America (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Aveti ceva idei pentru ravase de anul nou? Noi o sa petrecem cu prieteni buni si as vrea sa fac ceva placinta cu ravase cat mai haioase dar sunt intr-o pana totala de inspiratie :( Daca ati vazut pe undeva sau aveti ceva idei, spuneti-mi, va rog. Pana anul asta n-am mai facut; cu placinta n-am probleme, doar sa gasesc ce sa scriu pe ravase e mai greu

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cica minim 5 ani sa aiba cand incepe pianul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Ruxij, ma gindeam eu ca-i cam devreme. Nu vreau sa arunc banii degeaba, mai bine mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata!
lucasmom- tare idea

ruxji- ce ai facut cu acoperisu? l-ai rezovat?
au venit la noi vanturile acum.de maine, coboara spre Texas ,asa am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata-neata
ori m-ati complimentat, ori nu. desi nu e meritul meu, ci al micutului (micutei?) din burtica. eu-s ingrijorata ca maine intru in sapt 19 si inca n-am simtit pe baby. pe philip l-am simtit la 20 de sapt, dar cica a doua oara esti mai expert. ori poate nu mai simt din cauza sunculitei de pe burta :)
cami, eu mai fac o data tortul pufos, azi am vb cu mama, l-a facut si ea dar cica i se pare ca nu-i dulce. eu am pus mai multa fructoza decat in reteta, drept, am si exagerat cu cacaoa.

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Andreea, cred ca e inca devreme sa-l simti pe bebe..cineva imi zicea ca primul il simti mai repede, al 2-lea mai tarziu..desi cam stii ce ar trebui sa simti. Multe femei simt de la 20-22 in sus. Eu zic sa nu te ingrijorezi..mai asteapta vreo 2 saptamani. Ai facut morfofetala de trim 2 deja? ca parca in jurul saptamanii 20 se face.
Ramo, si eu tot de la 5 ani am inceput pianul.

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, tine vintul acolo ca-i tare bine aici! Eu am lasat pregatirile cu mincarea si am iesit afara cu copiii. Mai aveam niste bulbi neplantati, m-am ocupat de ei. E tare frumos afara!

Andreea, poate e fetita si e mai micuta. Plus ca poate ai pus in greutate fata de prima nastere. Pe Ana am simtit-o si eu tirziu si mai putin decit pe Alexandru. El a avut cam 1 lb. mai mult decit Ana cind s-a nascut. Iar eu am avut multi lbs. in plus fata de prima sarcina.

Criss, multumesc pentru confirmare. Nici nu m-as fi gindit s-o duc asa de mica, dar de multe ori se aseaza singura la keyboard si "cinta". Pare sa-i placa mult, e cam singura activitate care o tine fara sa fie "hyper".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

criss, nu inca, posibil saptamana viitoare, pe 5 ianuarie am programare cu medicul si presupun ca va cere el. am avut eco acum 2 saptamani ca sa mai confirme datele (ca dr dupa palpare zicea ca am sarcina mai avansata) si totul era ok, bebe miscaret, da stii si tu cum e cu grijile.

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- poate e mai lenes baby mic.

eu acum am venit de la cumparaturi si am crezut ca ma zboara vantul bate cu 41mph,e groaznic.
nu mai fac tiramisuam gasit branza, dar e scumpa rau pt 200grame -5$.prea mult,avem dulciuri,asa ca am zis pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hehe, al meu nu vrea domle sa iasa din burta si pace. Il mai lasa o saptamana si in functie de cum se prezinta situatia imi face inducere. Cica e mare copilul...si tensiunea mea e mare, in rest eu ma simt bine,ba chiar am slabit un kilogram.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput