LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 3
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinaatudor Helou helou...sanatate multa si muuulte bucurii va dorim...ne mai tineti minte?!... stim ca trebuia sa mai va scriem..sa intram sa va uram inainte de Craciun...dar speram din suflet ca nu ne-ati uitat....si ca primiti si urarile noastre de bine.... eu sunt extrem de busy...la serviciu..nu pot intra de loc...e si o politica a departamentului sa nu accesam site0uri in interes personal...asa ca numai de acasa va pot scrie..iar acasa...nu pot sa va spun ce e ...stefiuta calatoreste tot timpul..are o pasiune din mersul pe jos..si si cand nu doarme..merge cu mami de mana...toata casa...nu stiu cum faceti voi de intrati asad e des..va admir..eu abia am energia sa dau cu mopul seara ..si atat...adorm lata... ma bucur tare ca a ramas in picioare intalinrea..poate asa..acolo voi recupera si eu din timpul pierdut departe de voi:) va pup...si sa va dau un link cu poze un pic mai noi...cele foarte noi..sunt pe drum.. http://good-times.webshots.com/photo/2635008710102976245jpcpdI Alina si Stefania Poze cu ingerasul Fetze de ingeras POZE DE LA BOTEZ Ingerasul creste |
bine ca ai venit!
mi-era dor de tine si de stefi a ta !
LA MULTI ANI DE SFANTUL STEFAN!!!
Am vazut fotografiile ...
printesica frumoasa foc!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
alinaatudor spune:
vaiii..multumesc tare mult de primirea calduroasa..:)sa stiti ca m-am emotionat..mi-a picat netul si am pierdut un mesaj...dau copy paste:
"Grati.ela..imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori..va dorim sa treaca repede...si sina..a va duceti si voi la sanius:)
eu cred ca poti face petrecere de ziua lui Tudoras...si mai faci o petrecere si in vara cand poot nasii .i sa vina....asa primeste de 2 ori cadouri..si voi il rasfatati de 2 ori..:)
noi i-am rupt turta Stefiutei de Sf Stefan..a fost frumos...a priomit o gramada de jucarii si hainute..si noi ne-am simtit tare bine...a avut si cativa pici invitati...a fost haioos..abia astept sa ii fac ziua numai cu pici...sa o vad cum interactioneza...:)
Ellenutza...ce casuta zice Grati...as vrea sa ii cumpar si eu ceva deosebit cu banii pe care i-a primit la turta..dar are o groaza de jucarii...hainute pentru tot sezonul...si nu stiu ce sa ii iau...arata-mi si mie te rog despre ce e vorba:)
"
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Ellenuta...Laura, Ginette...multumim de aprecieri...
Ellenutza..multumesc si de aprecierea la dresa casutei..suntem foarte fericti..am resit sa o mai aranjam..un pic..sa ne mai luam una alta..deja incepe sa arate ca in visele mele:)..adik..vreau sa o persinalizez dupa cum imi doream de mult:)...cam greu pe recesiunea asta..dar incropim noi:)
Va puup...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Am un net de cacao..acsa..de la UPC..dar nu am alternativa...ufff...
Laura...cred ca e nasol sa trebuiasca sa schimbi sefii asa des...macar le stiai metehnele...off...la noi nu e nasol..dar suntem 7 oameni...iar munca e apreciata la echipa..nu individual..adik..avem o lista de facut...si trebuie sa impartim..gestionam..aranjema munca...astfel incat sa indeplinim deadlineurile...si au fost situatii cand unii trageau si altii stateau pe mess...si asa...s-a hotarat sa nu mai intram pe net in interes personal..iar mie nu mi se pare aiurea...mi se pare corect...mai ales ca de cand am revenit la serviciuu am fost avansata si trebuie sa gestionez echipa ca sa zic asa...si e tare greu adca unii muncesc mai mult ca altii...(noi nu putem sa face treaba decat la servicuiu caci avem niste baze de date..si alte tampenii)..ma rog...nu va mai plictisesc..caci azi e ziua mea libera..nu vreaus a vb de serviciu:)
as vrea sa dau io fuga cu pitik la munte..dar imi e groza de aglomeratie..cred ca aman pana dupa rev...off...am o fobie de traficul infernal...de cand ne-am mutat in ploiesti..sunt foarte relaxata din punctul asta de vedere...si am ramas cu sechele de pe vremea cand stateam in militari:)
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
ginnette spune:
Fetelor, am plecat acasa.
V-am pupat!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinaatudor vaiii..multumesc tare mult de primirea calduroasa..:)sa stiti ca m-am emotionat..mi-a picat netul si am pierdut un mesaj...dau copy paste: "Grati.ela..imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori..va dorim sa treaca repede...si sina..a va duceti si voi la sanius:) eu cred ca poti face petrecere de ziua lui Tudoras...si mai faci o petrecere si in vara cand poot nasii .i sa vina....asa primeste de 2 ori cadouri..si voi il rasfatati de 2 ori..:) noi i-am rupt turta Stefiutei de Sf Stefan..a fost frumos...a priomit o gramada de jucarii si hainute..si noi ne-am simtit tare bine...a avut si cativa pici invitati...a fost haioos..abia astept sa ii fac ziua numai cu pici...sa o vad cum interactioneza...:) Ellenutza...ce casuta zice Grati...as vrea sa ii cumpar si eu ceva deosebit cu banii pe care i-a primit la turta..dar are o groaza de jucarii...hainute pentru tot sezonul...si nu stiu ce sa ii iau...arata-mi si mie te rog despre ce e vorba:) " Alina si Stefania Poze cu ingerasul Fetze de ingeras POZE DE LA BOTEZ Ingerasul creste |
uite asta
http://www.darurionline.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=191
ce a ales stefiutza de pe tava?
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alinaatudor spune:
:))de trei ori banii..:)
biine..a treia oara a laes oglinda si carnetul de soferi...pe amndoua o data..dar prima si a doua oara banii...a fost super tare..ca ea nu mai vazuse in viata ei bani...si cred ca de aia a fost interesata...:)
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Laura Ioana spune:
[green]LauraD si tu ai o frumusica de fetita (chiar ca parca are ochisorii margelute negre)....of of of si la voi este cineva "necunoscut" care face firmituri?
Elle sar'na. Sper sa-mi vina (adica sper ca s-a inregistrat comanda, ca exact cand o finalizam (apasasem ultimul buton sa trimit comanda) am mai vazut eu o denumire de jucarie si am dat pe ea sa vad ce e si...nu stiu sigur daca am mers pana la capat, iar sa o mai dau o data nu vreau M-a mancat in
Doarme Thea asa ca profit si ma culc si eu un pic (desi casa-i gata de drum si chiuveta din bucatarie la fel).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
anca.b spune:
Roxana, drum bun catre casutza!
LauraI, somnic usor!
Si Stefan e la nani...eu pazesc peretii si tavanul...si string apa cu mopul...offff...
LauraD, nasol cu sefii schimbati des si pe criterii care nu tin de profesionalism...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
alinaatudor spune:
multumersc de link...am crezut ca e vb de o casa din aia..de intra in ea...dar e frumoasa si asta...dar stefy are 2 jucarii pentru potrivit forme...nu cred ca mai vrea una:))
as vrea sa ii iau asta :
http://www.hasbro.com/playskool/default.cfm?page=browse&product_id=8689
ce ziceti credeti ca ar fi ok?
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste