America (137)
Raspunsuri - Pagina 20
Oana C spune:
Sinziana, si eu care ma gindeam sa iti scriu sa o trimiti pe buni la noi, dupa ce te saturi de mincare ... Cam asa a fost si mama cind a venit aici, mai adauga niste telenovele (cind ea spunea ca "se joaca" cu Eva), mers la ER de 3 ori in 2 luni, ca avea "palpitatii" (daca nu, suna ea la 911, ca eu o las sa moara), vaitat si bolit toata ziua (fie ca avea dureri de cap, fie ca mai avea cine stie ce i se nazarea "ce sampon i-am dat sa se spele, vreau sa o otravesc?" ... sampon Pantene), stat in camera ei cu orele chiar cind aveam nevoie de ea pentru ca fie era suparata pe ceva, fie ii impletea o caciulita Evei si nu puteam sa o deranjez, fie era obosita sau nu se simtea bine. Si ideea ei de a avea grija de nepoata e sa sa aiba grija sa nu dea cu ochii in foc (nu sa ii cinte sau sa ii citeasca din carti sau sa se joace cu ea).
Totul a culminat cu o zi inainte de a pleca de aici, cind Eva era super obosita (avea 15 luni), nu vroia sa doarma la prinz si zbiera cit putea de tare, eu am incercat sa o adorm (mama a stat in camera ei, impletind, toata ziua), asa ca am lasat-o pe fiica-mea 5 min singura in camera/patut, sa se calmeze singura (si n-am facut asta decit de 2-3 ori de cind s-a nascut, cind am simtit ca nu mai pot, nici eu), ceea ce a enervat-o pe maica-mea. Asa ca atunci cind am ajuns inapoi in camera la Eva sa o calmez, a iesit si ea din camera ei, urlind la mine sa imi calmez copilul, sa ii fac ceva sa nu mai plinga ("sa o omor pe ea, da' sa am grija de copilul meu"), ca altfel ea iese in strada si striga dupa ajutor, sa vina politita sa imi ia fata!
Asa experienta am avut eu cu ai mei aici, asa ca daca doar te pune la curatenie, fii bucuroasa (mergi si tu la Mall toata ziua, gaseste motive sa pleci prin diferite locuri, pina termina ea treaba)
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Ramona J spune:
Pentru Ruxij si cine mai are fitness/weightloss goals anul asta, am gasit un site fantastic: sparkpeople.com. Poate cu asta reusesc sa ma tin si eu de treaba. Daca mai vrea cineva sa sign up, ne putem trage de mineca, sa fim siguri ca ne tinem de treaba.
La mine a mers link-ul cu pozele Andreei, am admirat cit de bine ii sta gravida.
Chiar, Miere cind ai 40 de saptamini?
Anca, sanatate.
Intreba NewMami de echipament de ski. Merita sa te uiti si pe Craigslist.
ancadm spune:
Corina, Ramona multumesc! Abia m-am intors de la doctor. E strep. S-a pozitivat testul in primul minut...Am trecut pe penicilina.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
philip spune:
lai, scuze, si eu ma gandesc de multe ori la tine si la alte fete (oana, hilde) care tot incearca si va tin pumnii.
josefine, mie nu-mi prea plac pisicile dar ciocolatia ta m-a dat gata.
oana, imi pare rau de asa experienta cu mama ta, atunci eu zic saru mana de soacra :)
ramona, multam.
corina, nu le vezi pt ca nu ai java instalat. sorry.
philip
19weeksbaby
mommyandreea
Oana_B spune:
Sunt si io membru pe sparkpeople de fo' 2 ani da' tot degeaba. Retete pt ambitie n-au. Mi-am propus si eu rezolutii de slabit pt anul asta sa vedem cat m-o tine. Mi-am luat si un elliptical anul trecut si am avut asa un avant o mica perioada dupa care iar m-a apucat lenea, acu doar il sterg de praf.
edit: am inceput sa mananc litere.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Oana_B spune:
Lai, bravo iti tin pumnii.
Miere daca mai stai putin il dai la college.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Ah, Oana! Pai de ce nu ne-ai spus? Ar trebui sa faci publica lista ta de "favorites", ca tu mi-ai zis si de City-Data.
Pentru ca sint noua eu mi-am notat cuminte ce am mincat, imi notez paharele cu apa si sper sa fac macar strength training recomandat.
Daca vrei sa fii mai activa putem incepe un grup al nostru acolo si poate ne mai incurajam. Eu sint Miss Piggy, musai sa iau masuri!
Ramona J spune:
Fetele cu mamici "problema". Deci nu numai mie mi-e greu! O iubim pe Buni, dar citeodata ne vine sa ne luam lumea in cap, mai ales cind vizita se prelungeste mai mult de citeva saptamini. Copiii devin si mai rasfatati si nu prea ni se permite sa-i punem la punct. Of, of, de ce n-o fi fost asa si cind eram eu mica?
Hilde spune:
Philip, draga me :)
Eu inca n-am incercat. Poate imi fac curaj anul viitor...adica asta, 2009...mai spre sfarsit. :) Daca termin cu examenele si daca nu gasesc o mama surogat intre timp.
Cand o sa termin examenele, sa ma trageti de urechi daca-mi gasesc alte lucruri de facut. :)
Hilde spune:
Aaaaaaa...si eu sunt super ok cu infiatul.: ) )
Mama a fost infiata, mama lui mama a fost infiata. Si au fost toti f fericiti.
Vedeti ce frica imi este de o eventuala sarcina? Am fost la controlul ginecologic anual si am intrebat-o pe doctorita daca a avut multe femei insarcinate cu probleme. Si tipa zice: "Nu vrei sa stii mai bine cate femei insarcinate am avut fara probleme?" [D:]