America (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, poate te ajuta astea?
http://www.chinese-fortune-cookie.com/funny-fortune-cookie-sayings.html
Mai sunt acolo si alte mesaje, nu numai funny.

Ramona, super Anuta ta!! :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc.
Faine "sayings" alea din link.

Miere, ia-o usurel de Revelion. Eu am nascut la inceput de Labor Day weekend si tare ignorata am fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Pantera exact de fortune cookies voiam sa ii spun si eu.

In rest va spun un test simpatic primit azi pe email. Il pun aici in loc sa il pun la glume pt ca e in limba engleza si nu stiu citi il inteleg, insa voi nu aveti probleme :=)

WHO IS YOUR ROLE MODEL???
Try it without looking at the answers..... .
please don't look down until you do it, you'll love it I promise
1) Pick your favorite number between 1-9
2) Multiply by 3 then
3) Add 3, then again Multiply by 3
4) You'll get a 2 or 3 digit number
5) Add the digits together

Now with that number see who your ROLE MODEL is from the list below:

1. Einstein

2. Nelson Mandela

3. John Wayne

4. Helen Keller

5. Bill Gates

6. Gandhi

7. George Clooney

8. Thomas Edison

9. monabella

10. Abraham Lincoln

I know....I just have that effect on people....one day you too can be like me.... :-) Believe it!

P.S.: Stop picking different numbers. I am your idol, just deal with it!!!! NOW CHANGE YOUR NAME IN NO. 9 AND SEND IT ON!! HAHA

We Wish you a VERY HAPPY & PROSPEROUS NEW YEAR 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Eu am venit sa va urez un an nou mult mai bun si multa sanatate, liniste si fericire pentru voi si toti cei dragi.
LA MULTI ANI 2009!
In cateva minute plec de la office si de acasa nu reusesc mereu, asa ca vreau sa fiu sigura de urari.

Multumesc mult pentru aprecierile pentru Eric. Am vazut si eu copii frumosi si gravidute frumoase, brazi frumos impodobiti cu o groaza de cadouri pentru copii cuminti (cum altfel ), zapada multa (mie nu mi-e dor ) si bucate super apetisante ca am balosit la greu.

Cand aud ca unii mai si gradinaresc sau merg la Seaworld a cincea oara , deja sunt geloasa. Eu nu mai gasesc timp pt nimic. De ce sa mint, zilele astea de Craciun am lenevit la greu. Dar, gata distractia.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Mie mi-a iesit Gandhi..sau nu mai stiu eu sa calculez cum trebuie?

Crisss 36+
haha, chiar ca m-am incurcat in matematica de clasa 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

monabella you're my role model

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

nr 9

carmenbr- lA MULTI ANI! sa auzim de bine in 2009.

miere- ai un adevarat capricorn acolo,incapatanat face numai ce vrea el.( mama e capricorn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am ajuns acasa de la Disney!!!!mei,...mare greseala,...sincer sa plecam chiar de sarbatori acolo,...dar mi se puse pata ,..ce sa fac.Si ce aglomeratie,...de sincer,cate zile am imi promit sa merg la Disney in ianuarie,...in zile lucratoare ca sa nu mai vad tipenie de om.Nici chiar asa,...,..dar oricum,...m-au traumatizat forever cozile de 2 ore ca sa dau odorul in vreo tiribomba 5 minute.Deci mi-am insusit lectia si ,...autocritica.Dar,..sa nu o iau prea in tragic,..ne si distraram,....o demonstreaza pozele,... http://good-times.webshots.com/photo/2461490310072337911EnqCxB

Miericico,...nu nascusi inca?Pai,...ce mai astepti?mie tare grele mi s-au parut ultimele 3-4 saptamani,...nici sa dorm noaptea nu mai puteam,...asa ca te admirir ca rezisti,sincer.Si imi programai si cezariana cu 2 saptamani inainte de due-date,....eu avui parte doar de depresia pre-natala,...caci postanal eram super-entuziasmata de bebe si indragostita de el,...parca zburam.doamne ce zile,...mi-e dor de bebe mic rau de tot,....asa ca daca vezi barza,...da-i si adresa mea,plizzz!!!nastere usoara si refacere rapida!
Si mie mi-a iesit role modelmonabela,...asa ca v a rog mult sa ma luminati si pe mine cu informatii despre mneaei,...va rog mult,..ca ma prinde revelionul si eu nu stiu nimic de role-modelu,...sau mai bine zis de rol-modeaua meaAm vazuit si eu poze,..dar nu mai stiu ale cui,...asa ca ma duc sa le revaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, eu nu am gasit pozele cu voi...si nu le-as rata!! hihi...
Ce mai face Philip? Fericit cu buni?

Delia, am fost in acelasi timp la Orlando...si eu am fost dezamagita de aglomeratie!!! Nu mai calcam pe acolo prea curand!! (sper!!)

Mire, eu am nascut cu inducere...am nascut in 2 ore de la prima injectie...contractii nu am avut decat ultima jumatate de ora. Din nefericie, apoi am pierdut mult sange si m-a cusut in alte 2 ore. Deci nasterea in sine a fost rapida si fara emotii!!!

Adriana, am primit inapoi ce pregatisem pt Aidan (cred ca am gresit adresa)...poti sa mi-o dai din nou?

Am trimis un pachetel pt Sonia (Kay) si as vrea sa ii trimit si un cec...stie cineva daca il poate ridica (adica e deajuns pasaportul sa il cash-uiasca?)

Va urez cu mult drag:
Un An Nou Fericit!!! si o super party!!!!!
(noi facuram repetitii azi cu niste mojito!!!)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Hey e doar o gluma. Se pare ca toate operatiile acelea matematice dau intotdeauna cifra 9 deci ideea e sa trimiteti prietenilor gluma trecindu-va voi pe locul 9 :=) Incercati. La multi ANi!

Mergi la inceput