LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 4
anca.b spune:
Alina, ce fainutza de casutza voastra...imi place tare mult roshul din living...iar de Stefiutza, ce sa zic...e deja fetitza mare! .
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
alinaatudor spune:
Multumim, Anca...
E tare bine la casa...adik..nu ai vecini desupra..dar sa stii ca surprize apar si la noi...anul asta e singurul an in care vreu sa nu ninga..caci ni se pune zapada pe casa..si avem o problema la acoperis..din cauza unei erori de proiectare sa zic asa...ce trebuie remediata...dar pana la primavara nu gasesc carton cu aluminiu..deci...cand ploua sau ninge..mi se infiltreaza apa...nu curge ca la robinet...dar deja am o pata mare si urata in hol..motiv sa zugravesc la anul..:)
sper sa nu fi suparata prea rau cu apa...astea trec la fel cum au venit:)
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Wow..Anca..ce urias ai tu acolo...e tare frumos Stefanut..iar ochii sunt superbi...sa fie sanatos..si norocos...
am sesizat ca incep deja sa se simta diferentele dintre baietei si fetite...in sensul ca baieteii sunt din ce in ce mai mari..stefiuta mea nu e mica...dar pe langa baieteii de o varsta cu ea..pare mica..
:)
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana LauraD si tu ai o frumusica de fetita (chiar ca parca are ochisorii margelute negre)....of of of si la voi este cineva "necunoscut" care face firmituri? Elle sar'na. Sper sa-mi vina (adica sper ca s-a inregistrat comanda, ca exact cand o finalizam (apasasem ultimul buton sa trimit comanda) am mai vazut eu o denumire de jucarie si am dat pe ea sa vad ce e si...nu stiu sigur daca am mers pana la capat, iar sa o mai dau o data nu vreau M-a mancat in Doarme Thea asa ca profit si ma culc si eu un pic (desi casa-i gata de drum si chiuveta din bucatarie la fel). Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 [green]Craciun 2008 |
multumesc de aprecieri!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
alinaatudor spune:
Se vede ca stefi doarme si nu prea fac nimik prin casa...am monopolizat pagina..sorry..
eu va pup..si sper sa mai intru cat de curand...o zi buna sa aveti..si daca nu reusesc sa mai intru..un an nou plin de bucurii..de realizari...si de succese...va pupam..
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Fetelor, am plecat acasa. V-am pupat! Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Offf, Alina, si eu care credeam ca numai la bloc se intimpla! si speram sa nu zugravesc vreo doia-trei ani, pina creste stefan...dar crd ca la vara si noi trebuie sa facem ceva...arata groaznic tavanul din living si cel din hol...
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
cynthia_ spune:
am reusit sa pun pozicile din ajun, incep de aici:http://good-times.webshots.com/photo/2562135100102943558yvDgot.
grat.ela o matusa de a mea avea finutul plecat din tara cand a implinit un an, i-a trimis cadoul prin posta, iar motul i l-a luat le 2 ani si ceva, mama lui nu l-a tuns pana atunci. Faci si tu cum te intelegi cu nasi, da eu zic ca petrecere tot trbuie sa-i faci.
anca.b spune:
S-a trezit stefan...dupa o ora de somn si o criza de plins isteric....acum am identificat si cauza...a iesit dintele nr 7...in trei zile s-a umflat gingia si a si iesit...nu ma asteptam...am recuperat timpul pierdut la cei de sus (care au tot iesit doua luni).
Cynthia, nu merge link-ul cu pozicile...
POZE NOI
Povestea Nasterii