Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
Danicris spune:
Buna dimineata.
Simonacip, noua ne-a spus doctoreasa ca in cazul in care copilul nu este bolnavicios si nu face des viroze, se poate vaccina cu prevenar la 15, respectiv 17 luni.
Pupam. Pa.
gabitzam spune:
Carmen, am remarcat si eu ce ochi frumosi ai!! Iar Eric este ata de dragalas ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
neatza. mor de ciuda ca m-am trezit la 7.20 si fata la 9.20. mi-a dormit de aseara de la 21.30. la 5.30 am vazut ca da semne de trezire si i-am dat laptic, apoi am luat-o cu noi in pat si dormi cucoana de sparsa, iar eu la 7 ma trezii sa-i fac sandwich sotului ca am uitat aseara si ma trezii intepenita de spate. ma blocasem efectiv..cred ca am dormit stramb
azi am zi grea..fac prima supa de galuste cu piept de curcan, am de facut 2 torturi si o praji si curatenie 

daca trec de ziua asta sunt smekera.
micaela si noi dam 10 pic de fier pe zi timp de 3 luni, deci, pana la 9 luni. acum cica li se termina rezervele de fier, etc. insa in zilele in care ii dau spanacel ii dau numai 8-9 pic..asa simt eu ca ar trebui. nu vreau sa fac nici o supradoza, mai ales ca am vazut ca si cerealele si laptele contin fier.
Nicole multa sanatate micutului 
ca_eric e un dulce baietelul tau..imi place aici http://picasaweb.google.com/carmenvarlam/Eric05Lunitze#5284634365388562754 cum doarme. e dulce foc 
revin, am de schimbat un big kk 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

iulia83 spune:
back
cadina nu stiu ce sa-ti spun despre leganat. daca asta e ritualul lui si nu are alte probleme, lasa-l. eu ce sa mai zic ca sotul meu si acum se leagana? povesteste-i asta unui medic si daca nu zice ca ar fi problema, lasa-l. sau, schimba-i tu ritualul..ia-l in brate, canta-i, leagana-l si poate adoarme asa. despre scrasnit din dintisori, eu stiu ca asta e lipsa de calciu..imi zice sotul ca eu fac asa aproape in fiecare noapte
intreaba medicul si multa sanatate 
micaela faza cu unghiutele o face si fata mea..si pe pereti, cand o mai tin sa vada desenele de pe ei si ma termina cu nervii..de-aia ii tai la 2-3 zile unghiutele sa nu aiba timp sa creasca. o mai aud prin patuc noaptea cu buricutele degetelor, ca unghii,ioc ![]()
fetelor, noua ne-a zis dr ca mai facem vaccin la 1 an si la 4 ani ca s-a schimbat schema. e normal? eu stiam ca se mai face la 2 ani, etc...a zis ca l;a 1 an vor fi 2 intepaturi care sunt suficiente pana la urmatorul, cel de la 4. stiti ceva? vreau sa ma interesez. mai zicea de unul suplimentar impotriva meningitei...
gata, ma pun pe cautat retete ca nu stiu cum naiba sa fac galustile alea..stiu ca cu gris si ou, da naiba stie
nu radeti de mine 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Andree27 spune:
Salutare fetelor,
N-am intrat de multicel pe forum....sper ca ati avut cu totzii un Carciun Fericit si Mosu v-a adus daruri frumoase, mai ales la prichindei.
Craciunul l-am sarbatorit acasa cu familia si cu niste prieteni.De Rev vom merge in Floresti la nasii nostrii de cununie,asa cum facem aproape in fiecare an ,dar acum avem un membru in plus,pe Eric
!
De aseara Eric a facut febra,i-am dat Panadol,cred ca se pregatesc dintisorii sa erupa.Sper sa ii iasa cat mai repede sa nu il chinuie!
Vreau sa urez bun venit fetelor noi,scuze dar nu mai retin numele,ca am citit mai pe fuga!

Sper sa reusesc sa pun niste poze acum cat doarme Eric!
Revin
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Nu pot sa stau mult ca am o gramada de treaba,dar vroiam sa ma laud cu ce baiat mare am,ca deja facem pe olita si mai nou cum sta asa in fundic cand se satura incearca sa se ridice,dar nu reuseste ca doar e mare fundul...
Am pus si ceva poze de la Craciun daca vreti sa ne vedeti..http://good-times.webshots.com/album/569428815QSVDTB
Pupice si daca nu mai intru pana la anul va doresc din suflet tuturor un AN Nou mai bun ,plin de bucurii si de tot ce va doriti alaturi de puiutii dragi!!

Si Multe lunite Julia ,Sara Maria si Eric( nu Eric al meu,ci de Caeric,al meu maine face 7 lunite,iiuppiii e baiat mare)!!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cadina Dragelor, ma framanta si pe mine o chestie: Cosmin pana adoarme tot isi balangane capusorul si inca isi canta. Stiu ca ei au ritualuri de somnic, dar cat o sa-si mai miste capul, cam pana la ce varsta e normal...? |
Asa face si David, uneori foarte vehement, mai da si din picioare in acelasi timp

Am citit ca e absolut normal, trece cam dupa un an.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Daria_Ioana spune:
LA MULTI ANI,Simonix!!!!!

Numai sanatate si fericire ,tie si familiei.
La multi ani si lui PAtrick de 8 luni!
LA multi ani si lui Eric din America!
CA-eric , am vazut si eu pozele.
Foarte frumoase.
Iulia, ce program incarcat ai scris acolo!!
Spor la pregatit tot ce ti-ai propus.
Foarte nostim ce ai povestit de fetita ta cum rodea la Moshu de cicolata![]()
Cadina, eu cred ca e normal ca isi scrasneste dintii.Asa facea si Casandra pana la vreun an si ceva .
IAr de adormit fiecare copil are tabieturile sale.
De ex, Casandra si acuma doarme cu 2 ponei , daca nu ii are nu poate sa adoarma.
Inainte adormea numai cu bebe de jucarie, si la fel daca nu il gaseam nu mai dormea.
Avea o perioada cand adormea numai leganata, una cand adormea suita pe mine , una cand adormea numai cu suzeta si voia sa o masez pe spate...etc
Si ea isi canta cand adormea , mai ales cand era in masina.
DAriusel doarme numai la san...si cand ma musca pe mine prea tare si el e deja adormit il pun pe perna si il legan pe picioare.
Si Darius isi mai canta uneori pana adoarme.
Micaela06 spune:
Buna dimineata si de la noi acum la miezul zilei, am avut o trezire la 7, ne-am jucat si intr-un final am adormit la loc, acum gata beau cafeaua.
Iulia83, mai dar tu esti foarte harnica, sa te scoli tu dimineata in timp ce bebelusa doarme sa pregatesti masa sotului??? Pai la noi nu se poarta mai asta
sau o fi ca tu esti mai tinerica si mie mi-o fi pierit entuziasmul pe drum? Succes azi in ce ti-ai propus ![]()
Andree27 ce baiat mare ai, am vazut ca si citeste
Ai un baiat tare frumos.
Spui ca bebele tau face pe olita? Eu nu inteleg cum iti cere...spre exemplu, am mai avut accidente in care a facut pipi fara pampers (adica in patu meu
) dar pe fata ei nu se citea mama, nimic... tu cum iti dai seama? il pui asa din cand in cand? ce probleme am si eu ![]()
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
gabitzam spune:
Nu au absolut nici un control la pp si kk acum, vine si gata, nici macar nu anunta. La kk, daca e constipat sa zicem ca-l vezi cand se screme.
Daca ii puneti pe olita e pur pentru amuzamentul vostru, el inca nu intelege despre ce e vorba.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla