Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, lasa ca mai astept sa te duci la un 4D si atunci vei avea si clipuri ce ei cum misca.
Adriana, mie imi plac numele puternice, sonore si sa poata fi pronuntate oriunde in lume. Primul pe lista e Victor, urmat de Cezar. La fetite nu am decat un nume Irina. Mai am timp sa gasesc si pentru cea de a 2-a fetita, asa de rezerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Felicitari, fetelor pentru progresele facute si pentru ca va simtiti bine!!!
Eu cred ca sunt fericita posesoare a unei sarcini toxice, care m-a pus pe chituci!!
Ajunul si Craciunul mi le-am petrecut in spital, in perfuzii... noroc ca mi l-am vazut pe bb pe 26, ca e bine, ca asta mi-a dat curaj sa continui...
De cand sunt acasa stau ca o leguma in pat, vars tot ce mananc, ma doare stomacul, ma ustura, am hiperaciditate..
Minunea minunilor este ca azi ma simt mai in putere.. am mancat doar niste mix din acela de cereale cu fructe uscate..pe care l-am tolerat!! altceva chiar nu merge.. nici macar ceai, nici macar paine prajita,,,nici supa, nimic, nimic
Mi-am luat de la Plafar niste medicamente pe baza de plante,,, sunt si pentru varsaturi(ghimbir) si pentru hiperacidiate(musetel, sunatoare, etc), plante pe care nu le-am regasit in lista plantelor interzise... Multumesc ca exista acest site, ca am luat mai multe indicatii care mi-au fost de maare ajutor!!
Acum ma doare spatele!! O fi de la statul in pat? O fi de la efortul depus la varsaturi sau de la bebe?? O prietena m-a sfatuit sa pun o sticla cu apa calda si sa stau infasurata cu un fular...
offfff....

Va urez sa treceti cu zambetul pe buze in noul an, an in care o sa ne vedem visul indeplinit!! Sa fie 2009 anul visurilor noastre!!

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetelor...in ultima dimineata din 2008

Chance, imi pare rau ca te simti asa de rau. Poate totusi se mai indreapta lucrurile si te vei putea bucura de sarcina.
Sa fie bebe sanatos si sunt sigura ca vei incepe si tu sa te simti mai bine .

Fetelor, sa va povestesc cum se schimba lumea
Pana anul asta, inainte de anul nou, ma bucuran daca imi cumparam vreo hainuta de gala, ceva musai sexos, mulat de purtat la petreceri.
Nu scapa saracu barbata-miu pana nu mergea cu mine ca sa-si ia fata ceva de ocazie.

M-au apucat cumparaturile si anu asta...
Si-s mandra posesoare a primei perechi de blugi de graviduta (sunt singurii care mi-au placut, pana acum am mai intrat in magazine si ieseam exact cum intram).
Ma apucase apoi melancolia...ete ce mi-am luat de anu nou...blugi.

Da' tot sunt fericita pt. ca-s mumosi si o sa-i folosesc din plin (dupa ce-i scurtez ca io-s pitic rau).

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am intrat o secunda de pe laptop de aici de la Predeal sa va urez : UN AN FERICIT SI PLIN DE SPERANTE IMPLINITE. SA NE TINEM TOATE ZMEURICILE SANATOASE SI FRUMOASE IN BRATE IN 2009. LA MULTI ANI .

Si distractie placuta diseara....

PS: cat ati mai scris,,,dar citesc eu cand ma intorc....

10+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc pentru primire!

Alfa_anca, nu sunt chiar un exemplu bun in cum e cu doi copii de varste apropiate. Noua ne-a fost foarte greu cand a aparut Stefan. Dar asta pentru ca Maria a fost un bebelus exemplar si am crezut ca e usor sa ai copii. Eee, lucrurile s-au schimbat si Stefan ne-a dat vietile peste cap. Socul a fost mai mare la aparitia lui in familia noastra decat cand s-a nascut Maria. Poate nu am stiut noi sa gestionam situatia, cu toate ca teroretic eram pregatita si studiasem netul in lung si lat . Maria a fost foarte geloasa si am avut mari probleme si cu ea. A durat cam un an sa o aducem pe ea pe linia de plutire. Acum e bine: copiii se joaca (atunci cand nu se bat ), merg amandoi la gradinita, doar ce ne mai linistisem. Bine, exceptand faptul ca Stefan nu adormit o noapte intrega de cand s-a nascut . Dar am intalnit si cazuri mai fericite in care bb2 a fsot si mai cuminte ca bb1, si a fost in familie liniste si armonie de la inceput.

Felicitari celor care au fost la eco si pentru culorile carucioarelor. Eu sper sa fie fetita, ca atfel am incurcat-o.

A, Iosup mi-a scris si mie numele Mariei pe rezultatul ecografiei si l-a asigurat pe tati ca nu mai ii creste nimic intre picioare.

Va doresc un an mai bun, mai bogat si mai frumos decat toti care au fost!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Oana, La multi ani si un bebelus sanatos si voinic!!!!
Chance, saracuta de tine prin ce trebuie sa treci. Nu cred ca e idee buna cu sticla cu apa calda in jurul tau. Stii si tu ca baie nu avem voie deloc iar dusurile sa fie caldute. Durerea de spate si de la statul in pat e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

chance2008 saracuta de tine....stiu cum e si mie mi-a fost tare rau , rabdare , o sa treaca eu am 13 saptamani si deja am inceput sa ma simt un pic mai bine

rallu sa-i stapanesti sanatoasa si eu sunt tare mandra de blugii mei de gravi dar nu-i pot purta inca pana nu-i scurtez si eu si asta se va intampla abia dupa sarbatori

blanca000 petrecere frumoasa la Predeal, dupa sarbatori plecam si noi la munte , abia astept , sper sa mai prindem zapada , Cezar e innebunit dupa zapada

eu tocmai am mancat o farfurie mare cu cartofi prajiti si varza murata....simt ca pleznesc....sper sa nu mi se faca rau , acum ma duc la nani cu cezar ca sa putem sta si noi diseara mai mult , macar pana la 12 noaptea

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Dragi mamici,
Nu am mai scris de multe zile,ba probleme cu computerul,ba vizite,etc.

Eu am fost luni la ecograf,totul e bine cu bebe,e in dimensiuni,i-am vazut inima batind si fetita mea a fost tare incintata,a primit poza de la ecografie si si-a pus-o pe birou .

Am fost la alta doctora,a mea e in concediu si pe tipa asta am avut-o la prima sarcina,nu am mare incredere in ea pt ca si atunci m-a speriat destul si toate au fost bune pina la sfirsit.
Sa vedeti ce mi-a zis:ca as avea un miom pe peretele posterior al uterului si ca ar fi posibil sa am probleme cu sarcina,sa creasca,sa apara contractii si avort in luna mare si chiar as putea muri si eu la hemoragie mare .Ofof,noroc ca nu am crezut prea mult ce-mi spune pt ca nici un alt doctor nu-mi mai vorbise de miom si uter miomoatos si imposibil sa nu fi vazut si altii.

In fine,mai are cineva uter cu miom/fibrom?

Nici cu analizele nu-s chiar multumita,tre'sa am maare grija la toate,nu am avut nici toxoplasmoza,nici citomegalovirus nici rozeola.

Noi deseara vom petrece la restaurant trecerea dintre ani,petrecere romaneasca cu muzica de-a noastra,sarmale si papa bun .Sper sa ma simt bine deseara si tot anul ce vine,eu ramin f optimista in ciuda tuturor vestilor mai putin bune pe care le-am aflat luni.

Cornelia ,bine ai venit si multa bafta,esti o curajoasa!Nu stiu de ce,eu parca te stiu de la alte topice,se poate ca vad ca si tu ai vekime pe forum.

Eu va doresc An Nou cu sanatate,bucurii si 2010 sa ne gaseasca pe toate tot pe-aici leganind zmeuricii .

La multi ani!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

buna ziua!
voi fi mamica de iulie 2009, dar am o intrebare importanta pentru mine: am dureri ovariene sau mai bine zis in partea de joc a burtii de aprox 0 saptamana.sarcina se afla in saptamana 10-11 (p'acolo). Care poate fi cauza si care ar fi solutia incetarii durerilor?
Multumesc pentru raspuns!

Mergi la inceput

Aliki, bine ai venit si sarcina usoara sa ai!!!! Durerile de burta sunt normale in aceasta perioada. Pentru calmarea lor se poate lua no-spa de 40 mg max 3-4/zi.

Mergi la inceput