Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor, hainute dragute de gravide sunt si intr-un magazin din Carrefour Militari...nu mai stiu cum se numeste...e chiar spre cealalta intrare, spre locul unde se mananca...eu mi-am luat o pereche de raiati faini cu banda la 140 lei si au multe lucruri dragute.

Ayda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

la ora 17 am programare la dr Iosup la eco, cu toate ca am mai facut o eco si mi s-a spus ca bebe e bine am niste emotii de mor, sper sa vin cu vesti bune si poate ne spune si ce e, chiar daca nu ma prea intereseaza acum....vreau doar sa-mi zica ca e bine
la prima sracina tot la dr Iosup am facut ecografiile si el ne-a zis ca e baietel si asa a fost

sa-mi tineti pumnii

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna ziua si de la noi!!

La urez si eu bun venit noilor mamici, felicitari celor care au facut deja echo morfo si au aflat ce va fi bb si succes celor care merg azi!!

sint ametita si nu intru in detaliicu urarile sa nu incurc fetele.

am ajuns si eu azi la prima echo, am vazut acolo inimioara, tot, totul este foarte bine si la locul lor. are CRL 1,11 cm, GS 2,43 si 138 bpm si exact 7s+1zi. inca sint ametita, si la propriu si la figurat.

si eu cu greata in gat, am zile cind mi-e tare rau si zile cind ma simt mai omeneste. azi e una mai naspa. vomit in fiecare zi-dimineata obligatoriu, aseara a fost prima data si peste zi.
Mincare pot sa maninc aproximativ orice, ma apuca si pe mine subit cite o pofta de ceva anume, peste zi in general nu mi-e foame, dar ma apuca seara tirziu, cam cind se potolesc greturile.

eu am mincat si "periculos", imi cere camembert, am gustat, am facut si maioneza cu ou crud,acum mi-e pofta sa imi fac zacusca cu vinete coapte si ardei copt (am la congelator);
am incercat sa nu mai beau cafea pt ca nu imi mai place, dar nu mai aveam digestie, asa ca beau o ceasca de nevoie dimineata.

deocamdata cintarul stagneaza, burtica este a mea ca are de unde. si la rebe am avut aceeasi conformatie iar burta de gravida se vedea abia dupa 20s. nu sint grasa, dar am forme

ma duc sa ma intind ca azi nu sint in apele mele...ciudat. am cite o zi cind as muta si muntii din locsi unele cind as zace non-stop.

Patricia s8 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu sunt gata il asteptam pe bunicu' sa vina sa stea cu cezar , initial ma gandeam sa mergem toti 3 sa-l vedem pe bebe dar e rea frig afara sa-l scot pe cezar mi-e tae frica sa nu raceasca, abia s-a facut si el bine
am inima cat un purice

rallu ce burtica draguta

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Felicitari fetelor care si-au vazut micile comori,eu pana pe 17 mai am de asteptat,pana atunci trebuie sa mai fac un set de analize si trebuie sa-mi fac carnetel cu tensiunea zilnica,de cateva zile tot zic sa cumpar o agenda ,dar n-am reusit.
Referitor la simtitul cu ce avem in burtica,eu la Teo am stiut ca am fata ,ma atrageau doar lucrurile de fetite,acum vb de bebe ca despre un "el" sa vedem daca este asa .
Am reusit sa fac curatenie si acum astept sa se trezeasca Teo sa fac un blat de tort.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

ADRIANA succes la eco,abia astept sa vii sa ne spui daca s-a vazut sexul

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Buna burtici!!!
Am fost si eu la echo saptamana trecuta si-mi spunea doctorul ca ar "fi vazut ceva"; nu e sigur dar crede ca e baiat. Voi afla sigut luna viitoare cand mai merg la el.
Fetelor azi e ultima mea zi de munca pe anul asta!!!
Pana pe 5 ian am tot timpul sa ma odihnesc, ca ma simt asa de obosita.... as dormi non-stop!!!

Va pup pe toate si aveti grija de voi!
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua dragi mamici! Am zis sa imi fac si eu curaj sa scriu anul asta . Eu va stiu de la prima postare , dar mi-a luat ceva sa ma hotarasc sa pastrez sarcina, apoi sa ma asigur ca sarcina evolueaza (am avut sangerari f. mari pana la 8 sapt.) si in final sa accept ca voi mai avea un bebe, iar la acceptarea lui tati, inca mai lucrez.

Cu scrisul pe forum nu m-am mai omorat in ultimul timp, dar sper sa imi fac timp sa va salut din cand in cand.

Datele mele sunt: UM 5.10.2008, DPN 10.07.2009

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

adriana BAFTA la eco si sa vii repede cu vesti super!

cornelia BINE AI VENIT! si sarcina usoara in continuare. FELICITARI pentru decizia de a pastra sarcina cu bebe3. Si eu ma gandesc cateodata ca mi-ar placea sa am 3 copilasi, dar pana atunci sa vedem cum va fi cu 2 bebei de varste fff apropiate. Vad ca si intre copilasii tai e diferenta de 1 an si 10 luni. Cand ai timp poate imi spui si mie putin cum a fost la inceput cu 2 bebei de varste asa apropiate. Intre ai mei va fi 1 an si 8 luni...

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna fetele,vroiam s av aintreb cam la cate saptamani ti se fac teste aselea de sindrom down?voi aveti dureri de cap?
eu nu mai pot ,in fecare zi ma doare capul si am niste nervi ,imi pica fisa din orice

si eu vreu in listuta,dn 25 07 2009

+10

Mergi la inceput