America (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Delia mai ce baiat dulce aveti voi acolo..

Fiica-mea( a mare) a ramas setata pe Mos Craciun si acu' nu ma mai slabeste : cand vine iar mosul si cand mai primeste ea ciocolata, la fiecare culcare ma intreaba daca atunci cand se trezeste vine mosul..Am incercat sa ii explic ca Mos Craciun vine doar o data pe an si ca acum e la el acasa; e obosit si apoi se va pregati pentru la anul, in zadar.. Sper sa ii treaca in curand, imi placea mai mult cand era prinsa de Pisicile aristocrate..muult mai usor de combatut adiction-ul asta.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

CamiM ce draguta Sofia , nici nu are cum sa inteleaga caci inca nu are notiunea timpului, poate doar sa uite ... si da e nedrept sa astepti un an intreg pentru o seara magica, minunata
Bianca astazi a fost asa rasfatata si i-a placut la nebunie ca era ziua ei si ca toata lumea suna sa vorbeasca cu ea ... ca atunci cind am pus-o in pat mi-a spus ca ar vrea sa se trezeasca din nou si sa fie iar data de 30 dec. ca tare ii mai place
Eu acum am terminat piftia si Diplomatul asa ca ma retrag la culcus ..

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Monabella, my idol! Sa vad pe cine pacalesc si eu...

La multi ani Carmenbr! Nu ne-ai mai spus daca ati luat casa pina la urma.

Cami, ce figura e Sofia! Are dreptate sa-si doreasca sa fie Craciun in fiecare zi. Uite ca si Bianca vrea sa fie ziua ei in fiecare zi!
Ah, mi-am amintit ca Ana s-a "imprietenit" cu o fata de 12 ani. A se citi ca nu mai scapa biata fata de Ana mea... O cheama Bianca, dar Ana spune Vianca! Si ma intreaba in fiecare zi daca mai vine Vianca la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Noi avem un shipilit de vecin american care ii spunea Biancai, TOANCA si asta se infuria ca o gogoasa apoi iar ii spunea cum e corect , el BANCA erau durere, pina intr-o zi cind iar i-a taiat calea Biancai si ceilalti copii au facut misto spunind ca " ia uite Ben vorbeste cu hot chicks" si Bianca le-a declarat razboi deschis ... pe mine ma amuza teribil ... deocamdata .
Si o dedicatie

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Multumesc frumos Panteruto pentru pagina cu funny fortune cookies, am gasit si eu cateva foarte dragute dar eu ma gandeam ca poate gasesc d'alea satirice, romanesti, cate o strofa mai ascutita pt fiecare.
Am gasit putine, sper sa ajunga vreo 20.

Daca maine nu mai apuc on line va zic de pe acum sa aveti parte de un an nou fericit si nu uitati sa aveti bani in buzunar la miezul noptii ca sa aveti mereu bani in buzunar tot anul viitor.
la toate fetele si petrecere frumoasa la fiecare!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

SANZIANA,deci si voi sunteti patiti.La fel si eu mi-am promis ca cel putin un an,...dar nu mai mult de 2,...nu mai dam pe acolo,...ca sa imi treaca de of,...Scumpa,...candva,...in viitorul apropiat trebuie sa imi dai si mie informatii pretioase cum sa ajung in Holliwood ca sa imi fac cumpaaturi de la magazine romanesti ,...caci toata lumea lauda zona si eu,...desi stau in Fl de un an si jumate,...nu ma aventurai pe acolo,...dar acum daca veni mosu cu un GPS pentru mandru meu,..pe care il voi folosi eu biensur ,...am prins curaj sa merg si prin zone necunoscute,...Cand vedem poze cu baiatul tau cel frumos?

CAMI,....multumim de complimente!Ce zici,...ne primesti in petite?caci si mie tare imi plac fetele tale,sincer!!!
Si si din partea noastra sa va aduca anul ce vine2009 tot ce va doriti!
MONABELLA,....mai atunci spune-ne draga ce te defineste.Faina glumitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut pozele frumoase ale deliei, mey, da' ce vreme superba, acolo-i de mine, ca-s satula de zapada.
sanzi, pozele mele sunt mereu la adresa asta, ca-i un site:
www.apha.shutterfly.com
am cazut franta aseara, la restaurant nu stiam cum sa se termine sa ajung in pat, azi dupa munca ma relaxez ca sa fiu si eu fresh diseara la bairam :)

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Buna frumoaselor! am intrat si eu sa va urez un An Nou fericit si sa aveti parte numai de bucurii, realizari, noroc, iubire si bunastare! Sa fim sanatosi cu totii!

Pe mine m-a cam lovit dorul de ai mei(din Romania) rau de tot zilele astea. Nu i-am mai vazut de 2 ani si acum de sarbatori parca mi-au lipsit cel mai mult. Oricum vorbesc cu ei saptamanal si cel putin stiu ca-s bine.

Cat am incercat sa fac eu Craciunul(bucate, colinde, zapada) cat mai romanesc cu putinta- parca nu a fost la fel. Sper ca dupa Anul Nou sa revin la normal! Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Va urez si eu un An Nou Fericit!! Noi acum facem antricot de vita cu asparagus si am facut un salam de biscuiti. Nu le am eu cu prajiturile, imi place sa fac numai ce e usor.
Apoi mergem la niste prieteni :) , mama o sa stea cu Aidan, el oricum doarme la 8.

Va pup si ne "vedem" la anul!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani si un An Nou fericit va urez!
Aveti grija de voi si de cei dragi,

I.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput