America (137)
Raspunsuri - Pagina 23
Ramona J spune:
Ciuf, ai schiat sase ore?!! Cred ca nici intr-o luna nu acumulez atita workout!
Azi am avut o zi super-lenesa. N-am iesit deloc! A fost frig, a plouat si s-au facut turturi de gheata (atirna de peste tot, in pomi, la garduri etc.) Eu n-am curaj sa conduc pe vreme din asta, desi ma gindesc ca la traficul de masini soselele or fi fost OK. I'm a chicken! Edit sa adaug ca acum doua zile erau peste 80F. C-asa-i in Texas!
Eu ce ma fac? Mi-am consumat caloriile pe ziua de azi ca ultimul snack a avut vreo 500... Nu mi-am dat seama decit DUPA ce l-am notat. Mama lor de nuci!
As merge la culcare, da-i cinci jumate. Mai am vreo 300 sa ajung la limita superioara, sa vad ce maninc. Aici impartirea e nu numai pe calorii, iti da grasime, carbohidrati si proteine. Vad ca la proteine nu mi-am facut portia, poate iau niste cirnati.
pumba spune:
ciuf- misto! sunteti foarte activi si bravo voua!
eu ma simt ca dracu de rau,de vreo 3 luni i-au alte pastile anticonceptionale si in fiecare luna in saptamana "aia" ma doare un san,de numai pot, nici nu pot sa merg de durere. mi-am facut programare vineri, ca simt ca inebunesc.
ati patit/auzit asa ceva de la pastile?
ciuf spune:
Pumba, nu am auzit de asa ceva. Stiu ca unele sunt mai puternice si iti dau pofta de mancare. Eu am luat o singura luna in viata mea (dupa ce am pierdut o sarcina) si ma trezeam noaptea de foame.
Anul asta ma deranja un pic un san inainte de "aparitie" si doctora a vrut sa ma puna pe anticonceptionale. Am refuzat si vad ca dupa ce nu am mai tras de fiare pentru piept nu ma mai doare ca inainte. Sa ne spui ce ai facut.
Tocmai ce verificai si vazui ca au crescut dobanzile. Asa ca mai amanam un pic cu refinantarea. Oricum trebuie sa o facem anul asta ca ne expira 5 years ARM.
Voi ati incheiat deal-ul?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Tot eu,
fetele de maritat, sa nu uitati sa va puneti busuiocul in noaptea asta sub perna sa visati cu cine va maritati. Daaa?! La busuioc se spune BASIL .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
pumba spune:
ciuf- suntem in proces.
e groaznic de dureros si doar un san.
ramona- si eu am fost lenesa azi ,nu am avut chef de nimic.
Oana C spune:
Ciuf, esti foarte norocoasa cu parinti asa de buni.
Pumba, tot ce-i posibil cu pastilele alea. Mergi la ginec si cere-i sa iti prescrie altele. Eu, dupa Eva, am luat vreo 4 tipuri, pe rind, nu toate odata pentru ca de fiecare data aveam fie dureri de cap, fie de burta, fie de spate, fie ma faceau sa vomit, sau toate impreuna. Asa ca nu am mai luat, mai ales ca se apropie si timpul pentru #2.
De vreo 2 saptamini am inceput sa iau Nature Made vitamine prenatale, over the counter, pina ajung la ginecolog; si de atunci mi se zbate pleoapa dreapta incontinuu! Azi nu am mai luat si vad ca nu mi se mai zbate. O sa merg zilele astea la ginecolog, sa imi dea prescriptie pt prenatale (nu ca-s insarcinata, dar trebuie sa incep cu cel putin 3 luni inainte).
Ramona, pai tu mai ai timp sa scrii tot ce ai mincat? Eu de-asta nu pot sa ma apuc de vreo dieta cu scris tot ce maninc, pt ca nici nu pot sa cintaresc fiecare inghititura ... Esti curajoasa si ai rabdare.
De aseara am inceput si eu niste exercitii, am zis ca o iau usor; am facut 15 abdominale si cite 50 de ridicari de picior pe fiecare parte Asa, usurel la inceput, sa nu ma sperii si sa renunt dupa 2 zile
Daca stiti de un Wii Fit fara bundle, asa simplu, va rog sa imi spuneti si mie (mai ales online), ca vreau neaparat sa-l cumpar.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana_B spune:
Ramona, ce mancasi maica de 500 calorii, adica ce mai era pe langa nucile alea? icecream?
Io ma chinui sa comand de la VS niste lounge pants, au sale pana in seara asta 2/40 si un pulover din lana bucle as vrea ca vaz ca si la alea au sale.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Oana C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Ramona, ce mancasi maica de 500 calorii, adica ce mai era pe langa nucile alea? icecream? Oana_B www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta I love pink! |
Oana
Oana si Eva (29 iunie 2005)
miereamara spune:
Pumba e posibil sa te simti rau de la anticonceptionale.
Eu am luat cativa ani si pana am ajuns la forumula potrivita am schimbat doua tipuri. De la primele, prescrise de medic fara nici un fel de analiza m-am ales cu niste noduli la sani foarte nasoli cu care am tras vreo doi ani de zile (tratamente, un cosmar). Le-am schimbat cu Logest cu care m-am impacat destul de bine cu exceptia faptului ca m-am ingrasat 10 kg intr-un an de zile.
Mai bine mergi la doctor si fa-ti niste analize hormonale.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Ramona, ce mancasi maica de 500 calorii, adica ce mai era pe langa nucile alea? icecream? Oana_B www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta I love pink! |
Mai, de ce esti rea? Cica 2 oz de nuci sint 371 calorii, iar daca trebuie sa stii tot... 1.5 oz de dried cranberries sint 140 cal.
Oana C, pe cuvint ca nu-i greu! Trebuie doar sa "type in", ce ai mincat, cantitatea (ai de ales: in grame, in oz, cups etc.) si ei trec automat caloriile. E cea mai usoara chestie si programul e complet. Caraghios a fost ca am mincat salata de boeuf si cum nu au in calculator asa ceva, am trecut ingredientele, cu cantitati aproximative. Oricum, e chestie de minute, merge foarte rapid.
La cina am mai ciugulit cite ceva (OK, recunosc - am mincat pe bune), asa ca mi-am depasit caloriile pe ziua de azi. O sa fac extra crunches sau ceva, ca ma mustra constiinta.
Oana C, lucreaza in serii. Ex: 10 abdomen, apoi faci leg lifts si treci din nou la abdomen si tot asa... Merge cica mai bine. In fine, la teorie ma descurc bine, cu practica....