America (137)
Raspunsuri - Pagina 7
sinzi_ana spune:
Noi suntem puturosi...
Asteptam clasa intai sa incepem cu temele!!!! Dar mi se pare ca nu are timp copilul. Buni nu vrea sa il invete nici macar o poezie ca cica e in vacanta baiatu (numai pe mine m-a maltratat cu luceafarul la 2 ani!!!)
Mai face si el cate ceva pe acasa...dar in general se lasa cu desene pe birou, pe pereti, chiar si pe monitorul de la computer care este pe biroul lui!!!!
Azi fuseram pana la Sea World - Orlando...si am murit de cald...cand o veni si iarna aia in Florida???
Plus ca era aglomerat...a 4-a oara pe anu asta cand merg acolo...noroc ca buni si copilul s-au distrat:
http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba da mai,a naibii blugie defect rau......blugi alintaroma - cum faci tiramisu? |
Gata l-am facut deja e la frigider.
Pai pentru sirop o cana mare de cafea la filtru cu 2 lingurite zahar si o lingura mare whisky
Crema: 5 galbenusuri se freaca cu 150 g zahar pudra cam 5 minute apoi se adauga 500 g brinza mascarpone si optional si albusurile batute spuma.
In tava se aseaza rinduite frumos piscoturi Savoiardi iar pe fiecare piscot in parte se toarna cite o lingura mare de sirop. Cind termini cu insiropatul asezi jumatate din cantitatea de crema si o intinzi peste tot. Apoi alt rind de piscoturi, alta insiropeala , restul de crema netezita bine si apoi se cerne un strat generos de cacao pudra.Se da la frigider acoperit cu folie 12 ore.
Am poze la album cu alta tura de tiramisu aici
http://good-times.webshots.com/photo/2805557930100242644RxQEWM
Acum mi-am facut o matrita si miine inainte de al scoate sa scriu cu zahar pudra "Happy birthday Bianca"
Sper sa-mi iasa.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
CRISMIR spune:
ANDREEA,v-am vazut pozele,ce frumsoi sunteti voi toti 3..dar tu arati super,iti prieste sarcina...de puiutul mic nici nu mai zic,ce incantat era la brad cu cadourile
SINZI,faine pozele....si deci v-ati dus pana la urma,bravo tie!!
ALINTAROMA,foarte fain arata Tiramisul tau...mi-ai facut pofta,eu de ani de zile nu am mai facut...poate ma incumet zilele astea ca mi-ai facut pofta
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Alitaroma, suna yummy rau! Am facut si eu, dar nu cu whisky - cu Amaretto.
Edit ca m-am luat cu tiramisu si am uitat sa-i urez fetii la multi ani! Cum sa-i dai de lucru de ziua ei? Of, of!
Pumba, am aceeasi problema cu blugii. Azi-dimineata mi s-a taiat respiratia. Desi ieri am fost la tenis si baietii s-au pus impreuna impotriva mea, m-au alergat de aseara abia ma tineam pe picioare.
alintaroma spune:
E foarte, foarte usor de facut, iar whiskey e ok o lingura la toata tava chiar si pentru copii nu se simte deloc in final sau poti folosi ammareto , cognac/lichior, nu stiu ce e asta. Eu de revelion ma gindesc sa fac un Diplomat, ca de mult salivez la asa ceva dar am cam dat chix ultima data cu dizolvatul gelatinei si acum nu mai am curaj. Desi poate ar trebui sa o las mai moale ca si pe mine pusca blugii, iar azi ca sa nu ma enervez am stat toata ziua in sport pants
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
CamiM spune:
Moooaaaama ce vorbarete ati fost azi.. abia va prind din urma.. dupa cum se vede nu aveti gusturi rele cand vine vorba de masini..
Noi ne luptam iar cu raceala: Sofia cu Sabina check si check si acum vad ca si taticul lor
Andreea lui Phillip am admirat pozele vad ca si voi ati fost cuminti de a venit mosul.. arati bine mami si baiatul tare dulce e.
Sorry ca ti-am facut pofta... hai mai bine sa vorbim despre tortul pufos.. e?
Ramona Anuta iar e the best!! - auzi hurt feelings..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Sanziana faina plimbarea abia astept sa mai creasca mitele mele sa mergem si noi.
Alintaroma suna foarte simplu reteta ta de Tiramisu..trebuie sa incerc si eu cat de curand. La multi ani pentru fetita
si in general sa nu mai pomenim de blugi si marimile lor da...
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Edit: am sters faza cu blugii - "too graphic".
Cami, multumesc pentru complimente. E draguta Ana, dar ma termina cu energia ei. Asta n-ar fi mare lucru, dar personalitatea e cel putin pe masura. Vorbesc singura citeodata!
Sanatate fetelor, e vreo viroza?
Ramona J spune:
Fetele cu copii pianisti: la ce virsta incep copiii? Vad ca incepind din Ianuarie se ofera cursuri de pian si vioara la Rec Center. Alexandru zice ca vrea din nou, dar ma gindeam si la Anuta. Ei pare sa-i placa, ataca din cind in cind keyboardul pe care il avem. E drept ca instrumentul preferat e trompeta.
Sa vad daca gasesc locuri, parca vad ca se ocupa de la prima ora.