America (137)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, mergi la medic sa ti le schimbe. Ce nasol! Am patit si eu odata ca inima era "racing", abia ma mai tineam pe picioare. Plus ca nu stiu cit m-am ingrasat in kg, dar sigur m-am latit intr-un fel ciudat.
Mai fa un bebe!

Eu am ratat cu refinancing, a crescut rata si nu mai merita. Spune-mi te rog daca ai un breakdown cu fees, ce anume se plateste? Am primit azi o oferta de la banca, zice ca nu am origination sau appraisal fee.
Daca nu m-ar costa nimic merita sa fac. Pe 30 de ani platim $87 mai putin pe luna, pe 25 de ani platim $2 mai mult, dar scutim trei ani din cit mai avem acum de platit.
Deci daca ar fi gratuit totul eu zic ca merita. Iar daca or mai scadea odata tot pot sa refinance, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- nu mai fac bebe,poate peste vreo 5 ani,imi vine pofta asa la batranete .
sa caut scrisoare de la banca, poate gasesc ce ai intrebat.( trebuie sa ma duc la PTA acum)

miere - tu vorbesti serios cu noduli?

oana,oana ,ciuf,multumesc pt raspunsuri.
am luat levlite,m-am impacat bine, dar doctora a zis ca asigurarea nu mai acopera ceva de genul asta si am schimbat,tampita de mineam luat altele aiurea de tot si acum am ajuns pe astea.1-la inceput am zis e imaginatia mea,2-luna trecuta inainte de sarbatori cine sa ma vada? 3-dar ,acum gata ca nu mai poci.

Mergi la inceput

Multumesc. Ma gindesc ca taxeaza "points", ca de astea nu zice nimic. Ori alea mi se pare ca sint scumpe, nu merita pentru juma' de procent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Nu's prea serioasa cu regimul io. Eu mereu sunt la regim si mereu ma ingras, ca n-am vointa. Azi am mancat la ora 2.30 un sandwich la Denny's si o pancake!! Apoi la ora 8pm cateva capsuni, un cup de chili si un popsicle. Sunt pe stop si nu m-am dus la sala, dar ma duc maine. Fac cardio si sunt incepatoare, completely out of shape, nu rezist mai mult de 30 min power walking cu 3mph si o inclinare mica acolo. Doar 160 de calorii consumate in timpul asta. Cu timpul poate fac o ora si poate ajung sa fac jogging si dupa aia running. Ehe, dar mai am pana acolo.

Mergi la inceput

Lasa ca nu-i rau. Totul e s-o iei pe alta strada, nu unde e Denny's...
Eu vorbesc, sotul meu a facut ciocolata de casa in seara asta. Am curatat oala, acum ciocolata e la racit si eu deja sint peste limita maxima la calorii. Ce ma fac? Am mai intrat si la bucatarie, Corinadana m-a momit cu o poza fantastica! Tentatii de peste tot, sa scuip in sin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf, esti fantastica cu informatiile!!! Eu sunt tare dezamagita ca al meu copil mananca foooarte putin dulce spre deloc...si mai face si sport...
Eu in schimb...mananc pentru toata echipa!!!

Eu sunt foooarte pofticioasa si dezordonata....mananc orice/oricand/oriunde..de asta nu am putut sa slabesc cu nici un regim...
Nici sportul nu se prea lipeste de mine...imi place doar sa ma plimb, sa calaresc (dar nu am ce) sa inot cand am posibilitate (de preferat in marea neagra...nu imi place cum se simte/gusta oceanul si nici apa din piscina!!)...asa ca...cu alte cuvinte, inafara de sportul pe care il fac la shopping...alta miscare nu prea!!!!
Asa ca sigura mea sansa a fost infometarea!!! Sotu era plecat (deci nici o tentatie din partea lui), copilului ii faceam numai tocanitze care mie nu imi plac...frigideru si debaraua goale...si foame pe mine.
Din fericire, slabesc foarte greu, dar ma si ingras greu...asa ca dupa alea 2 sapt de foame si vreo 6-7kg jos, am reusit sa ma mentin fara nici o dieta, doar cu stilul meu dezordonat de a manca...

Deci sunt un bad example!!!!
Acum de vreo cateva seri (macar asa sa profitam de baby sitter) ma scoate sotu in fiecare seara pe strazi la plimbare de mana

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

OK, am facut workout asta:
http://www.sparkpeople.com/resource/fitness_articles.asp?id=1038

Doar vreo cinci minute e mai greu, in rest e incalzirea si stretching de sfirsit. Mi se pare bun pentru incepatori. Oricum, e infiorator in ce bad shape sint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bravo! Tine-te de el. Io ma duc iar maine la sala, sigur. O sa fac juma' de ora pe banda si mai trag putin si de fiare. Nu o sa fac mai mult de 45 min pt. ca ma duc in timpul antrenamentului de inot a' lu' fi-miu care dureaza o ora si o sa tb sa ma si intorc sa il iau.

Sanzi, dar tu esti slaba rau, asa ca nu mai conteaza. La mine regula e asa. Nu conteaza ce mananc, Denny's sau Mc.Donalds, tb sa imi fie foame cand ma culc si atunci slabesc. Daca nu mi-e foame cand ma culc nu o sa slabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, nu esti tu in bad shape. E greu programul. E tare greu mai ales pentru incheieturi. L-am facut si eu acum si ma ustura gatul la cat aer necontrolat am tras si imi vine mancarea inapoi. Abia terminasem de mancat.

Daca mergeti la sala folositi si bicicleta. Cautati programul "hills". Puneti la un level care sa va transpire. O sa va lucreze bine picioarele si fundul.

Mergi la inceput

Hilde, nu respiri bine. Sint in bad shape, ca am sarit dar pe ici pe colo n-am mai putut chiar ca tipa din video. Deci n-am putut sa-l fac suta la suta, poate si pentru ca e greu pentru incheieturile mele. Data viitoare aleg alt program. Ma gindeam ca pot sa fac 2-3 filmulete din astea pe zi (au diverse, nu neaparat modelul asta) si un program de strength.
La strength fac asa: modified plank (pe coate) - cit pot sa tin (numar pina la 150, dar cred ca prind viteza - asta se poate face si pe fiecare parte, stai pe fiecare mina pe rind), crunches with twist, tricep dips (cu genunchii indoiti, de pe marginea unui scaun solid - astea ma omoara), pushups cu genunchii pe jos, altfel lesin, leg adduction (intinsa pe o parte, un picior intins in aer si pe celalalt il aduci sa-l lovesti pe al' de sta in inertie; apoi faci cu piciorul celalalt), calf raises. Din toate astea fac doua repetitii a 12-15 buc. Ce tine de picioare fac 15 buc. fara probleme, chestii de upper body abia le duc pina la 12.
Nu dureaza mult, nu stiu cit de "effective" sint.
La echipament serios am renuntat (am avut treadmill foarte fain si l-am vindut ca aduna praf), am doar chestii din astea mici de pilates, alternez cu exercitii din alea, dumbbells etc. Inainte eram OK cu cele de 8 lbs., acum ma trag in jos de nu se poate!

Mergi la inceput