Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Trebuie sa recunosc ca si mie imi place www.fisher-price.com/fp.aspx?e=product&pid=38839&st=2002" target="_blank">chestia asta, desi nu o sa cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Fecian , ma bucur pentru tine ca acum aveti nopti linistite.
Sper sa o tineti tot asa!

Aelita, Darius inca nu are nici un dinte.
Am crezut pe la 3-4 luni ca o sa ii sparga primul dinte si eram foarte sigura ca o sa iasa..insa nu a mai iesit.

IAr acum se simt doi dintisori jos la gingie.De data asta sunt convinsa ca o sa ii sparga gingia si o sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

DanaH si mie mi se pare mai ok primul. Fata mea se ajuta de orice sa se ridice in picioare, e de groaza zici ca e maimutica si tot l-a asta ma gandeam cu al-2-lea ca e posibil sa se agate si sa pice de la inaltime, dar dezavantajul la primu e ca e facut din plastic oarecum tare si parca o vad cum da cu capul in el. Si la mine tot asta e problema, prea mare aglomeratia, avem doar 2 camere si nu mai avem loc.
chestia cealalta nu e premergator, adica nu poate sa se deplaseze cu el, doar sta in picioare acolo, nu stiu ce sa zic, uite ca Monik16 spune ca Sara e incantata. Mersi pentru pont, ca in carrefour e mai ieftin, poate o sa ajung si eu pe acolo. eu i-as lua si tarc si jucaria aia, ce sa fac sa imi cumpar si eu cateva minute de liniste?
mihaser si mie mi se pare interesanta chestia aia dar noi avem din colectia respectiva, rainforest, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38314" target="_blank">asta si nu cred ca mai vrem aceleasi jucarii, aceleasi melodii...

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

fecian spuneai ca ii dai picaturi cand il doare burtica. ce fel de picaturi ca si noi avem o problema si tot cu banana cred.

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Voi fi plecata si eu de Revelion la sat .

VA urez un AN nou fericit!un 2009 de neuitat in sensul bun al cuvantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim Simonei si Dariei care ne-au mai urat La muli ani.
sarbatoritilor de azi! Vladut, Robert Daniel, Julia, Sara Maria si Eric!

Miss of, imi pare rau sa aud ca iar nu dormiti! Poate totusi e bine sa incerci si sa-l pui in camera lui, cine stie, poate da rezultate... Incearca si asta.

Daria ce curajoasa e Cassie! Eu am fost la o petrecere cu MOs Craciun si toate fetitele au fugit speriate cand l-au vazut. Numai baieteii au fost mai curajosi. A propos de ce ii ziceai Cadinei si eu cred ca intr-o relatie trebuie sa fii libera, sa fii tu insati(insuti ca e valabil si pentru barbati) atunci cand incepi sa-ti fie frica, sa nu te paraseasca, sa nu te loveasca, sa nu tipe, etc. atunci e vorba pur si simplu de o relatie bolnava care te reduce ca fiinta umana. Si viata e prea scurta ca sa te complaci in astfel de relatii. Ajungi la sfarsitul vietii si nu vezi decat ca ai facut echilibristica toata viata si ai fost atent la celalat, iar pe tine te-ai lasat undeva in urma. Intotdeauna mi-au placut relatiile in care oamenii sunt liberi sa evolueze, nu sa regreseze. E greu sa le gasesti dar merita sa astepti. De aceea o admir pe sora-mea, desi e singura si trista uneori, niciodata nu abdica de la principiile ei de dragul unei relatii. Ma accepti asa cum sunt, sau pe-aici ti-e drumul.

Micaela si eu sunt la fel cu Patrick al meu, nu ma lasa sa respir nici o secunda! Inca nu merge de-a busilea insa se arunca pe burta si se taraste pana la margine patului. Accidente inca nu s-au petrecut pentru ca el uraste sa stea pe burta si cum ajunge cum incepe sa urle. Eu tot pentru primul as opta. Desi noi o sa ne luam un gen de-al doilea deocamdata ca sa-l pot eu lua cu mine din camera in camera. Ca singur nu sta nici sa-l picuri cu ceara. Cu olita, eu nu-mi bat capul, toate cartile de psihologie spun ca abia la 18-24 luni intervine controlul sfincterelor. Bine, e OK sa-l pui asa de amuzament, sa se invete cu olita. Adevarul e ca eu am si sechele, am fost copil stressat de mic sa faca pipi la olita, m-au grabit prea tare si m-au presat, asa ca am inceput sa fac in patut si chiar si la scoala in clasa I mai faceam pe mine, nu ma puteam controla! Bineinteles ca apoi mancam bataie pentru chestia asta ceea ce si mai rau imi facea.

Fecian ce frumos ai spus, ca inveti sa ai incredere in puiul tau! Asa si eu. De cateva zile iau totul asa cum vine. Am incercat sa-i fac program de masa la 4 ore - urla de foame si era nervos, am incercat sa-l invat sa adoarma singurel, fara tzatza - statea la ora 2 noaptea cu ochii pe pereti, asa ca pana la urma iau totul asa cum vine. Nu avem program de masa, papa cum vrea si ce vrea (de exemplu alataieri a mancat legumele abia seara, ieri nu a vrut cereale la masa de seara, asa ca am ramas numai cu sanul, etc) Si sunt mult mai relaxata si el si eu. De dormit a inceput sa doarma bine de vreo cateva nopti, cu 3 treziri pe noapte, ma declar super-multumita. Ii prelungesc somnul cum vrea el, nu ma mai cramponez ca trebuie sa-l las in patutul lui toata noaptea ca asa scrie la carte. Se trezeste si nu mai vrea in patut, il pun cu noi cateva ore, apoi nu mai vrea nici cu noi, il pun in leagan si uite asa a inceput si el sa doarma mai binisor. Ca ajunsesem cu obsesia mea ca trebuie sa doarma numai in patutul lui, sa doarma numai cate 4 ore pe noapte. M-am gandit ca uite saracul bebe, are abia 8 lunite si eu incerc sa-l inregimentez in tot felul de programe si scheme de prin carti. La o adica si cartile astea, azi sunt asa, maine se schimba, opiniile difera si tot asa.

Fetelor am plecat, azi am treaba multa, meniul de Revelion. Sotul face si el curatenie deci nu prea pot sa i-l pasez pe Patrick, sper sa ma lase teroristul sa-mi fac treaba.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

DanaH si mie mi se pare mai ok primul. Fata mea se ajuta de orice sa se ridice in picioare, e de groaza zici ca e maimutica si tot l-a asta ma gandeam cu al-2-lea ca e posibil sa se agate si sa pice de la inaltime, dar dezavantajul la primu e ca e facut din plastic oarecum tare si parca o vad cum da cu capul in el. Si la mine tot asta e problema, prea mare aglomeratia, avem doar 2 camere si nu mai avem loc.
chestia cealalta nu e premergator, adica nu poate sa se deplaseze cu el, doar sta in picioare acolo, nu stiu ce sa zic, uite ca Monik16 spune ca Sara e incantata. Mersi pentru pont, ca in carrefour e mai ieftin, poate o sa ajung si eu pe acolo. eu i-as lua si tarc si jucaria aia, ce sa fac sa imi cumpar si eu cateva minute de liniste?
mihaser si mie mi se pare interesanta chestia aia dar noi avem din colectia respectiva, rainforest, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38314" target="_blank">asta si nu cred ca mai vrem aceleasi jucarii, aceleasi melodii...

O comoara, o comoara...

Pe-alea 2 tarcuri le-am vazut la baby expo. Parca ala din plastic mi s-a parut mai mare. Dar daca vrei sa stea singura cred ca e mai sigur ala cu plasa ca daca nu se ridica nici nu se poate lovi. Pe de alta parte de acum va incepe sa mearga si cred ca se va plictisi in ala, cel de plastic e mai atragator si ca culoare... Nici eu nu as sti ce sa aleg... La cat costa ala de plastic le iei pe celelalte pe-amandoua . Acum spre ex. Sara ar trebui sa doarma dar e prea maraita. Daca nu aveam asta as fi umblat cu ea prin casa. Eu il tin in pat ca pe podea e mai rece. E sigur, ca e patul mare si e pe mijloc, nu are cum sa se dezechilibreze. Poate de-aia ii place ca e si la inaltime, mai trege cu ochiul si la tv...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
Totusi , fara sa ranesc pe nimeni...un barbat il cam vezi de la inceputul relatiei cam ce barbat si tatic va fi.
Nu crec ca un barbat se schimba peste noapte...tot asa ramane..din contra daca el a fost imatur si inconsecvent in sentimente inainte de casatorie, inainte de familie...daca el nu te respecta...daca nu simtit ca e acessi iubire de ambele parti...daca nu vine totul firesc de la inceput...atunci va fi chiar mai rau in viitor.
Un barbat nu se va schimba doar ca devine sot sau tata.

Daria Ioana, eu nu as zice ca e asa. Bogdan e un barbat foarte matur, empatic, de o caldura si tandrete deosebite, un barbat sensibil, care nu se teme sa planga, un barbat puternic care nu fuge nici de suferinta... Si totusi ... aparitia si prezenta lui David ne-au dat pe amandoi peste cap, suntem morti de oboseala amandoi si cred ca si din cauza asta suntem la capatul puterilor. Eu – stiind de la el ce tata minunat a avut el, care l-a iubit mult de tot si s-a ocupat exemplar de el – imi imaginam ca si Bogdan va fi taticul „perfect“... Si acum realizez ca nu este, ca amandoi avem greseli si defecte si ne chinuim sa ne depasim egoismul ca sa fim parinti buni si ca David sa fie fericit, iar asta ne seaca de puteri si atunci mai rabufnim si noi la nervi... Avem o relatie matura, reciproca, autentica, ne iubim cu adevarat, dar acum efectiv suntem la o cumpana mare de tot si abia acum se va vedea cat rezista iubirea noastra. Eu sper din tot sufletul sa depasim aceasta perioada de criza si apoi sa ne regasim si ca barbat si sotie, momentan functionam pe autopilot doar ca mamica si tatic = sclavii neconditionati ai lui David.

fecian, Doamne, sa ai gura aurita!! Voi ce ati facut, l-ati pus treptat in camera lui si apoi fugeati cu randul sa-l adormiti la loc cand se trezea? Ii dadeati biberon noaptea (eu asta vreau sa evit)? Ca David nu bea ceai nici picat cu ceara, apa doar cu lingurita si iar se stramba, altfel nu prea stiu cum sa-l fac sa adoarma la loc decat dandu-i san sau punandu-i o mana pe burtica si tinandu-l de manuta cu cealalta mana, dar daca il mut in camera lui ce fac? Fugim din ora in ora la el sa-l tinem de manuta? Cred ca vor fi vreo 5-6 nopti ingrozitoare pana se va obisnui. Ne-am propus sa incercam dupa Revelion. Bogdan zicea azi "Macar in cele 2 nopti in care l-am lasat sa doarma in camera lui a dormit pana la miezul noptii" - are dreptate, tot e ceva, cand ieri si alaltaieri a inceput circul la 30' dupa ce ma bagasem si eu in pat... Ma bucur mult pentru tine, pentru voi, ca Gabitzu a reusit sa invete sa adoarma la loc si acum doarme bine, e mare lucru, iti mai aduni si tu fortele, am vazut si eu asta cand a avut si David 3 nopti bune, imi venea sa ma inscriu la maraton Felicitari si pentru "bubu", imi dau seama cum creste inima in tine

Dana, Micaela, Daria Ioana, va multumesc mult pentru incurajari!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu printesa mea, mi se pare ca a inceput sa semene a fetita, pana acum mi se parea ca e un bebelus. Uitati ce comoara am

monik16 ma bucur ca voua va e de ajutor jucaria. Legat de tv, pe noi doar Victor Slav ne face sa stam cuminti.

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei: Julia, Sara Maria si VLAD, Robert Daniel si Eric!

Sa fiti sanatosi, norocosi, fericiti si iubiti!!

Alysh, Vladutul tau s-a nascut de ziua noastra de cununie, ti-am mai zis, nu?

Micaela, imi place mult de Dariuta ta, chiar ca pare o fetita in toata regula!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput