America (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Armina, se vede ca ai mai multa experienta. Cred ca ai dreptate, daca nu vrea copilul degeaba il impingi de la spate.
Corina, daca temele sint cu data fixa nu cred eu ca nu le face Raluca daca vede ca se apropie data respectiva. Si apoi poate ca e bine sa vada din cind in cind pe pielea ei ce se intimpla daca nu le face. Ca sa fii sigura ca ii spune teacher ceva eu zic sa-i scrii ei un e-mail.
Alexandru a mers o data nepregatit la scoala, eu ii spusesem ca o incurca si teacher nu i-a facut observatie deloc. De atunci am hotarit ca e bine sa-i anunt si pe ei cind ii folosesc pe post de sperietoare, asa ca trimit cite un e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

O bench uieste Ramona ca asta i ca spirtul, nu i scapa nimic. Are doar la engleza de facut cu due date si probabil ca n ultima zi va tabara pe ele. Dar sa ai 12 ore pe zi liber si chiar sa nu pui mana pe nimic?!
Armina si noi pierdeam timpul e adevarat dar chiar asa cu orele??? Mama mea habar nu avea ce teme aveam, daca aveam teme, singurica imi faceam tot.

Si cu vioara. A inceput de ceva vreme, teacher zice ca, canta frumos ptr un beginner dar peste saptamana NU practica deloc. Nu uraste sa mearga la ore, am inscris o tot ptr ea, dar nu practica. Si fara practica degeaba, nu faci mare lucru. Aici toti copiii canta la cel putin un instrument.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fi-miu nu are teme, dar a facut zilnic tema de la Kumon, mai cu maraieli, mai cu mazgaleli, dar le-a facut. Singur adica, doar ca eu a tb sa ii zic "treci sa faci". Pauza doar o singura zi, de Craciun. La pian nu a exersat deloc, a tot cantat doar Jingle Bells asa de fun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

La pian nu a exersat deloc, a tot cantat doar Jingle Bells asa de fun.

Pai asta-i exersat mai! Las' ca-i bine!
Mie mi-a parut rau sa-i tot dau de lucru, l-am lasat in pace pina acum. Acum ma gindesc ca poate sa faca si el juma' de ora exercitii, n-o fi asa bai mare.
Corina, sa stii ca a putut foarte bine sa stea 12 ore.
Azi i-am dat de lucru, sa vedem daca miine ma apuca mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Mai si eu i-am dat pace Biancai cu temele. Ea de la scoala nu are deloc, dar am pus-o eu de ieri sa mai exerseze la mate si vad ca nu a protestat, ca de citit ii place si citeste oricum. Noi am iesit mult zilele astea si am facut multe activitati impreuna asa ca la tv prinde tare greu rind . Nici nu pot zice ca-i mare fan, daca chiar nu o tenteaza altceva sa faca apoi mai pierde timpul la tv.
Acum nu stiu cum sa procedez miine, sa o las in pace ca-i ziua ei sau chiar daca o sa o felicitam sa ii dau de lucru la mate ?
Eu azi toata ziulica am facut o tona de laundry si am calcat

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

alintaroma- lasa copila in pace!
sa fie sanatoasa ,sa cresca mare ,ca frumoasa e cat vrei! La multi ani!

corinadana- poate o pauza mica, nu-i strica

o reteta de slabit rapida, nu aveti?eu nu mananc mult ,dulciuri in generalsi nu stiu de ce, blugi sunt strimti..

philip- iti face bine perioada asta,arati foarte bine!

tu intrebai de reteta de shrimpi?shrimpi,lime juice,ceapa tocata marunt ,rosii cubulete,sare piper,patrunjel mult verde, lasat la marinat vreo 2 ore si mancat cu cipsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Pumba
Eu acum am pus de cafea sa fac Tiramisu pentru miine ca e tortul ei preferat si vreau sa se bucure asta imi cerea si pentru party dar i-am explicat ca ccc copilasii nu sunt obisnuiti cu gustul de tiramisu

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Au intrat blugii la apa?! Pumba

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

corinadana- ai fost la doctor? cate luni ai?

Mergi la inceput

da mai,a naibii blugie defect rau......blugi

alintaroma - cum faci tiramisu?

Mergi la inceput