Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
lakrima378 spune:
alinutza spune=mi si mie..acum la echo se mai face control ginecologic?am oroare de masa aia..si ma gandesc ca avand burtici acum doar echo pelvian..si daca sunt probleme ne urca si pe masa vesela
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza78 Multumesc Patricia... am vazut ca masuratorile sunt asemanatoare...deci o sa avem aproape acelasi DPN tu tot la Medlife ai avut echo, parca...intentionezi sa nasti acolo?Alinutza 8+ |
Here is my baby....
matcha-oana spune:
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"
+10
adrianafedorca spune:
neata
noi iar ne-am trezit devreme, la 6 , de data asta a fost Cezar care s-a trezit si m-a trezit si pe mine ca a visat urat si a venit la mine in pat, el a adormit la loc dar eu nu
fetele care au facut ecografia la 11-2-13 saptamani imi spuneti si mie ce valori aveau la voi arterele uterine, mi-e tare frica ca-s asa crescute
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
jojo_miha asa si eu...de cand am ramas gravi, de cate ori intru intr-un magazin cu hainute pt copii ma atrag hainele de fetite
icmanu cate saptamani ai? sper sa ramana baietel daca asa va doriti, oricum sa fie sanatos in primul rand
Cornelia bne ai venit , sarcina usoara si zmeurel sanatos, felicitari pt decizie cred cred ca o sa fie minunat sa ai 3 copilasi iar tati se va obisnui cu ideea probabil e putin speriat
matcha-oana in Ro se face eco intre 11s si 13s (si cateva zile, nu mai stiu exact cate ) si se masoara pliul nucal, care trebuie sa fie sub maxim 3 mm, in 24 de ore de la eco se face o analiza a sangelui , dublutest, dar sunt pareri si pareri cu dublu test...eu l-am facut dar doar asa sa nu zic ca nu l-am facut....nici acum nu m-am dus sa iau rezultatul, pliul nucal a iesit bine deci nu cred ca mai era nevoie
andreea c , alfa_ancasi pe Cezarica tot Iosup l-a "descoperit" , oricum e unul dintre cei mai buni doctori, va tinem pumnii sa fie sanatos si sa fie ce va doriti...si neaparat sa aveti 2 nume......de fetita si de baietel..noua ne-a si scris pe eco sex -feminin( Anastasia)...la sfarsit l-a felicitat si pe sot...la care el l-a intrebat daca e sigur sigur fetita...la care dr a zis...pai ati mai vazut baiat sa-l cheme Anastasia?...e tare dragut Dl sr Iosup....imi place ca vede cat de stresate ne ducem la el si el face tot posibilul si reuseste sa ne linisteasca
Moniland foarte misto explicatia... ma bucur ca bebelusii tai sunt bine si sunt in grafic
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
MIRCLAU nu am nascut cu el dar mi-a fost recomandat de dr care ma urmarea atunci , pe la la 35 de saptamani a plecat in vacanta si mi-a zis ca a vb cu dr Ion Ionut si daca e ceva cu bb-ul meu pana vine ea sa ma duc la el, m-as fi dus si acum dar nu am gasit programare , sunt sigura ca te va primi am auzit numai de bine de el
alinutza78 sa-ti traiasca fasolica
lakrima378 mie nici la prima sarcina nici acum nu mi-a facut control , la prima sarcina la final cand a plecat dr in concediu 10 zile m-a controlat sa fie sigura ca totul e bine, mi-a facut totusi 2 eco transvaginale acum, dar alea nu-s asa dureroase
it's a girl !!!
Moniland spune:
Buan dimineata si de la mine!!!!
Ultima zi din 2008. Pentru mine acest an a fost unul foarte bun si pe toate planurile, fara exagerare. Imi doresc ca 2009 sa fie la fel. Dar prin faptul ca imi voi tine copilasii in brate va fi mult mai bun
Mie ieri la 10 saptamani mi-a facut eco abdominal, si de cand sunt mi s-a facut doar eco.Exceptie a fost doar cand am sangerat si vroia dr. sa vada cat, dar fara tuseu vaginal si alte chestii.
Adriana, eu cred ca sunt ok dar un pic ma ingrijoreaza ca nu cumva sa fie prea mare diferenta intre ei si sa creeze probleme. Oricum sunt amandoi in grafic, as zice ca un picut prea mari .
Si daca voi avea doi baieti pe unul il va chema Cezar
Elena, multumesc de lamuriri. Cred ca e mai bine sa fie amandoi la fel. La urmatoarea eco cere si poze si cd sa-ti vedem puiutii.
Pooh, la Marginean ma duc. Si haine de graviduta chiar nu am vazut prin oras. Stiu ca sunt la Luxorul mare ceva, dar mi se par cam demodate. Deocamdat nu am nevoie, spre surprinderea mea ieri cand am iesit din casa jeansii ma cuprindeau. Cred ca si pentru faptul ca inca nu am pus niciun kg. Dar asta pentru ca nu am pofta de mancare. Oricum voi recupera ca am inteles ca trebuie sa pun 16-20 kg.
andreea c spune:
Neata!
Adriana felicitari pentru caruciorul roz. imi place mult si numele pe care l-ati ales. Eu tot fetita mi-as dori si parca am sentimentul ca asa va fi.
Ai avut si CD? Eu am de la Raducu si de la 16 si de la 23 de saptamani.
Felicitari tuturor celor care si-au vazut zmeuricile.
Va doresc tuturor un an plin de realizari si numai bucurii! La Multi Ani!
Andreea 12+ si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
sandy_2008 spune:
Patricia, cum se numeste doctorul la care mergi la Filantropia?
Multumesc,
Un an nou fericit!
adrianafedorca spune:
Moniland ma bucur ca va place numele de Cezar, soul meu l-a ales , eu cand am auzit nici nu am vrut sa aud, mi se parea asa de greu dar ne-am obisnuit, oricum i se potriveste de minune , v-ati gandit si la nume de fetite? poate o sa aveti pereche
andreea c la cezar avem caseta video, pe atunci inca nu aparusera eco cu Cd sau cel putin nu avea unde am fost eu , la Diagnosis , acum la bb2 am uitat sa-i spun sa ne puna pe CD dar o sal rog la 20-21 de saptamani...l-am intrebat aseara si mi-a zis ca a 2 a eco se face la 20-21 de saptamani, dupa Anul nou o sa dau tel sa-mi fac programare sa fiu sigura ca prind programare in saptamana respectiva
it's a girl !!!
elenada spune:
Moniland nu prea am cum sa fac poze. Acum merg la spital de stat, Cand o sa mai merg la particular o sa cer. Acum am poze cu amandoi numai ca nu am cum sa le pun pe net.
Fetelor va doresc un an nou plin de bucurii sanatate si fericire si bebici sanatosi. La multi ani!
elena +9
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!