Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Cornelia bine ai venit si felicitari pentru decizia luata !

Eu am programare pe 29 ianuarie la Iosup...tot el l-a "descoperit" si pe Raducu la 16 saptamani si a insistat sa-i spun cum il va chema . Asa ca trebuie sa fiu pregatiata cu nume pana pe 29.

Andreea 9+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mccrisa ai ghicit. la doctorul rotaru sunt. Imi place mult de el
Pupici

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea c

Cornelia bine ai venit si felicitari pentru decizia luata !

Eu am programare pe 29 ianuarie la Iosup...tot el l-a "descoperit" si pe Raducu la 16 saptamani si a insistat sa-i spun cum il va chema . Asa ca trebuie sa fiu pregatiata cu nume pana pe 29.

Andreea 9+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

si eu am programare la Iosup pe 16 si la fel tot el a descoperit-o pe Elena la 15 sapt dar eu stiam cum o va chema (numai sotul nu). Acuma sotul spune ca de data asta el alege numele dar nici nu vrea sa imi spuna ce nume vrea pana nu vedem ce e ca eu il intreb nume de baiat si el probabil se gandeste la nume de fete :). Asa ca atunci cand ne va intreba Iosup cum il va chema o sa dam din umeri :)

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rallu, ai o burtica tare frumusica. Iti doresc sa creasca mare si sa o vedem si la 9 luni.

Am fost si eu la eco azi. Sangerarea a fost normala, zice dr. meu. Explicat plastic e ca si cum umfli un balon c trebuie sa ocupe intreaga camera si cand ajunge la pereti se desprinde tencuiala. Cica asa ceva a fost la mine.
Am un bb mare si un bb mai micut. BB mare are si sacul mai mare, ca si eu vedeam diferenta. La masuratoare arata asa: BB 1 are 10 saptamani fix si e lung de 2,78 cm, iar BB2 are 10 saptmanai si 3 zile si a lung de 3,28 cm. Deci diferenta intre ei e de 0,5 cm si normal ca se vede cu ochiul liber. Dr. spera sa mearga totul bine si sa nu apara pb in cauza asta. Eu maine voi avea fix 10 saptmani asa ca eu zic ca bebelusi mei sunt in grafic. La bb mic este o portiune unde nu este inca lipit de uter si acolo exista un mic cheag de sange deci as mai putea sangera dar maroniu ca nu ezista flux pe acel cheag.
Urmatoarea eco in 15 ianuarie.
A, BB mare sarea ca nebunul in saculet, sper ca peste 2 saptmanai sa-l vad si pe BB mic la fel.
Sotul zicea ca cel mare seamana cu el ca el e cel inalt in familie cu 1,91, iar cel mic e al meu ca eu nu am decat 1,63.

Asa arata acum http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3150260453/

Elena, nu imi zici te rog ce dimensiuni au puiutii tai? Si ai tai sunt diferiti la marime?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am venit cu o fetita

dl dr Iosup e cel mai tare, a fost un dulce, imi venea sa-l pup la sfarsit, binenteles m-a intrebat si pe mine ce am acasa ce vreau , eu i-am zis ca vreau sa fie sanatos...si el tot insista ...sa-i zic ce vreau ...pana la urma i-am zis ca as vrea o fetita...cand m-a intrebat ce nume ii punem...eram convinsa ca e fetita...o s-o cheme Anastasia
bebelina e super bine, tot marisoara...cu o saptamana...totul e perfect...doar Ir-urile sunt marite...la dr 0,81 la stanga 0,60 ...o sa vb cu dr la urmatoarea vizita...sper sa nu fie vreo problema

in rest sunt super fericita cand aveti timp cine se ocupa de listuta sa-mi treceti si mie un carucior roz

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Adriana, Felicitari pentru fetita!!!!! Imediat se umple lista de carucioare colorate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Moniland multumim , sper s aramana fetita pana la final pt ca la nume de baietel nu ne-am gandit

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mirela am nascut in 27 august, cu cezariana..ca nu s-a intors..cezariana nu a fost programata
pupici si sanatate multa -dutelor

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Moni, felicitari pentru bb mare si bb mic! cred ca pe parcurs se vor ...echilibrasau poate e un baietel si o fetita, si fetita e mai delicata

Adriana, felicitari pentru fetita!! imi imaginez ce fericita esti, mai ales daca asta ti-ai dorit!!

Eu cred ca instictele nu prea ne inseala.
la prima sarcina am stiut din prima clipa.
acum mi-e frica sa ma gindesc, dar parca tot fetita imi spune inima ca e, ceea ce ar fi grozav.

Patricia s8 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

ADRIANA felicitari!!! o sa ai pereche ce frumos...
abia astept si eu sa vad ce este dar la mine mai este muuuult ,cand citesc la voi ca deja stiti sexul ma oftic
unde il gasim pe dr iosup si cam cat costa o eco la el? banuiesc ca este si aglomerat...eu sunt la dr. ion ionut de la giulesti cu el am nascut si primul copil si am fost ffffff multumita de el asa ca nu pot sa ma despart de el,dar la eco morfologica trebuie sa merg undeva ca am inteles ca dr. albu unde am fost la cealalta sarcina nu prea este de gasit
va pupic pe toate

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+

Mergi la inceput