America (137)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Vor sa ma mai lase o saptamana si de abia dupa aceea in functie de cum se prezinta copilul, placenta si lichidul, sa imi faca inducere. Il fac de 4.5 kile pana atunci!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
sinzi_ana spune:
Eu tot sper ca nasti pe 6, daca se intampla pe 7, iti dai seama ca trebuie sa il numesti Ion?
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
pumba spune:
miere- ii pui John,daca e pe 7.
pana una alta apeleaza la taticul lui si vine mai asa repede.
adrianaloy spune:
Miere, da asaltul la barbat si-ai sa vezi ca maine ai pruncul in brate! Asculta tu la astea mai "batrane", ce inducere, ce epidurala...am avut inducere la primul- m-am chinuit 16 ore, sex la al doilea, nascut in 4 ore de la ruperea apei. Amandoi au fost butuci de 4 kg- si cu capul mare pe deasupra!
Sunt invidioasa pe fetele care au fost la o petrecere adevarata de Revelion!. Adica cu lume multa, muzica, dans, shooturi(si eu is amatoare de tequila si alte alcooluri "dintr-o inghititura"). Am o vecina nemtoaica si cu inca o tipa(rusoaica)- terminaram o sticla de Patron in 15 minute. Radeau sotii de noi ca ne imbatam...dar noi inca ne tineam tantose pe tocuri.
Acum insa gata- la detoxifiere, regim, gym. Ca m-am alintat destul ca's "grasa si frumoasa"!
Fetele care merg la vara in Rom, ati gasit ceva deal-uri bune la bilete, sau e inca prea devreme?
miereamara spune:
N-am nici o sansa cu sotu', e speriat de bombe, poate doar sa-l imbat, dar atunci nu cred ca mai am cu ce.
Adriana, vara biletele sunt cel mai scumpe, nu prea gasesti deal-uri chiar dc iei biletele din timp. Incep sa se scumpeasca prin mai si in iulie-august ating apogeul. Anul trecut m-a costat biletul in decembrie 650 de dolari si in mai 970! In iulie m-am uitat si sub 1500 nu am gasit nimic. Eu as vrea sa merg in Romania cam prin iunie, sa o aduc pe mama aici, dar o sa fie cam greu cu finantele. Cu banii pe care ii dau pe bilete pt doua persoane platesc daycare 6 luni de zile.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
philip spune:
hehhe, asta voiam si eu sa intreb, ce mananca valeria si sanzi ca numai piele si os vad (stai ca sanzi baga mojito si shots la greu, m-am prins :)).
miere, las' ca pana la urma tot nasti, nu-ti fa probleme, cand ai 40 de saptamani? la mine data posibila a fost 25 iulie si-am nascut pe 26, deci s-a cam potrivit.
eu-s singura ca al meu sot e plecat o luna in alabama. acu intrebare, ma voi duce si eu intr-un we la el (mlk) ce e de facut prin montgomery, parca uta ciun sta acolo, dar poate mai stie cineva, in afara de civil war museums etc.
cami, noi am locuit in upstate ny, in adirondacks, pe langa lake george, ce zapezi erau pe acolo...
am mai facut ei noi ceva poze, daca aveti chef:
www.apha.shutterfly.com
adriana, sper ca nu-i nimic grav cu sotul tau, multa sanatate. ca tu ai pomenit de film, am vazut si eu ps i love you ieri (profit ca nu-i sotul ma uit la toate flicks hahaha)
philip
19weeksbaby
mommyandreea
sinzi_ana spune:
Adriana, pai poate ne vedem oleaca la o bautura mica!!!
Andreea, nu se incarca site-ul cu poze...mai astept!!!
Si al meu sotz a fost in Alabama...si spune el ca e o plictiseala de mori (nu stiu la ce distractii se astepta in delegatie), dar probabil ca fata de Bahamas si Martinique si toate insulele din Caraibe...cred si eu ca mori de plictiseala!!!
Eu sunt tare nefericita...
Credeam ca sunt si eu in vacanta, e si Buni la noi si o sa ma odihnesc nevoie mare!!! Dar de unde!!! Buni ma maltrateaza cu curatenia!!! Mereu e ceva de facut si eu nu pot sa stau degeaba sa o aud cum ofteaza (ostentativ) cand freaca cate ceva...
Am facut curatenie generala de cateva ori anu asta!!!! Jumulim iarba din curte (nu stiu de ce...ca nu pun intrebari), spalam toata ziua si in curte si in casa, sosetele le spalam la mana ca nu spala bine masina, toata ziua am o carpa in buzunar sa sterg cate ceva...
Imi e si frica sa pasesc in casa sa nu las vreo urma...
Io nu stiu de unde atata zel in mama mea...ca niciodata nu a fost asa harnica
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
ancadm spune:
La Multi Ani si de la noi!
Eu sunt cu gitul in pioneze, ma duc sa imi fac test de strep! Mai intii a durut-o pe Andreea, la 10 zile a apucat-o pe Monica (strep cu testul pozitiv) si acum, exact dupa 10 zile m-a luat pe mine.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
corinadana spune:
Sanziana da i mai mult de lucru lui buni cu Wii, poate o mai molesesti si nu mai observa atatea...
Nici eu nu vad pozele Andreei, la mine defapt acelasi mesaj il da...
Anca sanatate!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lai spune:
Ramona, Josefine, Cami, Pumba, multumesc pentru urari, sa va auda Doamne-Doamne
Josefine, e superb pisicul, sa va traiasca!
Lai