Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Saracutza de tine, Felicia. Te cred ca esti cu nervii in pioneze si nu stii cum sa iesi din asta. poate ca pana la urma este mai bine sa il mutzi in camera lui. o sa ii fie greu o noapte, doua, dar se va obishnui. eventual sa va puentzi voi o saltea sau un pat acolo, sa stztzi cu el pana adoarme si dupa aceea sa va ducetzi in camera lui. altfel va doboara oboseala si nu mai suntetzi in stare de nimic.
sper sa va gasitzi linistea si ritmul.

de dormit cu el in pat este greu, ca nu te potzi intoarce sa nu il trezesti si apoi amortzesti. numai somn nu e ala.

ceva trebuie sa il deranjeze pe el. paote totusi sunt dintzii. nu ii vezi tu, nu a spart inca gingia, dar durerile incep mult inainte. teodora pe la 6 luni a inceput sa se lupte cu durerile de dintzi. abia dupa vreo 3 sapt am vazut coltzishorul.

multa randare itzi doresc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare tuturor!

Multumesc din suflet ptr mesaje...azi m-am calmat...vecinica mea de o saptamana m-a facut sa uit total de mine ...Am stat aseara 2 ore la ea...e o scumpica si o mancacioasa papa 90 de ml daca ii e fomitza...Mi-e asa draga!O iau de nora!

Noi maine trebuie sa facem bagajele! Sper sa ma pot intalni cu Diana sa-i vad comorile si sa nu uit aparatul foto ca sa va aratam minunata intrunire.

La mai multe lunite Vlad, Robert Daniel, Julia, Sara Maria si Eric!

Va pup pe toate! Sper sa apuc si eu sa pun poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna Miss
Hai sa iti dau o veste buna si una rea legat de somnicul lui David.
Vestea rea: va mai continua inca cel putin o luna ...sicer cred ca la noi cea mai urataa luna a fost luna a 6-a cand se trezea din ora in ora ...timp de o luna. A fost cel mai marait copil, nervos, plangacios, uracios. Bafta, ca eu tare cred ca treci prin acea perioada....
SFAT: cand simti ca nu mai poti paseaza-i-l lui Bogdan...nu te simti vinovata...Trebuie sa supravietuiti si atunci trebuie sa va sustineti unul pe celalalt. Faceti cu randul de planton(la noi e unul o noapte unul cealalta ca sa nu fie cu suparare)

Vestea buna: Va trece!! Pe bune, chiar nu te mint. Stii cat de stresata si cat imi venea sa urlu de frustrare si de nervi si de oboseala cand simteam ca nu mai pot...chiar ajunsesem in ultimul hal de obositi...amandoi.
In fine, acum pot sa ma laud ca Bitzu doarme 8 ore legat, are doar o masa pe noapte.
El se culca la 6 cel tarziu 7 seara. Daca inainte ii dadeam papica la 22.00, 02.00 si 06.00 acum avem papa la 2 si apoi la 6 cand se trezeste de tot. Nu depinde cat de mult ii dai, ce fel de lapte ii dai...Cel putin nu la noi. Sincer cred ca iti va arata el cand va fi pregatit...nu trebuie sa ii grabim; ei stiu singuri...Si tare cred ca David e la fel...nu ii place sa fie grabit sub nici o forma. Nu te ingrijora, asa e el...

Pai fetelor voi cand imi ziceti ca puii vostri mananca 240 ml de papica eu intru in pamant... Al meu daca papa 100 de ml si poate ceva laptic dupa, e cel mai fericit...ASta daca ii place papica, evident. Si il tine cam 4 ore. Sunt zile cand nu vrea deloc sa pape mancare asa ca papa doar laptic. In sfarsit am gasit un fruct care sa ii placa: piersicile.Ii fac un piure din el si cereale pe care il papa rapid...dar nu se dezice de 100ml...parca are valva micrometrica in stomacel. Aaa, si am gasit un fruct care ii face rau la burtica: banana. Ieri mi-a facut asa de urat dupa ce i-am dat... a plans amarnic vreo jumatate de ora pana cand i-am dat niste picaturi si s-a linistit brusc, ca si cum nici nu a fost.

Legat de statul in fundulet. Miss sa stii ca iar iti faci degeaba griji. Ai sa vezi ca in momentul in care o sa stea in fundulet deja te-ai facut de o belea. Nu mai scapi cu una cu doua. Va trebui sa il supraveghezi in continuu caci de acum va incepe sa faca progrese mari. Si isi va da seama cat de fun e sa stea in fund ..si se va supara teribil pe tine daca vei indrazni sa il pui pe spate...iar cand incepe sa stea si in picioare...atunci chiar ai pus-o ...noi numai assa stam...suntem in priza continuu...cum il las pe jos cum face urat. Cand va fi pregatit puiul tau iti va da de stire...eu numai asta invat de la el. De la Bitzu invat cea mai grea lectie: sa am incredere...in el, in puterile lui. Desi imi e greu...o voi face.

Ieri seara am avut cea mai frumoasa surpriza: puiul meu mic vroia sa imi zica mie ceva. Statea in picioruse si se uita de pe canapea in camera lui unde se vedea lampitza lui de veghe, care era aprinsa... Se uita asa de intens la ea si apoi s-a uitat foarte serios la mine si mi-a spus un "bubu" foarte raspicat. Am fost cea mai fericita mamica. S-a mai uitat el de cateva ori pe acolo si tot asa se uita la mine si imi zicea foarte serios ca e acolo bubu. Azi dimineatza la luat taica-su in bratze si l-a adus la noi..insa eu eram la toaleta iar cand m-am intors mi-a spus ca piticul ma cauta din priviri. A fost tare mirat sa nu ma gaseasca acolo si ma cauta prin camera. Cand am venit i s-a luminat fatza de un zambet imens... Ce sa zic, vad o gramada de chestii noi la el in fiecare zi. E un pitic scump la vorba si la ras...dar cand o face , e cel mai frumos copil din lume

Hai ca m-am intins ca o placinta. Atat vroiam sa spun.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

fetelor, tare sunt neserioasa. baietzii au plecat la piscina, fata doarme, este linishte in casa, si eu in loc sa muncesc la teza, stau pe internet. rushinica mie!

vorbeatzi de mancarica de revelion. eu nu mai gatesc nimic, gata, m-am hotarat. ma rog, nu ca in altzi ani. adica vreaus a fac un tort diplomat, pun ceva apritive pe masa si facem un gratar. atat. m-am saturat de mancare, de dulciuri. oricum, nu o sa fim decat noi plus doi prieteni. ziceam ca o sa mergem la niste buni prieteni care stau cu noi pe strada, la 5 minute, sa stam pana la miezul noptzii, dar este asa de frig... ce sa mai scot fata din casa pe gerul asta. mai bine stam aici la caldurica. este al doilea an de cand ne cunaostem noi (adica de vreo 14 ani) cand facem revelionul acasa. dar mie imi place, am nevoie de caldurica, linishte si atat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Miss, imi pare rau ca David inca doarme asa de agitat si intrerupt...
Eu de 4 nopti sunt chiar norocasa.
Dorm amandoi atat de bine...as zice ca incep o alta etapa din viata lor.
Sper sa nu se intoarca iar la program de nopti nedormite...

Poate ca si David isi va reveni in curand.
Cred ca e agitat de la dinti...pana nu ii ies dintii nu cred ca o sa fie linistit.
Despre dusul in camera lui..nu stiu ce sa zic...fiecare face cum simte.

O sa pun si poze cu Cassie...dar mai incolo .

Pana nu revine cu somnul...iti urez multa putere!!! rabdare!!! si sa fii mereu constienta ca totul e trecator...e doar o faza si apoi copiii vor creste si nu vor mai fi chiar atat de solicitanti.

Cred ca tot cu puterea mintii vei reusi sa te simti mai odihnita si sa treci mai usor peste aceasta perioada mai dificila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

MissParker, uf ce povestesti tu acolo cu trezitu din ora in ora ce obosita trebuie sa fi... Incearca sa te odihnesti cumva, stiu ca la voi e mai greu ca papa san, dar masa de biberon sa i-o dea Bogdan asa poate apuci sa dormi si tu cateva ore legate. E greu sa dormi cu bebe in pat te trezesti amortit, nu apuci sa te odihnesti, Daria doarme in patutul ei dar mai sunt si nopti in care doarme cu noi, dar e un chin se frichine doarme cu capul la mine si picioarele la taica-su, deci ne ocupa mare parte din pat, ma trezesc ca lovita de tren.
Ai incercat sa ii dai suzeta noaptea? Ce am observat la Daria e ca se trezeste si nu stie sa adoarma la loc, suzeta o linisteste, e ceva ce cunoaste, nu stiu...
Incearca sa dormi si tu, mie de oboseala mi se face pur si simplu rau, am avut o noapte in care m-am sculat sa fac biberonu si pur si simplu am lesinat, mai era si Stefan plecat in delegatie, plus ca sunt nervoasa si ii transmit si ei starea si intram intr-un cerc vicios...
Te pupam si iti trimitem cateva ore de somn de la noi.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Nicole , LA MUlti ani si tie si la familia ta!
Am citit cum te simteai zilele astea.
Eu zic ca e normal sa ne simtim asa din cand in cand.
Mie la primul copil mi-a fost mai greu decat cu bebe 2.
Pentru ca e ceva nou tot timpul...plus ca e tranzitia de la statutul de femeie fara copil..la statutul de mamica.
SI in cuplu apar schimbari...in sensul ca nu mai ai acelasi timp pentru sot.
LA bebe 2 e ceva mai usor, cam sti la ce sa te astepti...chiar daca bebe 2 difera de bebe 1 ....oricum deja nu mai e ca atunci cand nu stiam cum arata un pampers.

Oricum totul conteaza de somn...ca daca apuc sa dorm bine ..a doua zi stau singura si cu 10 copii si nu mi-e greu, dar daca nu apuc sa dorm si am o noapte cu treziri din ora in ora..pai a doua zi mi se pare totul greu.

CAdina, am citit si eu ce ai scris, dar sincer nu am scris pana acuma caci nu ma pricep la sfaturi in iubire.
De multe ori e mult mai usor sa zici sa nu il mai primesti inapoi..sau sa il primesti..sau e usor sa zici ca lasa ca e mai bine sau lasa ca e mai rau..
Chiar nu ma pricep....stiu doar ca daca mi s-ar fi intamplat mie asa ceva....eu una il primeam inapoi daca aveam 17-18 ani...dar acuma .....la cum gandesc la 26 de ani in nici un caz...poate sa plece si sotul meu acuma,pe care il iubesc de mor dupa el..dar daca pleaca ....nu mai il primesc....chit ca mor de dorul lui.
M-as gandi la cate am facut eu pentru el, cat am investit emotional , la cata incredere am avut , iubire si nu pot trece peste faptul ca m-a tradat.
Una e sa te insele efectiv cu o alta femeie...si apoi sa ii para rau..( si atunci e super greu ) dar e altceva..si as putea trece la o adica peste asa ceva...dar nu as putea trece peste faptul ca el paraseste casa...paraseste copilul...,familia....asta e adevarata tradare.
Dar daca el face asta o data si eu imi pierd increderea in el...as sta mereu cu frica ca cine stie ce as putea eu vreodata sa fac si lui nu i-ar conveni , si ar pleca..si decat sa stau in stres...alaturi de cineva care nu ma iubeste cu adevarat..mai bine sufar eu o perioda..si apoi imi trece efectul ala de drog pe care il simt fata de acel barbat..si ma eliberez ..si devin o femeie libera , puternica si capabila sa imi impart viata cu cineva care merita acest lucru.
Un barbat nu merita sa fii trista, sa plangi dupa el...cred ca noi femeile putem fi fericite si singure..putem fi independente si puternice...dar daca totusi in viata noastra intalnim un barbat minunat atunci ..da ..ne impartim viata cu el....
Dar in rest..pentru barbati din astia care sunt imaturi si care ranesc si tradeaza....nu am nici o mila..decat daca as mai fi avut 18 ani poate.....

Mi se pare chiar degradant fata de mine ca persoana sa mai astept sa se intoarca el la mine , la bebe.....
Dar totul o pun prin prisma mea..prin expereintele mele...comparat la viata mea...insa nu ma pot pronunta si pentru altcineva.

Pana la urma ...fiecare face ce simte, cum ii e mai bine , mai usor, cum simte...de aia nici nu stiu ce sfautri sa iti dau....
Poate tu iti doresti ca el sa revina....dar eu cred ca si ralu -T ca acum ati scapat de el e mai bine..decat sa traiesti in teroare ...in stres...
Totusi , fara sa ranesc pe nimeni...un barbat il cam vezi de la inceputul relatiei cam ce barbat si tatic va fi.
Nu crec ca un barbat se schimba peste noapte...tot asa ramane..din contra daca el a fost imatur si inconsecvent in sentimente inainte de casatorie, inainte de familie...daca el nu te respecta...daca nu simtit ca e acessi iubire de ambele parti...daca nu vine totul firesc de la inceput...atunci va fi chiar mai rau in viitor.
Un barbat nu se va schimba doar ca devine sot sau tata.

Insa cred eu ca dependenta de un barbat e cea care duce la astel de relatii disfunctionale , caci unii barbati pot fi precum un drog..sti ca iti fac rau si totusi nu te poti abtine sa nu il suni , sa nu il cauti...si te incapatanezi sa zici ca se va schimba..ca va fi bine...si faci niste compomisuri pe car nu credeai ca le poti face pentru alt barbat..si suferi si nu recunosti ...si intr-un fel te gandesti ca tot tu esti de vina ca el nu te iubeste..ca tot tu nu te ridici la asteptarile sale....si toata viata cu el devine un chin ...o depedenta care iti fura din viata, din mandrie...din personalitate..din tine...din visurile tale si traiesti subjugata de un barbat de nimic care nu merita nici sa ii arunci o privire cu subinteles, daramite sa pui pe seama lui un esec al iubirii ,al familiei.
Fiecare om invata din exerienta, din greseli ...si cred eu ca acuma poti fi puternica si stii exact ce vrei de la barbatul de langa tine....si ma refer la relatii in general....

Nu inseamna ca daca nu ai gasit inca un barbat minunat nu te poti intalni cu altul...mai putin minunat...dar trebuie sa sti..."barbatul asta nu e bun de o relatie stabila...dar ma distrez din cand in cand...de la el astept doar asta si asta....si nu mai mult....si nu investesc..nu il vad des...si atat.."
Iar atunci cand vei intalni barbatul adevarat ...atunci vei sti si vei simti ....si totul va veni de la sine...fara efort..fara suferinta.
Cel putin asa vad eu lucrurile...si asa am crezut mereu....ca toti barbatii sunt magari pana la proba contrarie.
Ca ii vezi de la inceput..ca daca zice ca suna la 20 si nu suna ..e clar..eu zic ca se simt barbatii de la inceput..mai ales dupa ce ai avut exeperiente triste si nu mai esti credula.

Ideea e sa stii si sa poti sa fii selectiva cu barbatii pe care ii intalnesti...numai asa poti gasi un barbat bun...sa nu te multumesti cu putin....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Am si eu o problema, Daria ma stoarce de puteri, toata ziua vrea atentie, toata ziua alearga pe aici si eu dupa ea, adica pleaca de-a buselea dintr-o camera in alta, nu ii mai place sa stea in leagan, in patut, nu ma pot duce nici la baie fara ea, asa ca m-am hotarat sa ii iau un tarc ceva sa o pot lasa in siguranta cateva minute. Am nevoie si de parerea voastra ca nu mai vreau sa imi umplu casa de toate prostiile. Voi ce ziceti care model de tarc e mai indicat? www.bebe-strumf.ro/produse/centru-de-joaca-pentru-copii---bertoni/" target="_blank">asta sau unu www.bebe-strumf.ro/produse/tarc-de-joaca-brevi-italia-galben/" target="_blank">asa?
dar de www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/leapfrog/centru-de-activitate-learn-amp-groove/" target="_blank">chestia asta ce parere aveti?

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Am si eu o problema, Daria ma stoarce de puteri, toata ziua vrea atentie, toata ziua alearga pe aici si eu dupa ea, adica pleaca de-a buselea dintr-o camera in alta, nu ii mai place sa stea in leagan, in patut, nu ma pot duce nici la baie fara ea, asa ca m-am hotarat sa ii iau un tarc ceva sa o pot lasa in siguranta cateva minute. Am nevoie si de parerea voastra ca nu mai vreau sa imi umplu casa de toate prostiile. Voi ce ziceti care model de tarc e mai indicat? www.bebe-strumf.ro/produse/centru-de-joaca-pentru-copii---bertoni/" target="_blank">asta sau unu www.bebe-strumf.ro/produse/tarc-de-joaca-brevi-italia-galben/" target="_blank">asa?
dar de www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/leapfrog/centru-de-activitate-learn-amp-groove/" target="_blank">chestia asta ce parere aveti?

O comoara, o comoara...

Mihaela, eu as opta pt primul. al doilea are dezavantajul ca nu se paote prinde copilul de plasa aceea sa se ridice in picioare. iar al treilea este practic premergator, nu? eu am un fix cu astea, asa ca nu l-as alege pe acesta.
si eu vreau sa ii iau pt sufrgaerie ceva de genul primului tarc aratat de tine, dar din lemn.mi-ar placea asa, cu jucarii, numai ca pe rotund mi se pare ca se incadreaza mai greu in sufrageria mea si asa aglomerata.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

O comoara, o comoara...

www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/leapfrog/centru-de-activitate-learn-amp-groove/" target="_blank">chestia asta i-am luat-o eu Sarei si sunt super multumita de ea. Nicaieri nu sta mai bine ca in asta. O las si singura. Nici in leaganul de la graco nu mai statea dar in asta sta. L-am luat acum 4 saptamani din carrefour militari si am dat 270 ron. Dar Sara inca nu a descoperit mersul de-a busilea . Oricum se mai ridica si in picioare in el si de cand i l-am luat a devenit mai activa, se intoarce, se taraste ca o rama . Pana la 6 luni nu s-a intors...

Toate chestiile alea de pe margine fac cate ceva, canta.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput