LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

si acum...

Buna dimineataaaaa !!!

Elle, pentru tine ca banuiesc ca esti deja la serviciu ca si mine !

Roxanici, tu mai lucrezi si astazi ?

Eu, precum vedeti mi-am inceput ziua cu "forumeala" deci... cred ca astazi nu mai reusesc sa mai scad din teancul cu lucrari "de rezolvat"
Si uite asa voi intra in 2009 cu muuulte lucrari restante si o voi duce asa tot anul...

Ce de fete lipsesc de la apel ...

cati? ereena? cretulina? mitsu? miri ? alinuta023? alinutza kalos?, miha ? gatta ? louiza ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

completez:

danonique ?
natalia?
ven?
mikibaby?
ananadrei ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Asa ar fi trebuit , dar de unde sa stiu eu ca se va strica. Ma sa fie samburelul in burtica asa cum iti doresti, daca nu va veni el cand vrea DD.

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

cynthia , tb sa salvezi pozele inainte de a repara calculatorul. Foarte frumoase poze am vazut..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 13 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

M-au luat si mai tare emotiile...ma bucur ca a fost frumos...si eu imi doream macar sa-i ia motul la 10.30 cand s-a nascut el, dar cred ca e aiurea sa chem oamenii asa de dimineata, plus ca tortul il iau la 10...ar fi fost frumos dar la urma urmei toata ziua e a lui

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Multumim frumos pentru urarile primite de ziua noastra si le intoarcem inzecit catre copilasii vostri si catre familiile voastre.

Multumiri speciale si cate un mamicilor Darene,Ellenuta, Cynthia,Miri, Roxana (ginette), Stancutza,Ceska, Laura dimitris, Ramonab, Gratiela, Miutza, Ioana ct, Irlandeza, Ema si foarte special lui Mary si Dariei care ne-au vizitat azi si ne-au facut o bucurie imensa fiind alaturi de noi.

A fost foarte frumos azi dar si foarte obositor ... Luca a dormit doar vreo ora juma si la tort deja era obosit si cam miorlait dar totusi a fost incantat ca era in centrul atentiei si cand i-am cantat a fost un moment deosebit. La 19 fix (ora nasterii puiului meu) am aprins lumanarica si o stare ciudata m-a apucat de am inceput sa plang ... vreo 12 persoane cantau la multi ani si eu plangeam cu puiul in brate ... oricu mm-am simtit speciala pt ca am avut o minune in brate si era doar a mea ... doar a mea ...

Nu pot sa mai scriu pt ca deja m-a apucat melancolia si vreau sa ma mai uit o data pe pozele lui de cand era mic si pe urma vreau sa ma odihnesc pt ca maine vom pleca la munte si iar va fi obositor ...

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri, si trimitem un virtual pentru bubitza.

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Fetelor multumesc de incurajari. Aseara imi venea sa plang de mila ei, azi dimineata m'am trezit mai optimista. E vanata la obrajor dar a uitat buful.
Mirikule, uffff si bulgaru' meu frumos face d'astea???
Iti dai seama daca'i intalnim si'i lasam in lumea lor ca'i gasim ca pe ursuletii panda?
pupa Shose sa treaca mai repede.

Mada si Sofiuc face din astea?
Doamne, la mine e prima lovitura serioasa si as prefera sa ma invietesc io de 10 ori decat sa se invineteasca ei...dar din pacate o sa mai avem incidente.

Ema si de la noi. O sa'i fac poza sa vezi bufli invinetita. Ce face burtica noastra frumoasa? A crescut? Cu greata cum mai e? Si de Milan ce ne mai spui. Imi e dor de o poza cu mutritza lui poznasha si frumoasa.
La multi ani pt Milan's father! Cum a fost tortuletul?

Am apucat sa vad pozici cu Octi, Stefan, Buburuza Adela si Stefania si ce mi'au placut!
Octi am vazut ca are 3 Mos Craciuni...ehe...boierie. Inseamna ca a fost cumintel. dragalashul si m'am bucurat ca am vazut poze cu el, nu mai vazusem de ceva vreme.
Stefanutz e delicios, s'a facut un bb mare-mare. Mortala poza in care papa globul.
Am vazut Buburuza Adela grasunic si jucaush sub bradut. Ginette...a fost cuminte Adela, ca a primit muuulte cadoutze, asa e?
Si nu in ultimul rand am vazut domisoara Stefania, frumusica foc si parca, parca s'a schimbat in ultima vreme.
Ioana......io am ratat momentul in care probabil ai zis ca itentionei sa mai faci un bb!!! Felicitari pt hotararea luata, si sper sa vina bb cat mai rpd. Tzin'ne la curent.
Raluca, sanatate multa Soniei! E greu de sarbatori in spital, dar vezi partea buna a lucuruilor, acolo e cel mai safe si o sa intre in noul an sanatoasa

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Vacanta placuta si un an cat mai bun. Felicitari pentru maseluta, lui Octi acum i se vede prima bine bine cand deschide gurita si e iesita doar jumatate, ies cam greu pentru ca trebuie sa iasa 4 colturi ...off mititeii.

Sunt sigura ca soacra ta o sa aibe grija de Thea, asa ca dute si te distreaza.

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzilici
Sper sa mai pot intra si maine, ca sa va pot ura toate cele bune.
Miercuri dimineata plecam la Delutu, la o pensiune pe langa Vatra Dornei (la Fundu' Moldovei, pt cele familiarizate cu zona). AM facut de azi o parte din bagajul Theei pe care, din pacate, o lasam la soacra mea O ducem de maine seara ca sa ma pot odihni peste noapte (ca tare mi-e ca are cateva nopti de scandal de la maselute) Deja ma doare sufletul, dar mi-ar fi foarte greu sa o iau cu mine, e mai degraba o casa de la tzara (cu oameni fff primitori- am mai facut 2 rev-uri acolo) si mi-ar fi peste mana sa o supraveghez peste tot, la felul cum mishuna....am 2 prietene care merg cu copilasii, sunt mai mici decat Thea si inca mai pot fi "mani****ti"
SI ne intoarcem pe 3 ianuarie, exact de ziua Theutei
Of, Doamne, sper sa se descurce soacra (ea a tot avut grija de Thea si cu alte ocazii, dar niciodata nu am fost dusi toata noaptea si Thea dormea la noi acasa, acum o ducem la ea, ca sta la casa si-i mai usor)....Se vede ca am emotii, asa-i? Ufff!
Am uitat sa va spun ca iubitica mea are de vreo saptamana, pe langa cei 8 dintisori, o maseluta in partea dreapta jos. De la ea mi-a plnas de m-a zapacit si e umflata si-n partea stanga deci plange in continuare!
Va pup, noapte bunaaa

Luca Gabriel pt ieri! Sa fii sanatos, frumos si iubit de toti de care vei dori!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri, da si Miruna e tare simpatica si il iubeste asa de mult ii zice Odiu, de la Ovidiu cum il cheama pe sotul meu nu poate zice Octi.
quote]citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Eu am reusit sa vad pozele cu Octi, uite aici http://good-times.webshots.com/photo/2562135100102943558yvDgot

Ce de cadouri frumoase a primit si el frumosu.
Cum stati cu pregatirile pt ziua lui?
Ne dai si noua doua trei idei de meniu?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Abia acum am reusit sa vad fotografiile cu octi
Nu-l mai vazusem demult... Ce mare s-a facut ! Si a facut si falcute! Super cadourile de la mosi
un octi frumos foc si pe frumusica miruna !

si Eleni - 05.02.2008

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaa,

cine doreste, cine pofteste .. ca io-s chiauna de somn desi am dormit de pe la 23,30 pana la 6 neintoarsa ..

lala eu banuiam ceva dar speram sa ma insel. ce pot sa-ti spun .. decizia e a ta si numai a ta, nu te poti lasa influentata de nimeni. nu iti ascund faptul ca nu sunt de acord cu decizia ta .. dar e viata ta, casnicia ta. sper doar sa fie bine si intra-adevar sa se fi schimbat sotul tau.

anca felicitari pentru noul dintoc!!

raluca uff Doamne cat de rau imi pare ca soniuca e bolnavioara si ca trebuie sa stati in spital. dar poate e mai bine asa. hai mami ca o sa fie bine. printesa

cynthia tare dulce e octi. si ce de cadouri a primit ..

cristina uff imi pare tare rau ca antonia are pojar .. cum asa l-a luat din aer .. poate o fi fost vreun copilas bolnavior in parc si l-a capatat si ea .. pupam fata si sa se vindece fara semne.

laurici distractie placuta! o sa fie bine thea, stai linistita.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Neatza!!! Laurad iau si eu cafea, e ok? si mai dau si la stia ea cine cu precizarea ca nu am reusit nimik cu programelul ala.
O zi cat mai buna!!!

Mergi la inceput

neatza Elle ce bine de tine ca ai dormit, al meu s-a trezit la 4 si pana la 6 am avut program de joaca, eu oricum nu am mai avut somn, iar el s-a trezit la 8.45 . multumim deaprecieri!!!

Mergi la inceput