LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 2
Ellenuta spune:
eu eram pe contul zuzelor .. m-am uitat logata ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anca.b spune:
Elle, ricele!!! ce nasol ca esti la munca! offf...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Hihi! am fost primaaaa... Dudu inca nu a facut febra ...ii curge doar nasucul. Eu cred ca am trecut de jumatatea gripei pt ca incep sa aud cu urechea beteaga. Ma rog la Dumnezeu sa-mi ajute flacaul sa scape usor de beleaua asta de raceala. La Brasov ninge...copiii (Ozi si tati) sunt la patinoar iar eu sunt de straja patriei in casuca...termometrul arata -9 grade dar macar nu bate vantul. Elle mi-a placut teribil casutza...ii voi comanda si eu de ziua lui Tudor. Fetelor, nasii mi-au zis ca nu pot veni pana in vara sa-i ia motul baiatului...credeti ca s-ar supara dak le-as zice ca i-l ia o prietena? pana la urma nu are nici o conotatie religioasa...Eu chiar vreau sa fac o mica petrecere cand implineste 1 an...pe 15 februarie mama se opereaza (proteza totala de genunchi) si chiar voi fi extrem de ocupata cu copiii si cu terapia de recuperare... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
si sanatate multa si la mamica si la baietelul mic!
Ce frumos ca ninge acolo !!!!
Cat despre nasi... depinde de nasi... Tu stii cel mai bine daca s-ar supara sau nu... Si depinde ce -ti doresti tu... Nici nasii lui eleni nu vor putea veni in romania in februarie dar noi o sa-i luam motu/ ma rog, taiem turta... tot tacamul - in aprilie cand vom merge noi in grecia.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
citat din mesajul lui zuzele2008 Doamne Doamne ce copilasi frumosi avem noi .. adelutza craciunitza este un deliciu!! ce frumos alege ea decoratiunile ptr bradut .. e o frumoasa si o scumpa! ramo sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa! e o frumoasa grasunica! stefanutz e o minune cu ochi albastri superbi! cat e de frumos piciul .. pupam craciunelul! Cele mai unite mamici si cei mai frumosi clopotei |
si, facem front comun la starea "varza"
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui anca.b Va era dor de o ploaie calda de vara???? veniti la mine...ca imi ploua din tavan...din nou! eu cred ca ii omor pe vecinii de deasupra! Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
mi-e mila de voi....
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
am zis eu ca avem clopotei frumosi .. mi-a confirmat-o inca o data stefiutza .. tare dulce e piticuta ta! si din ce am vazut in pozute, aveti o casuta tare cocheta si frumusica!
si eu am "restrictii" la job dar .. le incalc, uite asa!
Eva creste mare
Eva
papa bun
ginnette spune:
citat din mesajul lui anca.b Va era dor de o ploaie calda de vara???? veniti la mine...ca imi ploua din tavan...din nou! eu cred ca ii omor pe vecinii de deasupra! Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
off, o pleashca d'asta si-ti strica cheful
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
si, facem front comun la starea "varza" Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
da da .. facem!
Eva creste mare
Eva
papa bun
laura_dimitris spune:
eu nu am restrictii la net....
Ca d'aia - va marturisesc acum! - sunt destul de suparata...
ca daca s-a schuimbat guvernul... mi se va schimba conducerea...
Directorii astia pe care i-am avut pana acum au fost si sunt inca SUPER DE TREABA!!!!!!
Din toate punctele de vedere !
Si de bani, si de program si de net.
Cata vreme iti faceai treaba... problema ta daca veneai zi de zi la serviciu, daca plecai mai devreme sau daca stateai toata ziua pe net si munceai noaptea acasa la tine...
Asa deschisi la minte mai rar am vazut..
Acum, ca la fiecare 4 ani o iau de la capat..
Alti sefi, alte perioade de acomodare cu noii sefi ce vor veni...
si Eleni - 05.02.2008
ginnette spune:
Gratiela ce bine ca Tudor nu mai face febra.
Cred ca e de vis, cu zapada afara!
Alina(tudor), bine-ai revenit; cum sa te uitam?!
bombonica !
Buburuza de 1 an
Albume