America (137)
Raspunsuri - Pagina 17
lai spune:
La multi ani fete frumoase, mamici de copii superbi!
Noi am facut petrecere de Revelion la noi acasa, a fost frumos, am mancat, am baut, am dansat; doar ca s-a terminat cam devreme, la 2 deja plecase toata lumea. Dar ma declar multumita, avand in vedere ca am avut un melanj de invitati care majoritatea nu se cunosteau intre ei, ca unii erau jetlagged, altii mai aveau si alte petreceri de onorat, altii cu pui mic (super scump si mai ales super energic, ne batea pe toti la capitolul asta ) si nici noi nu ne cunoastem invitatii chiar atat de bine adica i-am cunoscut in ultimele luni de cand ne-am mutat aici no zic eu c-a fost bine, si speram la anul sa fie si mai bine
Sunt happy ca un coleg de facultate face nunta aici la noi in oras in primavara (familia logodnicei e de aici) si o sa vina toata gasca din facultate care-i raspandita acum prin state, unii or sa stea la noi si abia astept sa ne strangem iar cu totii
Ciuf, multu' ca ti-ai adus aminte de mine cu R.E.-ul. Am fost si so far, so good. Deocamdata mi-a dat de facut niste investigatii (sa vedem cum stau cu trompele, apoi sotul, plus un set de analize de laborator in completarea celor pe care le-am facut in noiembrie si in vara) si urmeaza sa ne intalnim cand avem rezultatele sa stabilim un plan de actiune. Dar deja e clar ca nici nu se compara cu nenea dinainte care era aerian tare. Cred si sper ca asta-i doctorul care imi trebuie mie; m-am inarmat cu multa rabdare si optimism, si dam bice
Lai
blackpanterro spune:
Fetelor dar scrieti nu gluma!! Am vazut mamici frumoase si copii frumosi in poze!!
Miere, mai ai putin de tot. Patience :)
Noi ne-am destrabalat zilele astea la Munich si azi la Triberg(in Padurea Neagra unde e locul nasterii ceasurilor cu cuc si al celei mai inalte cascade din DE). Nu am poze ca am fost fleatza si am uitat aparatul acasa. Am cumparat insa un ceas cu cuc :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
sinzi_ana spune:
Mire, daca nasti pe 6 ian, venim sa botezam!! E ziua sotului...hihihi!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/album/569495182ZYdHJz
am pus si eu ceva poze de ian!!!..si la party
Ciuf, mereu te pomenesc de cand cu bicicleta lui David...merge asa bine pe ea, si este atat de sigur pe el!!! Sunt tare incantata!!!
Azi am gasit un parc, foooarte aproape de noi, care are bike trail prin padure...din pacate noi nu avem bici (inca) si nu am putut merge...dar suntem pusi pe cumparat si de abia astept sa mergem!!! Daca nu skiem, macar sa mergem cu bicicleta!!!!
Azi am invatat sa fac mojito singurica - am si shake - ...si am supt 2 pahare...oare am dat in patima bauturii?? Buni asa crede
Stie cineva daca se poate incasa un cec doar cu pasaportul???
Ah...si inca ceva...
Ne-am propus sa mergem cu masina pana in chicago...dar nu stim cum sunt de obicei autostrazile pe timp de iarna...se pot bloca? Sau sunt constant curatate??
Si cum trebuie pregatita masina pt un drum de iarna??? TRebuie sa cumparam antiger? sau lanturi pt roti??? Din pacate nu avem habar cam ce ar trebui sa pregatim...
Ps...eu tot revin
Ramona, si eu l-am inscris pe David la pian, noroc cu Ruxi, hihi...am gasit pe cineva foarte aproape care face in particular, costa rezonabil, si pare polonez dupa nume...sper sa faca si treaba!!! Incepe marti...
Luni reluam tenisul...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
blackpanterro spune:
Sinzi, super poze, distractie maxima pe voi!!
Te invidiez pt bauturi :), pe vremuri(inainte de casatorie) beam si noi votka-red bulls ca pe apa si shots de B52 :) si acopeream cu Tequila. In fiecare vineri si sambata acelasi tratament lol, nu esti alcoolica stai linistita, doar seteoasa LOL.
Pt masina, eu zic ca iti trebuie cauciucuri de iarna(nu all weather), cu lanturile nu poti merge pe sosea, lichid bun de spalat parprizul ca daca ninge sau ploua si pun aia sare pe sosele va face masina murdara rau. Sa verificati si franele, uleiul, tot.Asta e ce facem noi inainte de orice calatorie lunga.
Asa e la noi in fiecare iarna germana.
Maine mergem la Ramstein sa isi faca sota-miu tomografie ca se lupta cu dureri de cap insuportabile...eu zic ca e de la stres si nedormit dar sa vedem...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Lai, ma bucur ca ai gasit un doctor de incredere. Sa fie cu bebe in 2009!
Multumesc pentru sfatul cu mingea, sa vad ce gasesc.
Sinzi, faine pozele. Eu ma bucuram ca azi a fost cald la noi, dar la voi e mereu asa.
Cu pianul e pura coincidenta in cazul nostru. Alexandru mi-a zis recent ca ar vrea sa invete sa cinte la pian. Stiind care sint tarifele, eu m-am gindit "tough luck"! Apoi am primit catalogul de la recreation center si ofera cursuri si ei de data asta. Ma bucur ca am reusit sa-l inscriu, sa vad daca si data viitoare mai am noroc, ca altfel e problema cu continuitatea.
Lectii de tenis n-a mai luat in ultima vreme, dar merge mereu cu sotul meu.
Avem si noi nature reserve in apropiere, cu bike trail. Am fost astazi cu totii. Neamurile din Romania au ris de noi, ca ne punem bicicletele pe masina si mergem "sa ne dam" prin parc. Cica mergem ca hamsterii! Parcul nu e departe, dar e drum aglomerat pina acolo si nu mi-e totuna cu copiii.
Pantera, sper ca-i OK sotul tau.
josefine spune:
La multi ani!
Noi am petrecut frumos de Revelion; o petrecere restransa de romani. Am pregatit salata boeuf, tiramisu si un platou cu antreuri. Nici nu am reusit sa mancam tot, asa multa mancare a fost. Ne-am oprit doar la antreuri. S-a intrecut lumea, eu nu-s deloc creativa.
Am vazut la Ciuf cum a decorat mancarea, foarte frumos. Am furat ideea de braduti din castraveti pentru data viitoare.
Lai, sa fie cu noroc anul 2009!
Si..avem pisic: http://tinyurl.com/7hkry8
E tare alintat si dragastos. Numai ca ma ingrijoreaza ca nu stiu unde a facut si daca a facut ceva..
Tot nu avem nume:-(
CamiM spune:
Adrianaloy multumim frumos. si eu zic sa incerci .. poate vine si fetita
Miere suntem pe baricade cu galeria
Ruxi bafta la sala. Da-ne exemplu bun de urmat.
Ramona multumim frumos. Sunt mai bine fetele, a ramas numai tusea asta urata tare mai ales la Sofia si cum nu bea ceaiuri nici miere nu vrea e tare greu de tratat. sper sa treaca si asta curand.
Bafta la si tie si lui Alexandru la cursuri si cum am mai zis - hai cu exemplu bun sa ne rusinam si restul leneselor si sa ne mobilizam
Lai si tuturor celor care va doriti asta -2009 si va aduca cel mai frumos cadou.. bebele mult dorit si asteptat.
Panteruto tinem pumnii sotului. Faine ceasurile cu cuc dar cam zgomotoase, nu?
Sanzi ce petrecere faina si la voi.. si cald - mai cald decat la noi( nu putem face baie in piscina dar avem narcise inflorite) Din cate stiu eu se poate incasa un cec numai pe baza pasaportului.
Cand stateam in NY state drumurile principale erau curatate destul de repede(si ningea nu gluma in Buffalo), nu cred ca aveti nevoie de lanturi numai de cauciucuri bune. Antifreeze e un must, si ceva pentru curatat dimineata de zapada, cam tot ce a zis si Panteruta.
Bafta lui David la lectiile de pian.
Josefine ce mitz frumos.. si pufos.. miau..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Josefine aveam si eu un pisoi acum multa vreme si il chema Chatton- stii ca in franceza pentru pisoi..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008