America (137)
Raspunsuri - Pagina 5
Hilde spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Hilde. De aia o visa si sotul meu masini luxoase. Desi eu sint fire practica si vreau mai degraba casa, bani de scoli, vacante si masina tot la coada listei ramine! M-am luat o data dupa el, prin 1990. Am dat atunci pe o masina (Dacia, of course) tot atitia bani cit ar fi costat un apartament. Apoi apartamentele s-au scumpit si noi ne-am ales cu Dacia aia la care tot repara si a cumparat piese cit sa mai fie de-o Dacie (in caz c-o avea nevoie...) Lume multa, oameni putini |
Ramona, m-ai facut sa rad cu hohote la lucru! Se uita lumea la mine ciudat ca rad cu calculatorul. [D:]
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hilde Philip, spune-i si tu ca mai tarziu. Nu-i lua visele, ca-ti intra omul in depresie. O sa zica ca scorpia de sotie vrea ca el sa munceasca si sa nu se bucure de nimic. Sau incearca sa filozofezi, poate la sotul tau merge. |
Exact asa zice al meu! De filozofie nici vorba...
Ramona J spune:
Hilde, vezi ca sufar si 20 de ani mai tirziu... Asa ca omul a avut masina visurilor lui, acum sa realizam si restul.
Dupa cum vad eu pe aici ma bucur ca nu scriu si sotii nostri pe forum, ar avea ce se vaita de noi! Scorpii, zau!
Corinadana, eu l-am mai prins din urma pe Alexandru ca Ana creste tare repede. Inca ma mai lasa sa-l dragalesc si ma bucur de fiecare clipa, ca stiu ca se termina in curind, deja incepe sa puna un pic de distanta. La tine cam asta e ultima suta, asa ca daca te apuca depresiile mergeti in plimbarile voastre la malul oceanului. Dar sa nu ne mai scrii cind sint 80F! Oricum, dupa ce creste bebe putin o luati cu totii la plimbare si sa vezi ca "the more the merrier"!
corinadana spune:
Of Ramona cat de draguta esti!
Fetelor copiii vostri se indeamna cu ceva ptr scoala acum in vacanta? Ca Raluca aproape deloc. Ma mai necajesc eu ca fraiera dar daca nu vrea nu vrea si gata. M a inebunit cu tv ul, cred ca am sa urasc canalele alea...
Teme de vacanta are si ca niciodata au due date, nu se ingramadeste si am s o las in pace. O haleste teacher aia dar eu i am zis de cateva ori, mi am facut datooria.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
uta_ciun spune:
multumesc pt gandurile bune, bine sa suntem noi bine, asta e cel mai important
acuma, eu am vb cu voi pe forum, da sotu nu numai ca a vb cu prieteni de pe aici dar a si studiat piata online....
asa ca a pus ochii pe urmatoarea masina, ce-i drept nu s-a avintat desi ii place volvo S de nu stiu care a realizat ca n-avem banii, asa ca, se continua traditia cu toyota corolla....sa vedem acum cati bani primim pe prima corolita si daca ne calificam la 0% APR, parca vad ca ne facem cu masina noua
eu visez la o hibrida, dar daca cumparam lui acum, mai trec ceva ani buni....parca vad ca pina atunci apar masinile pe hidrogen si iar schimb lista :)
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Ramona J spune:
Corina, lasa s-o certe teacher daca nu vrea. Citeodata asta ajuta mai mult decit sa-i tot bati la cap.
Alexandru a avut liber pina acum, astazi i-am dat cite ceva de facut. Ma asteptam sa opuna ceva rezistenta, dar a fost OK. Teme nu are, dar ar trebui sa incepa nenorocitul ala de science project. O sa-l imbii si la ala zilele urmatoare...
Ramona J spune:
Uta, daca stii cam cite miles faceti pe an poti calcula in cit timp se amortizeaza banii pe care-i dai si compari Volvo, Toyota, hibrida... Gasesti consumul de benzina al fiecareia online si le "figure out" de acolo.
corinadana spune:
Asa am zis si eu Ramona, ca eu imi bat gura degeaba... Si daca as forta o ar face dar nu vreau, oricum cu forta le va face n scarba adica tot ZERO.
Lasa sa o faca aia praf, poate o invata ceva din asta.
corina mama Ralucai
arminad spune:
Ramona ,multumim de "diagnostic".Cred ca e corect.In primii ani am fost si eu "blue" rau de tot din cauza iernilor astea lungi si grele mai ales ca stateam in casa si dupa 15 ani de semnat zilnic condica mi-era asa nu stiu cum ,parca n-aveam nici un rost pe lumea asta .
Apoi m-am obisnuit ,insa sinusurile mele inca nu s-au obisnuit ,daca stiti ceva leacuri miraculoase as fii profund recunoscatoare.
Alintaroma si la noi a plouat cu galeata ,s-a topit toata zapada ,nu mai e nici gerul ala de sapt trecuta ,e doar gri .Eu sunt multumita ca macar se poate circula ,ca a fost dezastru .Eu ma simt ok psihic ,cum ziceam a fost mai greu anii trecuti tocmai da aia "i can't relate' cu sotu .Da vine ea primavara si ne trece la toti .
Corina de acum incolo va fii mai greu cu impinsu de la spate ,pina la urma le face ea si temele alea ,eu nu le-as da copiilor teme de vacanta deloc daca as fii teacher ,mai ales de sarbatori.
Si fiica-mea pierdea vremea la televizor ,acuma e pe mess si myspace tot timpul .Si noi pierdeam vremea, cind eram de virsta lor in vreun fel ,cred.
corinadana spune:
Armina din cauza asta am incetat cu impinsul... Face ce face, eu i am explicat ce si cum, i am dat exemple, e mare vede. Ce pot sa mai fac?!
corina mama Ralucai