Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

multumesc la toata lumea
pe dr iosup il gasiti la Centrul medical unirea sau la el la cabinet unde aveti sanse mai mari sa gasiti o programare , cabinetul este pe Sandu aldea 86 iar tel pt programari 0724.46.46.46, ecogradia a costat 200 lei

MIRCLAU si eu am vrut la dr Ion Ionut dar era prea aglomerat si pt ca n-am gasit m-am dus la dr Mihailescu tot la giulesti,
Patricia ai mare dreptate ...la prima sarcina am simtit ca este baiat si asa a fost si acum la fel simteam eu ca e fetita...

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland la ecografia facuta saptamana trecuta cand implineam 8 saptamani un bb avea 1,51 cm si celalalt avea 1,53 cm. Al doile se vedea destul de greu ca era cumva in spatele primului. Ieri la eco am vazut ca s-au aliniat si mi-a zis doctorul ca sunt la fel la aceeasi dimensiune. Din pacate nu stiu dimensiunile ca a fost un eco scurt asa de control si nu ne-am axat pe prea multe detalii.
Dar am vazut ca fata de saptamana trecuta au crescut chiar bine.
E uimitor cat de repede cresc.

Ce frumos ca unele fete deja au aflat ce vor avea. Mi se pare mie sau pana acum domina baieteii.
Sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei.

Pupici pe burtici

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

ADRIANA si primul copil l-ai nascut cu ion ionut? sau din auzite vroiai la el?
si mihailescu e bun? habar nu am daca ma primeste pt ca abia pe 5 ianuarie ma duc la el

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Wow.cu ce vesti minunate ati venit,fetelor!Moniland,ce frumos se vad bebeii tai in poza!La ce medic mergi?vad ca ai facut ecografia la MedcrisAdriana,felicitari pentru fetita!!!Parca-parca fetita mi-as dori si eu(din nou).De fibrom ti-a mai zis ceva dr?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

zmeurici dragi...tocmai am sosit si eu de la prima ecografie...
mi-am vazut fasolica...cel putin asa a zis medicul ca arata ca o boaba de fasole...dupa masuratori ne aflam in 7 saptamani si 2 zile si celelalte chestii (la care eu sincer nu ma pricep, dar am vazut la Patricia ca le-a trecut deci au vreo relevanta):
- CRL - 1,16 cm;
- GS - 2,93 cm;
- 174 bpm.
Cand i-am ascultat bataile inimii...doamne...a fost cel mai emotionant moment din viata mea....chiar a fost si comic...ptr ca initial nu auzeam nimic si o vedeam pe doctora cum se incrunta de la concentrare sa masoare....nu am mai putut rezista si o intreb "doamna sunt insarcinata sau nu???!!"...(mai ales ca eu nu am avut simptome relevante)...si se intoarce si se uita uimita la mine si apoi razand a dat sonorul tare ca sa aud inimioara...era cat pe ce sa ma fac de rusine si sa bocesc acolo

Un bun venit noilor zmeurici si sarcina usoara si la termen

Felicitari celorlalte zmeurici care au fost astazi la echo si care sunt acum emotionate...ca si mine...(Patricia, Adriana, ayda...sper sa nu fi uitat pe cineva).

Maine plec din Bucuresti la parinti (in Iasi) si nu cred ca voi mai avea ocazia sa va mai "vad" anul asta....asa ca vreau sa va urez un nou an fericit, plin de sanatate si realizari...si sa ne ajute Dumnezeu sa avem cea mai mare implinire...aceea de a ne tine bebeii in brate...Va pup pe toate...

Alinutza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinuta, fasolica ta este exact cu o zi mai mare decit boaba mea de strugure.
Drum bun spre Iasi si petrecere frumoasa la parinti, sa ne auzim cu bine in noul an!!

Cornelia, bine ai venit!!
FElicitari pentru decizie si curaj. este greu cind nu toti membrii familiei se bucura, dar timpul poate va rezolva.

Patricia s8 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Alinuta, masuratorile acelea reprezinta citi cm are embrionul, citi cm are cu tot cu sac gestional si numarul de batai pe minut.

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

zmeurici dragi...tocmai am sosit si eu de la prima ecografie...
mi-am vazut fasolica...cel putin asa a zis medicul ca arata ca o boaba de fasole...dupa masuratori ne aflam in 7 saptamani si 2 zile si celelalte chestii (la care eu sincer nu ma pricep, dar am vazut la Patricia ca le-a trecut deci au vreo relevanta):
- CRL - 1,16 cm;
- GS - 2,93 cm;
- 174 bpm.
Cand i-am ascultat bataile inimii...doamne...a fost cel mai emotionant moment din viata mea....chiar a fost si comic...ptr ca initial nu auzeam nimic si o vedeam pe doctora cum se incrunta de la concentrare sa masoare....nu am mai putut rezista si o intreb "doamna sunt insarcinata sau nu???!!"...(mai ales ca eu nu am avut simptome relevante)...si se intoarce si se uita uimita la mine si apoi razand a dat sonorul tare ca sa aud inimioara...era cat pe ce sa ma fac de rusine si sa bocesc acolo

Un bun venit noilor zmeurici si sarcina usoara si la termen

Felicitari celorlalte zmeurici care au fost astazi la echo si care sunt acum emotionate...ca si mine...(Patricia, Adriana, ayda...sper sa nu fi uitat pe cineva).

Maine plec din Bucuresti la parinti (in Iasi) si nu cred ca voi mai avea ocazia sa va mai "vad" anul asta....asa ca vreau sa va urez un nou an fericit, plin de sanatate si realizari...si sa ne ajute Dumnezeu sa avem cea mai mare implinire...aceea de a ne tine bebeii in brate...Va pup pe toate...

Alinutza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Multumesc Patricia...
am vazut ca masuratorile sunt asemanatoare...deci o sa avem aproape acelasi DPN
tu tot la Medlife ai avut echo, parca...intentionezi sa nasti acolo?

Alinutza 8+

Mergi la inceput

Alinuta, da, am DPN exact asa cum imi iesise si mie la calculator: 15 august dupa echo, 17 august dupa ultima menstruatie (saun invers.
Eu am nascut la Filantropia si intentionez sa nasc tot acolo cu dr meu, care da consultatii la Medicover. am inteles ca s-a modernizat acum spitalul si sint conditii excelente si asta ma bucura mult, pt ca nu as fi vrut sa imi schimb doctorul de care am fost foarte multumita.
dar cu noile conditii pentru abonati de la Medicover, daca voi intimpina greutati la programarile pt consultatii, o sa mai vad, a doua varianta va fi Medlife. De exemplu nu am reusit sa imi fac programare anul acesta, sa vedem dupa revelion cit de repede pot ajunge.

Rallu, am uitat sa iti spun ca ti-am admirat burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakrima378 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry
bravo mai anne! ce frumos ..cand aud ca misca bebica
si cand ai mai sous ca ai simtit asa devreme si primul bebe..am innebunit
te pup
buna...acum am reusit sa intru si eu.
mcrissa nu stiu ce sa zic...eu de maine intru in a 14 a saptamana, si dej ail simt pe bebe. sunt si la a doua sarcina. chiar acum am simtit ceva . se simte fffffff usor...dar este ca o impunsatura..deja se simt unoeir si mai multe impunsaturi. nu puternice, dar le simt. si nu zilnic. dar incep sa se inmulteasca. azinoapte, spre ex, stateam si asteptam sa adorm la loc, si stateam ..nu chiar pe burta..k nu pot si mi-e frica...dar intr-o parte..mai spre burta...si am simtit f clar...de cateva ori ....cand ca u fluture, cand ca impunsaturi scurte. sunt senzatii mici si usoare. dar le simt.
iar pe teodor l-am simtit pe la 13-14 sapt ...si era prima sarcina. apoi..a mai durat vreo...2-3 sapt pana sa incep sa il simt mai bine. sa urmaresti in timp de vreo 2 saptamani ... daca se repeta...daca sunt la fel....va pupicesc acum. plec sa mai cumpar ceva alimente...putine ca sa nu car, k am cumparat ieri cand am fost uc masina ce era mai mult....si..niste bobine de ....ce material de ata voi gasi, sa incep sa crosetez o vesta cu maneci crete...si scurte...adica bufante nu crete. pupicim.
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
LAKRA-cea mai fericita gravidutza-10+
Here is my baby....

Mergi la inceput