Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
ca_eric spune:
gabitzam multam pt pm..o sa vad daca reusec sa il pun acolo..deocamdata am dat linkul.
te
Mami
de
Eric 30.06.2008
[url=http://picasaweb.google.com/carmenvarlam/Eric05Lunitze#]ERIC [/url]
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
nu stiu ce s-a intamplat la semnatura..ca nu a iesit..mai incercam noi
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
cadina spune:
Monalac, nu te-am uitat, cum sa te uit...? Chiar m-am uitat si la postarile tale mai vechi si mi-a placut mult cum il cheama pe bebelicul vostru: Codrin. Foarte fain nume, sa fie sanatosi amandoi. Te pup dulce pentru incurajari. Si pentru Bratafel pupici.
Cleo eu ii dau lui Cosmin si mango si papaia si avocado si ananas si pepene galben si struguri (fara seminte) si pomelo (doar miezul, fara coaja sau pielita), tot ce gasesc, cate o feliuta din fiecare, curatate de coaja si mixate.
Andrada mie mi-a recomandat pediatra branzica de vaci Fagaras de la Monor - e cutie albastra si scrie pe cutie producatorul. Iar iaurtel tot ca si Kristinik de la Tnuva cu 4% grasime.
Si noi luam fier, nu dupa analize - desi asa ar fi logic, mai ales daca bebe mananca sanatos si nu face mofturi la carnita, ficatel sau galbenus de ou. Noua ne-a spus dr de familie sa-i dau atatea picaturi cate luni are: noi avem 8 luni si ii dau 8 picaturi de fier. Totusi nu ii dau cu mare strictete, mai uit, consider ca nu e necesar tot timpul si tot asa...
Dragelor, ma framanta si pe mine o chestie: Cosmin pana adoarme tot isi balangane capusorul si inca isi canta. Stiu ca ei au ritualuri de somnic, dar cat o sa-si mai miste capul, cam pana la ce varsta e normal...? Iar a doua chestie care ma seaca: de cand i-au iesti dintisorii si-i tot scrasneste pe cei de jos cu cei de sus... si ziua si noaptea. Stiu despre bruxism... dar exista remedii, aveti experiente de genul asta?
Micaela06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cadina Iar a doua chestie care ma seaca: de cand i-au iesti dintisorii si-i tot scrasneste pe cei de jos cu cei de sus... si ziua si noaptea. Stiu despre bruxism... dar exista remedii, aveti experiente de genul asta? |
Si Daria mea isi scrasneste dintii dar nu cred ca e cazul sa ne facem probleme, pur si simplu cred ca experimenteaza, au gasit si ei ceva nou si repeta asta.
Ea mai raicaie si cu unghiile pe tapiteria de la pat, ca doar are o mama cu nervii in pioneze de ce sa nu o streseze?
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara...
Vianne spune:
Servus fetelor!
Sunt tare tare in urma cu cititul. Nu voi reusi nicicum sa citesc tot din urma dar am inceput sa citesc capitolul precedent si voiam sa multumesc tuturor celor care ne-au urat de Sf Stefan: Danicris, Simonacip, Stefany (LA MULTI ANI si tie), Inais, Andrada, Gabitza, Miss, Daria Ioana, Lilly (LA MULTI ANI cu intarziere), Doloress, Adriana, Lorich, Alysh(La multi ani sotului tau), Ylari
Miss, multzam de carte! Si voiam sa iti mai zic ca eu am o alifie de galbenele nemteasca, f buna. Uite o poza www.alensa.ro/Product.aspx?CategoryId=5&ProductId=5885&rand=q3uyLx6OQUuaycGingUZ7Q&GroupId=1659" target="_blank">aici
Noi suntem bine, Stefana doarme mai bine dar nu adoarme inainte de 23.30. Doarme cu mine in pat, nu vrea nicicum sa stea in patutul ei. Inca se trezeste de vreo 4 ori pe noapte dar de cele mai multe ori adoarme imediat. Si eu la fel!
Cu mancarea, nu avem un program ![]()
Doloress spune:
Ca_eric bravo, ai reusit! Foarte frumoase poze, ce frumusel e Eric! De mamica lui, nu mai spun!
Cadina si al meu scrasneste din dinti, eu zic ca si Micaela ca experimenteaza, numai ziua face asa. Cand l-am prins, l-am descurajat, l-am luat cu altceva. Eu scrasnesc noaptea foarte tare, il trezesc pe sotu. Nici pana in ziua de azi nu am reusit sa fac ceva in sensul asta desi un stomatolog mi-a zis ca raman acusi fara dinti, partea de jos a dintilor e subtiata vizibil.
simonacip spune:
neata dragelor, cu amindoi acasa nu prea apuc sa mai intru asa des.
Bine si asa
Un mic conspect din amintiri...ca deh/..
Nicole, sper sa nu raceasca Daviducul, continua sa-l mai ajuti cu 2,5 ml panadol si dc ai osciliccocinum sau Imunobaby(eu am inceput sa-i dau iar lui Matei)
Vianne, bine ai revenit! Si eu cu Matei in pat, sub nici o forma nu vrea la el, cum il pun cum sare ca ars, chiar dc dormea tun inainte..
Iulia, mmm
, ce bunataturi faci tu acolo. EU de azi am reintrat la regim ca nu vreau sa duc de ripa chiar tot ce am slabit saptamina trecuta..
Ca_eric, scump foc Ericutul tau! Ma bucur ca v-am vazut pozicile. Se pare ca nu ti-a mostenit okii, nu?
Gabitzam superb Raducu, ca de obicei..
Andrada, da acelea sunt semnele care arata o carenta de fier si multi dr dau orientindu-se dupa aceste semne, ca sa nu mai chinui puiul cu analize. SI eu incepusem sa-i dau lui Mati ca mi se pare cam palid si el nu bea nici lapte praf sa zici ca-si ia de acolo fier..Dar i-am dat sticluta sa se joace la un moment dat si mi-a scapat-o pe jos...Dusa a fost!
Cadina, pai nu cred ca tb sa te ingrijorezi. David al meu scrisneste si acum, la 4 ani, infiorator, nu stiu ce sa-i fac, il mai trezesc din somn uneori, i-am dat si calciu, degeaba...Nu am gasit inca o rezolvare. In ce priveste culcatul, cred ca isi creeaza ei obiceiuri. Al meu vreala san si sa ma tina de un deget, altfel nu doarme..
Spun si eu LMA, cu intirziere nurorii mele-Lizuca(pup fata frumoasa si pe mami ei!), lui Patrik, Sara Maria, si celor care-si serbeaza ziua azi!Vlad, Robert Daniel,Julia, Sara Maria, EricSa ne traiti, sa fiti sanatosi si ascultatori.
Fetele intrebasem la un moment dat care stie cum sunt schemele la prevenar dupa un am. Matei are inca mucisori si nu ii pot face acum.Pot sa-i fac oare la 9 luni, la 11 si la 1,6?Stie careva?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Andrada79 spune:
Ca eric este superba poza asta http://picasaweb.google.com/carmenvarlam/Eric05Lunitze#5284643704919721266. Ai niste ochi superbi!!!
Simonacip uite iti scriu schema noastra de prevenar poate te ajuta: 2luni, 4 luni, 6 luni, 18 luni, 26 luni.Uite si aici informatii http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf
dorinutza82 spune:
Neata! Hop si eu cu o
!
Multumesc mult pt raspunsuri! Nicole, eu baby drinkul i-l fac cu un pliculet la 100 ml apa, uneori pun si 120 de apa, deci f dulce nush daca mai e...iar fe eu ii dau de la 7 saptamani, dupa ce a facut enterocolita si i s-au facu analize de sange si s-a descoperit ca-i trebe. Acum ii dau 4 pic/zi si 2 pic/zi de Vigantol si mi-a zis dr de fam ca pana pe la 1 an si ceva o sa-i dam Fe.
ca_eric ai un baiat mumos foc, iar tu pari asa tinerica....cam cati anisori ai, ca mai mult de 27 nu-ti dau 
cadina, al meu nu scrasneste din dinti, ca n-are din ce, are doar cei 2 dintisori de sus, insa nu cred ca e o problema acum si nici nu prea ai cum sa-l dezobisnuiesti deocamdata ca e prea mic si nu intelege, insa mai tarziu, pe la 4-5 anisori daca inca face asa cred ca trebie vorbit cu un dr sa vezi ce se poate afce, acum cred ca e tare interesat de ce i-a aparut in gurita 
Vianne, ma bucur ca aveti un program mai bun cu somnul. Nici Stefan al meu nu adoarme mai devreme de 22.30 decat rareori, chiar daca dupa ora 18.00 am incercat sa nu-l mai las sa traga nici un pui de somn. Cu dormitul in patut eu nu am avut probleme pt ca nu l-am luat niciodata in patul nostru, decat dupa vaccinul de 6 luni cand mi-a facut putina febra si am vrut sa-l am sub observatie, insa nu am dormit aproape deloc de teama sa nu ma asez pe el. doar ziua il mai iau langa mine sau il baga sotul langa el in pat si doarme.
Miss, daca ii faci inca baie in albiutza, poti sa-i pui si pliculete de ceai de musetel in apa, e dezinfectant si rau nu are ce sa-i faca, poate il ajuta la pielicica.
Vlad, Robert Daniel,Julia, Sara-Maria, Eric
Stefan
-14.05.2008
www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE" target="_blank">Stefan,minunea noastra