LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

LauraI distractie placuta la munte.E o zona foarte frumoasa acolo.Mi-ar place si mie acolo.Felicitari pentru maseluta.
Cristina pupici sa treaca repde pojarul.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si saru'mana de - e a 3-a pt ca azi noapte, am avut 'show' (Stancutza, la voi cum a fost?).

S-a trezit de 4 ori , iar la ora 4:00 era in picioare si batea, cu un ursulet, in patut si rezona cu interfonul. Si, bineinteles, il striga pe "taieeeee"; deci, acum sunt 'fresh' .

LauriciD , sunt la munca, dar la 13:00 cel tarziu, o tai; iar maine, nu vin (i-am zis sefului - care e plecat, ca d'aia e sef - ca nu mai vin, ca-mi stric ziua aiurea; oricum, totul se rezolva la telefon).

Am citit de Sonia si Antonia; off, imi pare tare rau; sanatate multa si sa treaca repede.

Apoi, mesajul de la Miky-mami, mi-a 'sculat' parul pe maini, de emotie.

L-am avzut pe Octi - tare dragalas cum se uita curios, la cadouri .

Felicitari lui Stefan, pt dintzisor si Theei, pt maseluta! La cat mai putine dureri!

Vacanta placuta LauraI; sa va distrati si sa fiti cat mai mult impreuna (stii tu ce vreau sa zic)

Ema, cum te simti? Mai ai greturi?
Abia astept sa ne spui ca e fetita

Lala20, fetele au spus cam tot ce era de spus; vreau doar sa-ti spun ca tot ce conteaza este fericirea Biancai si inainte sa iei orice decizie, gandeste-te la ea.

Multumiri pt 'vizionare': Ancab, Mada, Ioana(Ct) si celorlalte fete, care au admirat-o pe Adela.

Mai vroiam sa zic ceva, dar cum creieul e pe 'avarie'...

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Asta era:

multi ici pt Pipetzica, sa-i treaca vanataia si pt mami, sa nu se mai invinovateasca.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici fetita dulce .. ce haioasa trebuie sa fi fost ea .. cum batea cu ursuletul si il striga pe taiee ..

hai ca mai e un pic pana la 18 ani!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata si saru'mana de - e a 3-a pt ca azi noapte, am avut 'show' (Stancutza, la voi cum a fost?).

S-a trezit de 4 ori , iar la ora 4:00 era in picioare si batea, cu un ursulet, in patut si rezona cu interfonul. Si, bineinteles, il striga pe "taieeeee"; deci, acum sunt 'fresh' .

Iata-ne deci colege de suferinta si de somnoreala - cel putin eu ma simt cam adormita. Din cauza de maraieli intense aseara, intercalate cu plans, ras si in general stat in picioarele mele toata seara, am culcat-o mai devreme cu o ora, adica la 8. A plans de trei ori azi noapte - la 12, 2.00 si 3.20- dar fara sa se trezeasca de totpt ca am luat-o repede in brate- si s-a trezit de toto la 6 dimineata. Asa as mai fi dormit...Dupa ce o s-o intarc o sa-l trimit pe taica-su sa-i dea bibele de dimineata, si eu o sa incerc sa mai ciupesc ceva somn.

De vreo cateva zile face kk de 3-4 ori pe zi, f mult si cam smelly (scuzati detaliile). Nu-i sta in obicei, asa ca azi o trec pe putin regim: mar copt la 11, pilaf de orez cu morcovi si galbenus la pranz. Sa vedem ce se mai intampla. Eu cred ca de vina e sucul de portocale pe care am inceput sa i-l introduc in masa de fructe de cateva zile, e singura schimbare in alimentatia ei. Credeti ca e posibil?

Azi tati al nostru implineste 34 de ani, aseara i-am dat cadoul iar el a iesit cu gasca lui de baieti (burlaci :-))si le-a facut cinste. Azi vom petrece impreuna, inca nu stiu unde pt ca daca mergem undeva trebuie sa o luam si pe pitix.

V-am pupicit, ma duc sa-mi fac o cioco calda :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

'neata!!!!

am venit de la ultima tura de cumparaturi de anul asta...bineinteles ca ne-am dus sa luam lapte si peste si am luat pampersi si jucarii pentru stefan...ca de obicei.

acum stau cu centrala la maxim, e o caldura la mine in casa de mor...doar-doar s-or usca azi peretii...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

plec acasa sa-mi intep baiatul cu ultima injectie de moldamin de anul acesta....

roxanici, hai ca m-ai facut sa rad cu buburuza ta ce ti-a dat iar trezirea in toiul noptii... sorry pentru tine... si un maaare pentru fata desteapta si frumoasa !!!

elle, pe mine nu ma bagi in seama ??? te-am suparat cu ceva ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Salutari de la Cheia din zapada si ger
Conexiunea e infecta asa ca nu pot sa citesc ce ati scris.
Piticilor le place mult iar Andrei e incantat de zapada .
Mai incerc sa intru mai tarziu.
Un an nou fericit va doresc

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

PUPI
LUCA GABRIEL

pentru sotul Stancutzei!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Iata-ne deci colege de suferinta si de somnoreala - cel putin eu ma simt cam adormita. Din cauza de maraieli intense aseara, intercalate cu plans, ras si in general stat in picioarele mele toata seara, am culcat-o mai devreme cu o ora, adica la 8. A plans de trei ori azi noapte - la 12, 2.00 si 3.20- dar fara sa se trezeasca de totpt ca am luat-o repede in brate- si s-a trezit de toto la 6 dimineata. Asa as mai fi dormit...Dupa ce o s-o intarc o sa-l trimit pe taica-su sa-i dea bibele de dimineata, si eu o sa incerc sa mai ciupesc ceva somn.

De vreo cateva zile face kk de 3-4 ori pe zi, f mult si cam smelly (scuzati detaliile). Nu-i sta in obicei, asa ca azi o trec pe putin regim: mar copt la 11, pilaf de orez cu morcovi si galbenus la pranz. Sa vedem ce se mai intampla. Eu cred ca de vina e sucul de portocale pe care am inceput sa i-l introduc in masa de fructe de cateva zile, e singura schimbare in alimentatia ei. Credeti ca e posibil?

Azi tati al nostru implineste 34 de ani, aseara i-am dat cadoul iar el a iesit cu gasca lui de baieti (burlaci :-))si le-a facut cinste. Azi vom petrece impreuna, inca nu stiu unde pt ca daca mergem undeva trebuie sa o luam si pe pitix.

V-am pupicit, ma duc sa-mi fac o cioco calda :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

nu inatinte de a-l ura pe sotul stancutzei

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FRUMOASELE TALE FETE !!!!

Eleni are de 10 zile kk cum il descri tu...
ea are 3 scaune pe zi dar fooarte moi...
am evoluat deja de la apoase la f. moi...

si este si mititica mea pe regim= lapte fara lactoza+ sumetrolin+hydrasec si bitotics...

si sa-i treaca cat mai repede!

mi-ai dat idee cu mar compt ca ma plistisisem eu de atate banane si cereale de orez...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput