 kg la 3 luni inca neimplinite . Ma intreb chiar cum ne-om mai descurca peste o luna-doua cu ridicatul in brate. E adevarat ca e tare frumos cu doi copii, eu mor de dragul lor cand ii vad impreuna - fiimea il iubeste mult pe micut, dar in acelasi timp e si solicitant pe masura. Sanatosi sa fim noi ca ei oricum cresc super repede, parca zboara anii...
Unde petreceti noaaptea dintre ani fetelor? Noi facem revelionul la cumnati cu tot familionul si copilaria...anticip ca va fi pe cinste V-ati gandit la rezolutii deja pt. noul an? Daca nu apuc sa mai intru va urez de pe acum un an 2009 si mai bun decat cel care a trecut si sa nu uitati sa savurati fiecare clipa alaturi de micutii vostri
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andy.p spune:
Alexia nu doarme inca asa ca...
Khristin ff frumoase pozele..cat despre spate nu mai zic si acuma stau incovoiata,parca nu ma doare asa tare in pozitia asta.E greu cu doi copii,dar atata vreme cat sunt snantosi chiar nu mai conteaza oboseala sau durerile noastre.Noi acas de Rev...nici nu-mi doresc altceva,un pahar de sampanie de copii inchinat impreuna cu tati si cu Andy .Un an nou fericit si voua
Miruna dragutzi foc pustii tai.
Nausica arunca cutia si ia alta
iriss suzeta smechera se numeste suzeta monobloc ,parca de la chicco de la 4+.So te-ai pregatit de zor de noaptea cea mare??
ada am primit si noi imediat dupa ce am venit acasa Ospamox,muculetzii erau albi si aposi,am aspirat-o atunci intr-o veselie.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iriss_04 spune:
laura:,,,da ne-am pregatit,,,abia astept primul rev in 3
si vr sa mai zic:
ca am citit cum a anuntat piolica sarcina,,,superrrrrrrr frumos
si vazut poze cu piticii mirunei fff dragalasi
acum chiar ma bag la somn,,,maine mai am treaba si nu stiu daca o sa mai intru asa ca va urez la toate fetele un an nou plin de realizari
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
_giulianna_ spune:
Hello!
Sunt singura acasa cu hazbandu' pe bebe l-am lasat la maica-mea yuhuuuuuuuu sunt super eliberata, ma simt ca la 18 ani
Am fiert vin, ne-am facut stiuca la gratar (ma rog combinatia nu suna prea bine dar a fost delicios) mai stam putin si ne bagam in
Am fost si la cumparaturi...maine pe la 9 plecam spre munte unde vom face revelionul, abia astept.
I-am cumparat si lui Edi ceva, asa de sfarsit de an. www.youtube.com/watch?v=XDhx26ARFjI" target="_blank">Asta e
Pur si simplu e fascinat de el/ea (nu stiu exact cum sa-i spun) are niste melodii dragute, se aprind niste beculete...super fain!
Maine o sa plecam devreme asa daca nu mai intru va urez un an linistit plin de bucurie, sa va realizati cele ai indraznte dorinte, sa fiti iubite si implinite, sa aveti puiuti sanatosi care sa va bucure fiecare secunda din noul an!
Va pup pe toate si VA IUBESC! Mi-ati fost aproape in 2008...sa dea DD sa fim tot asa multi ani de acum incolo!
Petrecere fumoasa!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac