Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

preety eu am avut o problema cu productia de lapte pe la 5-6 saptamani(cand a avut puseul de crestere). Il tineam si cate 1-2 ore la san si nu se satura asa ca am hotarat sa ii dau supliment dupa san(nici nu lua in greutate, nici nu dormea bine). Oricum pt a creste productia timp de o saptamana am luat: centrum materna+nutrinatal9are tinctura de marar care stimuleaza lactatia) + galactogil + spirulina (pediatra unei prietene i-a recomandat-o)+ ceaichimen/fenicul/anason -1l pe zi + bere fara alcool (1/2 pe zi)
Practic am luat toate stimulenetele cunoscute sau presupuse si intr-o saptamana s-a reglat productia f. frumos. A fost un tratament soc practic pe care am hotarat sa il urmez si a dat rezultate din fericire! Poate merge si la tine

In alta ordine de idei as dori sa va urez LA MULTI ANI si fia ca noul an sa va aduca tot ce va doriti pentru voi si pentru bebeii vostrii!!
ici

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Good morning, girls, and, in case I don't hear you again, good afternoon, good evening and goodnight!

Fetelor, va doresc un an de vis in 2009!

Mai jos e un clipuletz care pe Ania o distreaza tare de tot. Sta la mine in brate in fata monitorului, il dau full screen, si se uita fix si ride si gingureste. Enjoy!

Puuuuup! Ne auzim la anu'!

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA...

VA DORESC SA AVETI O NOAPTE DEOSEBITA, , SA NU EXAGERATI CU SI NICI CU , CACI DIMINEATA VA ASTEAPTA CU MULT DRAG VOASTRA!!!!

2009

LA MULTI ANI!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

neata,

nu stiu cind o sa pot sa mai intru pe forum, asa ca va spun de pa acum LA MULTI ANI, un an 2009 plin de bucurii alaturi de bebelusii vostri mult iubiti.

toate mamicile si viitoarele mamici. Un gind bun pentru Monica si Delphinas , sa va aduca anul nou cele doua liniute mult dorite.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

buna dimineata si de la noi!

Suntem mai bine,nu mai avem diaree nici temperatura si ne plac sarurile de rehidratare la nebunie.bine ca au si gust de suc de lamaie.Ne-au iesit si anlizele,nu are rotavirus dar restul habar nu am sa le interpretez,astptam sa vedem ce zice dr.

Iriss
mamica care s-a facut frumoasa pt Revelion!Pup si pe Andu pt gandurile lui bune pt Luca

Piolica am citit si eu pe sarite povestea ta,f frumoasa si emotionanata!

Kristin f frumos cadoul vostru.Ai niste copii f frumosi

Andy pe unde umbli?

babytza
ti-a sosit mandra?

felicic ce faci?te tine ocupata curcanul?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna ziua! Sper ca va mai aduceti aminte de noi , desi am intrat mai rar pe forum, nu prea am timp sa va scriu , dar de intrat mai intru sa vad cum va mai este voua si puiutilor vostri.

Astazi am intrat sa va uram la trecerea dintre ani LA MULTI ANI!cu sanatate si un an nou plin de bucurii si impliniri de la copilasii vostrii.

Pupici de la sufletelul RIANA MARIA si de la mami DANA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nikolici , da, nu e usor cu doi bebei mici, dar zau daca mai simt oboseala!! La inceput nici nu stiam pe ce lume traiesc, adica in primele 2 saptamani, dar acum, m-am obisnuit... mi-s taaare dragi si savurez in fiecare zi cate un mic progres de-al lor si timpul trece repede, repede.... nu-mi ajung cele 18 ore pe care le petrec zilnic, exclusiv cu ei.... e putin mai dificil, dar e tare, tare frumos!!

Musette - tare mult ma bucur ca sunteti mai bine!!!

Paula-Laura - da, in alte tari indemnizatia de crestere copil e mai mica si se acorda pentru o perioada mult mai scurta de timp, dar apoi, conditiile oferite de stat pentru copil nu se compara cu cele de la noi! Ma intreb ce am face cu bebeul de 4-5 luni, daca ar trebui sa mergem la munca si nu ar avea cu cine sa stea acasa? Sunt convinsa ca in alte tari, exista o solutie.... fara sa-ti fie frica sa-l dai la cresa!

Nausica - eu zic sa ii cumperi alta cutie, e mai sigur.

Preety - eu spal biberoanele cu Pur, clatesc bine si le sterilizez.

Fetele, va doresc tuturor un An Nou mai bun, plin de impliniri si de zambete si multa, multa sanatate!!! LA MULTI AI!!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

revin cu probleme ...
are si Sofia bubitele alea de vreo luna ...si pe fata pielea uscata. dau cu Mustela: cold/ stelatopia, bepanthen pe "duduie", nidoflor din cand in cand ... nu stiu ce sa mai fac. ma gandesc sa caut un dermatolog bun sa-mi vada fata. O sa incerc si crema de galbenele ceva timp sa vad ce zice pielea fetei. uphff! astazi a facut si diaree, dar dr. zice ca dupa vreo 4 sa-mi fac griji si sa-i dau Hidrasec (parca) 10mg.

Preety, nu te da batuta! mama lui de lapte, tre' sa se inmulteasca! :-)

Mihaela

jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

luminita super mamica de 2 bebei!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Luminita, sa-ti traiasca Craciuneii! sunt tare scumpi! si tu ai fost o gravidutza frumusica

Mihaela

jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput