LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Asa e, Alina, deja se vede care e fetita si care e baiat...baietii incep sa devina ma "fortzosi", pe cind fetitele sint tot mai "finutze"...

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Wow..Anca..ce urias ai tu acolo...e tare frumos Stefanut..iar ochii sunt superbi...sa fie sanatos..si norocos...

am sesizat ca incep deja sa se simta diferentele dintre baietei si fetite...in sensul ca baieteii sunt din ce in ce mai mari..stefiuta mea nu e mica...dar pe langa baieteii de o varsta cu ea..pare mica..

:)

Alina si Stefania

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, ghici ce facem noi acum? ascultam colinde (stefan danseaza dupa melodie) si ne uitam la pozele cu Craciunitza Adelutza! o scumpete! si ce de daruri a adus mosul pentru printzesa mica! icei multi-multi de tot!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna clopotei si mamici!am ajuns si noi aseara acasa ,am reusit sa citim din urma dar nu am mai apucat sa scriem ca am zis ca avem timp si azi

craciunei si craciunite superbe poze

despre noi numai vesti rele,azi in urma unui control orl am fost internate in spital si ma tem ca pana vineri nu avem sanse sa ne externam....avem o suprainfectie la otita si ceva la plamani,am incercat sa negociem cu dr sa mergem zilnic in spital la tratament dar nici nu a vrut sa audaacum am lasat-o pe sonia cu sotu acolo eu fac bagaje

LA MULTI ANI!UN AN NOU FERICIT,MAI BUN,MAI IMBELSUGAT CU MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!

din pacate anul ce se incheie a fost groaznic,cu exceptia zilei de 18 febr cand a venit pe lume sonia,sper ca anul care vine sa fie mai bun....

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

nu stiu ce sa fac, eu am incercat si merge, incearca de la semnatura incep de la pagina 13.

Felicitari pentru dintzisor.

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

S-a trezit stefan...dupa o ora de somn si o criza de plins isteric....acum am identificat si cauza...a iesit dintele nr 7...in trei zile s-a umflat gingia si a si iesit...nu ma asteptam...am recuperat timpul pierdut la cei de sus (care au tot iesit doua luni).

Cynthia, nu merge link-ul cu pozicile...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

insanatosire grabnica Soniei

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Buna clopotei si mamici!am ajuns si noi aseara acasa ,am reusit sa citim din urma dar nu am mai apucat sa scriem ca am zis ca avem timp si azi

despre noi numai vesti rele,azi in urma unui control orl am fost internate in spital si ma tem ca pana vineri nu avem sanse sa ne externam....avem o suprainfectie la otita si ceva la plamani,am incercat sa negociem cu dr sa mergem zilnic in spital la tratament dar nici nu a vrut sa audaacum am lasat-o pe sonia cu sotu acolo eu fac bagaje

LA MULTI ANI!UN AN NOU FERICIT,MAI BUN,MAI IMBELSUGAT CU MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!

din pacate anul ce se incheie a fost groaznic,cu exceptia zilei de 18 febr cand a venit pe lume sonia,sper ca anul care vine sa fie mai bun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...V-a fost dor de noi?
Imi pare sincer rau sa va dezamagesc si eu (mai ales pe fetele care au facut atatea eforturi sa ne ajute)...dar pe 16 decembrie ne-am intors si noi acasa...e o zi mai speciala(s-a implinit un an de la operatia Biencutei) si a reusit sa ma faca sa-i mai acord o sansa.Pot sa zic ca e mult mai bine comunicam foarte mult cu parintii mei si ai lui...el e altfel...nu stiu daca am gresit...
Acum daca am suparat pe cineva imi cer iertare
UREZ SI EU LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTEILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR SI MAMICILOR CARE SI AU SERBAT ZIUA DE NASTERE!
UN SPECIAL PT ELLE cu scuzele de rigoare ca nu am raspuns mesajului de Craciun
P.S.:Sper din suflet sa nu fiti suparate pe noi....
Am admirat pozele cu fiecare clopotel in parte...cei mai scumpi copiii s-au adunat aici...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ce activitate pe voi fetelor!

AlinaT bine ai revenit!Ce mare si frumoasa e Stefi, o adevarata domnisorica!Frumoasa si casuta,incet si cu rabdare o sa arate ca in vis.

Dudu multa sanatate!

Monica,Irlandeza ce fac fetele sunt mai bine?

Shose bubitza facuta de Pipe.Se mai intampla mami,si noi o patim frecvent.

Anca felicitari pt dintzoc si noua cred ca ne iese unul sus deci vom avea 3 in total la 11 luni.

Am vazut poze de buburuza Adelutza cu bradutul si calutul preferat,Ramona cu nepotica cea frumusica, Stefanel cel frumusel imbracat in Mos Craciunel(na ca am facut o poezie),am revazut poze cu Evita bagata in sertar,iar pozele cu Octi nu le pot deschide.

Noi am fost un pic plecate iar cand am ajuns in fata blocului buburuza mea a adormit in scaunul de masina,am luat-o in brate am urcat-o 4 etaje si am pus-o in patutul ei imbracata, doarme si acum de vreo 2 ore nu stiu ce sa fac mi-e sa nu o trezesc daca o dezbrac si nu mai doarme pana la 22.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offfffffffff Rlc sanatate muuulta Soniei!Imi pare asa rau ca trb sa stati in spital tocmai acum de sarbatori!Sa ne tii la curent dc poti cu starea ei.

Lala daca tu crezi ca el s-a schimbat si o sa va fie bine acolo e ok,e decizia ta si noi o respectam!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Brrrr, ce frig e afara( -8 grade), da asa de frumos totusi.Copacii sunt albi, ca a cazut chiciura azi noapte.
Am fost un pic cu piciu afara, avea iubitu niste obrajori rumenii si nasu rosu...Da am stat cam o ora si am fugit in casa.

M-am incalzit un pic cu poze de clontopei: Anca mie poza :asta imi place de mor.Asa de bine ii sta "gatit"asa.
Alinaatudor ma bucur ca ai revenit.Am vazut toate pozele cu scumpetea ta.Mi-a placut cum sta ea in fotoliu rosu, parca-i sefa.
Elle io ma tot uit la poza asta si ma prapadesc de ras cat e de figura.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Uf Ralu Sanatate multa Soniei si sa nu stati prea mult in spital.
Nici nu mai stiu cum sa te incurajez putin.
Lasa ca o sa fie si bine, ai sa vezi tu. Dupa furtuna apare intotdeauna soarele.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput