America (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Mai tarziu e ok, Ramona! Dar acum nu vad cu ce ar putea sa ma serveasca pe mine mai bine un BMW decat o Toyota.

Ce rea sunt! Scorpie, nu altceva. :grin:

Dar va spun sincer ca ma doare cand vad oameni care sacrifica viitorul copiilor sau binele lor prezent pt un fier de masina.

E exciting, Panteruto. Si mie mi-ar placea. Dar mi-ar placea sa nu-mi dea dureri de cap masina aia. Ca daca n-am bani sa platesc scoala copilului sau rata la casa, n-am realizat nimic.

Ma rog, asta e opinia mea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hilde, clar, daca trebuie sa aleg intre masina si colegiu pt Aidan nici nu discut, colegiu si gata. Eu visez numai, ca e gratis :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Miereamara, noroc cu femeile ca sunt mai cu picioarele pe pamant.
Daca ar fi dupa ei, am avea masini scumpe si am dormi in cort!

Eu incerc sa-l conving ca fericirea vine din perioada intermediara, din ceea ce se intampla pana la realizarea efectiva a acelor vise. Mai important e urcusul decat atingerea varfului. Dar el nu ma crede, imi zice ca iar vorbesc din carti.
N-are el inclinatie spre filozofie deloc. Banatan de-al lui Ramona!

( Ramona, nu te supara, stii ca-mi sunteti dragi! :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai hilde, uite de-aia i-am zis eu nu sotului, pai mai bine luam intai o casa cu suficiente garaje si ne facem noi problema de masini mai incolo. adevarul e ca mi se pare si pasul mare, de la hyundayul meu de 7000 de dolari, la o masina de $30K. plus ca eu lucrez la fabrica, nu ma vad conducand asa o masina aici. asa ca, pas.

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Corinadana, melancolia asta e de la hormoni. Incearca sa ignori, bine ca te simti OK.

Mey ,l-a apucat si pe barbatu-meu ,da rau de tot si el nu e pregnant din cite stiu eu
Or fii de vina sarbatorile...

Corina si eu zic sa o rasfeti pe Raluca atit de mult cit poti tu acum Nu numai ca vei avea mai putin timp dar cresc asa de repede copiii astia .Eu imi doream asa de mult sa pot petrece mai mult timp cu fiica-mea cind era Dan mic ,ma simteam asa de vinovata ,la noi a fost si tare greu din cauza problemelor lui Dan.Acum cind am respirat in sfirsit nu mai vrea ea cu mine .A crescut parca peste noapte ,e mai mereu cu prietenele si cu boyfriendu' .Cica nu mai e cool sa mergi cu mama .E ,ma mai ia citeodata da trebuie sa ma rog de ea

Mergi la inceput

Philip, spune-i si tu ca mai tarziu.
Nu-i lua visele, ca-ti intra omul in depresie. O sa zica ca scorpia de sotie vrea ca el sa munceasca si sa nu se bucure de nimic. Sau incearca sa filozofezi, poate la sotul tau merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Miereamara, noroc cu femeile ca sunt mai cu picioarele pe pamant.
Daca ar fi dupa ei, am avea masini scumpe si am dormi in cort!

Eu incerc sa-l conving ca fericirea vine din perioada intermediara, din ceea ce se intampla pana la realizarea efectiva a acelor vise. Mai important e urcusul decat atingerea varfului. Dar el nu ma crede, imi zice ca iar vorbesc din carti.
N-are el inclinatie spre filozofie deloc. Banatan de-al lui Ramona!

Hilde. De aia o visa si sotul meu masini luxoase.
Desi eu sint fire practica si vreau mai degraba casa, bani de scoli, vacante si masina tot la coada listei ramine!
M-am luat o data dupa el, prin 1990. Am dat atunci pe o masina (Dacia, of course) tot atitia bani cit ar fi costat un apartament. Apoi apartamentele s-au scumpit si noi ne-am ales cu Dacia aia la care tot repara si a cumparat piese cit sa mai fie de-o Dacie (in caz c-o avea nevoie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Mey, am spus ca doar daca e sa fiu wild, si sa cistig la loterie ca altfel sunt o zgircita clasa I ... voi nu ma stiti dar il pun pe mesiu sa va scrie si o sa va minunati. Eu la fel zic atita timp cit ma poarta de la punctul A la punctul B ce conteaza ce sigla are in fata sau cit costa ... dar cind vad o masina faina intorc capul, recunosc
Si oricum si daca cistig la loto am atitea prioritati ca nu stiu daca imi mai ramin bani de Benz sau altceva
Arminad si eu sunt blue ... o fi vremea de vina, la noi a plouat si batut vintul de au ramas 155,000 case si institutii fara curent, state wide ... Nu mai avem zapada aproape deloc decit citeva petece ... dar nu-mi pare rau .
Si as vrea sa avem pe cineva la noi de rev ... sa nu stam singurei , so, ia sa vad cine vrea sa vina

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona Armina asta incerc sa fac. Ea a dorit cel maaaaaaaaaaaai mult sa fie sister.
Mie una mi e groaza ca mai anul urmator si apoi middle school si este mareeeee deja. Of da' repede a trecut.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui arminad

Citat:
Corinadana, melancolia asta e de la hormoni. Incearca sa ignori, bine ca te simti OK.

Mey ,l-a apucat si pe barbatu-meu ,da rau de tot si el nu e pregnant din cite stiu eu
Or fii de vina sarbatorile...

Stai ca-i pun si lui diagnostic. La voi de vina e iarna nesfirsita. Pe cind locuiam la NY (unde tot nu-i asa rau ca la Chicago) deveneam si eu "suicidal" prin Februarie...

Mergi la inceput