America (137)
Raspunsuri - Pagina 21
Oana C spune:
Fetili, mai aveti chef de cumparaturi? Ia, bagati un ochisor aici, sa vedeti un Tort Dobos la 4.75$
http://www.hickoryfarms.com/products.asp?sku=000906
Celelalte gift baskets sint la super reducere si ele. La check out bagati codul VISA15 pentru inca 15% reducere. S&H este vreo 5.99$ daca nu va grabiti.
Editez, S&H e in functie de valoarea comenzii. La 42$ comanda, S&H este 13$
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Hilde spune:
Ramona,
Sa nu faci o obsesie din pierderea in greutate :), ca nu te ajuta pe termen lung. Cred ca e mai bine sa fie setat un regim pt toata viata: sa zicem planuiesc sa mananc sanatos si sa fac cel putin 1/2h miscare in fiecare zi.Nu conteaza ca slabesti 1/2 lb pe luna. Seteaza un gol pe 2-3 ani.
Ca altfel slabesti acum, apoi te ingrasi la loc in cateva luni.
alintaroma spune:
Ramona si Oana_B va citesc cu spor si va dau dreptate aprobind din cap pe masura ce citesc asta in timp ce balototez la o cutie de inghetata cappucino
Am zis ca de azi trec la regim ... si biciclit din nou dar dupa ce am strins bradul&ornamentele din casa , aspirat facut curatenie si 2 ture de laundry, alergat dupa grocery si indata trebuie sa plec dupa fata la scoala cine naiba mai are chef de biciclit ca's frinta .
Da de miine sigur ma apuc de biciclit ca la mine chiar a avut rezultat. Si am mincat cit de cit ok. Inainte faceam foame dar fara miscare si ce dadeam jos puneam inzecit in timp record.
Oana C nasoala faza cu maica'ta ... dar asa a fost din totdeauna ? La noi e mai simplu ca nici nu vor sa vina nici mama nici soacra ... tot timpul au motive ... sunt si in virsta si cu probleme de sanatate mari :(
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
miereamara spune:
Ramona eu vreau sa ma apuc de slabit, dupa nastere....dc o sa mai nasc anul asta. Mi-am salvat site-ul, multumesc. Pana una alta, mi-am facut niste chiftelute. Sunt fericita ca in ultima luna de sarcina nu am luat nici un gram, ba chiar am slabit un pic. Am stationat pe la 90 de kile, de la 68, am numarat 22
Maine fac 40 de saptamani.
Sanzi, mersi, tocmai mi-ai dat niste motive sa ii aman vizita maica-mii;)). Si a mea e genu' mentionat de tine, mi-e ca o sa avem niste certuri....
Oana, ca tot ai pomenit de vizite la ER, voiam sa va dau un site cu health insurances for visitors, in cazul in care vreti sa faceti asigurari de sanatate parintilor veniti in vizita.
http://www.nriol.net/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
alintaroma spune:
Ha, ha miere si eu cam tot de la atit am plecat cu Bianca si m-am oprit la 90. La iesirea din spital aveam -10 si apoi cu restul m-am luptat nu gluma inca mai am vreo 2 kg asa de saminta
Ramona J spune:
Alintaroma, pai tu ai facut workout pe ziua de azi! La noi ploua si e frig, m-am baricadat in casa si sint arbitru la "connect 4", joaca ingerasii...
Oana C spune:
Irina, ai mei au venit pregatiti cu asigurarea de acasa, pt ca stiau ca vor avea nevoie (eu si frate-meu ridem, zicem ca mama are abonament la Salvare in tara, asa de des ii cheama, pt orice nimic). Si chiar cu asta, tot a trebuit sa platim vreo 1500$ dupa ce au plecat.
Alintaroma, da, asa a fost mama mereu, de cind ma stiu trebuia sa punem fetze triste si sa ne aratam ingrijorati de fiecare data cind o durea cite ceva si statea in pat, vaitindu-se (asa a fost si mamaia, mama ei, si a trait pina la 80si ceva) sau trebuia sa o duc la dispensare (imi amintesc de pe la 5 ani, cind mergeam cu ea aproape in circa, pt ca o "durea" spatele si mergea bosorogita - si ea avea 30 de ani atunci). Frate-meu ii facea pe plac, dar mie mi s-a acrit de atitea "probleme" ale ei. Din orice, gata, moare, si trebuie sa o duc la spital, sa ii dea dr tratamente si medicamente' iar daca doctorii o trimiteau acasa, citea ea prin Formula As sau alte reviste pe care le avea, si lua tot felul de medicamente, care uneori chiar ii faceau rau).
Am inceput sa spun despre asta acum, pentru ca acum citeva zile am avut un argument la telefon, dupa ce am intrebat-o daca o sa vina aici cind o sa avem al doilea copil. Si ea mi-a zis ca "daca o sa se simta bine, mai vedem" ... si "ce vreau, daca moare miine, cum poate ea sa imi promita ca vine" ... Asa ca sint cam suparata acum si trista, ca mi-am amintit iar ce s-a intimplat atunci, in 2006.
Tata e super ok, dar trebuie sa slugareasca pe linga ea si sa ii tina isonul, ca altfel se ia de el. El ar vrea sa vina aici, dar mama gaseste tot felul de scuze (una din ele e si ca "stam la tara" si ea nu poate sa mearga pe jos la nici un magazin, sa se plimbe).
Am vazut multe fete care povestesc cu mult drag de mamele lor, asa as fi vrut sa fiu si eu una din ele ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana_B spune:
Mai aveam un site unde cica notam ce mancam peste zi www.fitday.com da' tot asa...lenea
Si inca unul interesant http://www.hotnfit.com/ pentru gagici.
Si ca tot m-am apucat sa scotocesc doua site-uri care mie imi plac foarte mult:
http://www.exrx.net/
http://forum.bodybuilding.com/
Cel putin exrx mi se pare cel mai complex site, cuprinde tot ce poate exista despre fitness. Fiecare sectiune din partea stanga duce spre o multitudine de alte subsectini (ex:www.exrx.net/Exercise.html" target="_blank">Exercitii pentru toate www.exrx.net/Lists/Directory.html" target="_blank">grupele de muschi, nutritie, carti, etc etc), cine are timp de scotocit pe acolo e superinteresant.
Cand eram adolescenta am gasit prin casa niste carti in romaneste despre culturism (ale lu' taica-miu ca el a fost mereu un tip activ box, judo, culturism)si ma apucasem atunci da' cu timpul am uitat si acu de fo' 2 ani mi-am reamintit ca atunci mi-a placut si m-am gandit sa incep din nou.
Incerc sa setup un home gym, nu multe chestii, un bench, ceva dumbells (greutati), barbell (bara).
Nutritia imi da de cap, din ce citesc pe siteurile astea ca sa devii in forma, trebuie sa uitam ce am tot citit pana acum despre toate dietele si sa o luam de la inceput. Organismul are nevoie la fiecare masa de toate grupele de mancare, macronutrienti carbs, proteine, fat. Facem alergie cand auzim de carbs si fat, I know, da' exista good carbs, (sweet potatoes, brown rice, whole grains), good fat (din peanut butter de ex). Si legume, la 6 mese pe zi, cel putin 1 portie de legume la fiecare masa.
Si nu cu cantarul ci cu masuratoarea. Muschii atarna mai greu ca grasimea si cantarul pacaleste zici muama ce m-am ingrasat dar daca te masori vezi ca ai pierdut cativa inches in talie sau pe coapse.
Teoria ca teoria da' practica ne omoara. Eu sper sa ma urnesc, cand ma duceam la sala ma simteam tare bine, cardio nu-mi place dar greutatile imi plac.
AA si mai tre sa uitam un lucru, femeia nu poa sa devine barbat daca ridica greutati, n-are cantitatea necesara de hormoni, alea de arata ca masculii la competitii se indoapa cu steroizi.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Ramona si Oana_B va citesc cu spor si va dau dreptate aprobind din cap pe masura ce citesc asta in timp ce balototez la o cutie de inghetata cappucino |
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
alintaroma spune:
Oana C imi pare rau ... dar daca e asa dificila poate e chiar mai bine fara ea si cind o fi sa aveti al doilea copil ... te vei descurca si Eva e deja maricica
Vecina mea nemtoaica are copil de 15 luni si e gravida in 6, dar asa si-a dorit sa aiba 2 copii apropiati ca virsta si a trecut de 30 de ani si s-a hotarit sa-i faca pina nu e prea tirziu. Sunt singuri aici, si acasa vor pleca definitiv (sunt temporar in us) cind cel mic va avea deja un an. O mai ajut eu cind pot, cu ce pot.Si stie ca poate conta pe mine zi sau noapte. Mai vine mama ei dar nu poate sta mai mult de 3 saptamini odata. Stii cum se spune "if there is a will there is a way" tot timpul
Ramona esti mortal de nostima