America (137)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Cami, la Buffalo ai locuit? As muri de depresie, bine ca te-ai mutat! Am fost si eu intr-o vizita de vreo doua zile, am crezut ca nu se mai termina...
Eu nu sint exemplu bun. M-am ingrasat cit am fost la gym, m-am ingrasat si mai tare cind nu am fost... Puneti-mi careva un plasture la gura!
Nasol cu tusea fetelor, a avut si Anuta acum vreo luna. E si ea dificila cind e vorba de medicamente sau ceaiuri, am noroc ca-i place mierea.
pumba spune:
cami- ai doua papusi,una blonda si una bruneta.
pantero- sanatate sotului! sa fie doar stres.
(aveam si eu o prietena cu sot american si ii treceau durerile numai si numai cu palinca.)
sanzi- frumoase poze. tu cand mananci?
ramona- abia astept, sa de-a coltul ierbii, sa merg la plimbare,mai vad o casa ,un vecin ,o floricica.
josefine- e dulce ,pisoiu fara nume.
lai- sa fie cu noroc 2009!
CamiM spune:
Ramona daaaaa am locuit la Buffalo si in Philly apoi am avut de ales intre NY si aici la caldurica.. Mie imi placea zapada asa multa tare si cascada si Letchworth Park si inca asa cateva lucruri.
daca gasesti plasture sa tina vreau si eu ca nu se mai poate..si mai vreau sa merg in tara la vara.. cred ca se crucesc neamurile.. cei de la tara de pe la bunica-mea cel putin o sa bage din alea cu "grasa si frumoasa" si "o duce bine cu barbatu'"
Edit: Pumba sar'mana
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
pumba spune:
cami- dupa ce am scris mesaju ,m-am dus la bucatarie si am mancat doua sarmalute cu vita ,ca erau bune si rumenite ,nici prea fierbinti,nici prea reci. sau "plina de viata" asa spune taicamiu.
eu tot astept coltu ierbii .
CRISMIR spune:
RAMONA,CAMI si PUMBA,hahaha,m-ati facut sa rad....sunteti tari
Asa si eu,plasture cred ca am nevoie...ufffff,tare m-am ingrasat in ultimele 2 luni...vreau sa intru la dieta...dar eu fara paine nu pot...oare daca mananc numai legume si fructe si painica are ceva,slabesc???
Beiiii,voi ziceti de zapada acolo si ma ia iar cu plans..ai mei baieti s-au dus la piscina,mor de nervi cu soarele asta tot timpul anului...adica,as vrea si eu vreo 2 saptamani de zapada si ger...si apoi gata...ca prea mult cred ca nu e fain
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/video/3058519930087737923ndxxFH
Ce parinti usuratici...
cu Crismir cu tot
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Delia21 spune:
Miericicoooo,..sa nu faci sa mergi la spital si noua sa nu ne dai de veste,...pliiiz,...caci eu acum pandesc calculatorul,...ca sa nu pierd momentul ok?la tel vorbesti cu careva care sa ne anunte,...in caz ca vine pruncul,...pe nepregatite?Bagajul de spital il ai facut?Eu incep de pe acum galeria,ok?
miereamara spune:
Sanzi, eu sunt buna de belly dance, hi,hi! Unde era filmat?
Delia, tot ou Kinder sunt, m-am plictisit si eu, cred ca v-ati plictisit si voi de mine! Ieri si azi m-am plimbat pe afara cam 2 km/zi, de-gea-ba!!! nici macar o durere...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
sinzi_ana spune:
Mire, aici nu merge sa ceri inducere?? .. Nu de alta, dar al meu copil venit cu aproape 4 sapt inainte de termen a avut 3.600kg...daca mai asteptam 2-3 sapt cu siguranta nu as mai fi vrut alt copil (nu ca as vrea acu...adica sa nasc eu personal...as mai vreau o fetita)
E vorba de Opa in South Beach
Pumba, mananc, mananc...de cand e mama aici ma indoapa din 3 in 3 ore ...bine ca nu imi da mar cu biscuite si zeama de lamaie cum se lauda ca imi dadea pe la 4 luni
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,