Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
mcrissa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea c Buna mamici! Mcrissa eu l-am simtit pe Raducu tot la 14 saptamani, iar astazi la 12 saptamani si 3 zile mi s-a parut de doua ori ca il simt pe bb. Am inteles ca este foarte important cum este pozitionata placenta. La mine este pe peretele posterior al uterului si asa a fost si la prima sarcina. Se simte mai devreme pentru ca nu este pozitionata placenta intre mama si bb. Bun venit noilor gravidute! Andreea 9+ si Radu Stefan (12.07.2007) nunta noastra 2 iulie 2005 |
andreea si la mine tot asa este si la mine placenta, pe peretele posterior.o sa urmaresc mai atent sa vad daca ce simt eu e bebe.parca am simtit asa cateva lovituri usoare cam in acelasi loc.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita aproape 14
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Rallu spune:
Buna ziua la burtici,
Aseara am facut si noi poza cu burtica din dotare asa ca astazi v-o aratam si voua: http://www.flickr.com/photos/31376910@N02/3150474708/
Noi mai mergem pe 13 ianuarie la eco cand vom avea 15 sapt si un pic. Speram sa aflam atunci daca suntem fetita sau baietel.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum
MIRCLAU spune:
buna ziua burtici
si noi pe langa casa,dar ati scris neneeeee....la greu...
OANA nu ne suparam chiar te mai asteptam sa mai intri pe aici,tu in ce data ai nascut daca ai avut DPN pe 28?
RALLU ai burtica deja,si eu am dar a mea e ramasa si de la sarcina anterioara
si mie mi se pare ca simt miscari in burtica dar poate e doar senzatia cu toate ca se spune ca la a 2 a sarcina simti mai devreme miscarile,noi abia dupa revelion ne facem programare la dr. acum nu am gasit nimic liber,si sunt asa de curioasaaaaaaaa
va pupic pe toate si va doresc un an nou fericit,multa sanatate si tot ce va doriti pe noul an
PS daca aveti vreun pont cu hainute de gravida sa ne spune-ti si noua ca suntem in cautare
MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+
mcrissa spune:
rallu ce burtic frumos ai, se vede
maine voi face si eu poze cu burticul ca nu am niciuna.
Bulina mea
ayda_m spune:
Pup toate burticile!
Am fost si noi azi la echo, la morfofetala...si sunt atat de fericita ca e totul bine...bebe era asa agitat, se juca, se intorcea...dadea din manute, picioruse...si ne-a zis ca se pare ca e baietel dar nu se stie ce se va vedea la urmatoarea echo...e sotul in culmea fericirii ca el isi dorea baietel, dar pana la urma nu conteaza....sanatos sa fie, mie mi-e indiferent pana la urma ce va fi , sanatos sa fie si sa duc sarcina cu bine la termen.Acum sunt linistita ca inchei anul cu bine si va veni un An Nou mult mai bun...
Va doresc tuturor ca Noul An sa fie cat mai frumos si sa ne tinem bebeii in brate
Ayda 12+
mcrissa spune:
ayda felicitari pentru bebe zbenguit!la dr Roatru ai facut eco?
tu mai faci bitestul?ca eu nu am avut unde sa-l mai fac, nu mai lucra niciun laborator.
Bulina mea
ayda_m spune:
Mcrissa, as fi vrut la dr rotaru numai ca eu cand am sunat nu mai era loc decat dupa 12 ian...si am zis sa nu depasesc termenul...am facut la dr Hadi la Medsana, eu il stiu pe cand lucra la Cantacuzino, am 2 prietene care sunt dr rezidenti acolo si mi l-au recomandat cu mare caldura. Nu mi-a recomandat bitestul si nici nu cred ca am sa-l fac...ar tb zilele astea dar nu cred ca am unde...si sincer nu vreau sa ma agit degeaba...atata timp cat morfofetala a iesit bine..eu asa cred....
Ayda 12+
pooh spune:
Fetelor din Tg-Mures,oare unde as putea gasi haine de graviduta dragute?Aici la mine in oras exista un singur magazin de acest gen dar cu niste haine antice.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+
andreea_1979 spune:
Buna fetele ! Ce mai faceti ? eu tot cu senzatia de greata in gat si vomit dupa fiecare masa ? Voi cum o mai duceti cu greturile si starea de voma . Mai sunt si poftele aiurite , adica mi se pune pe un aliment si as manca numai din ala , apoi sa nu-l mai vad ! Voua vi se pare scumpe hainele de gravidutze ? Eu am dat aproape 2 milioane pe o pereche de pantaloni ! Dar asta e , nu ma plang ! Va pup pe toate ! andreea 10+
adrianafedorca spune:
buna,
aseara n-am mai reusit sa intru ca ma simteam tare rau dupa alergatura din malluri, mi-am luat o pereche de blugi pana la urma de gura sotului care se saturase de umblat adevarul era ca ma durea asa de tare burtica, ca si eu as fi renuntat, pantalonii sunt de la next sunt super redusi 100 lei, sunt cu banda peste burtica , sunt ok , doar ca sunt un pic cam larguti, dar sigur o sa ma ingras asa ca sunt bucuroasa de ei pan la urma
daca vreti pantaloni de gravi magazinele unde am vazut sunt: debenhams la mallul din vitan aveau negrii si albastrii dar marimi mari...imense
la mothercare dar sunt scumpi 250 lei
si la mallul din baneasa la next 100-150 lei
la prenatal tot in baneasa in jur de 150 lei max, aici aveau mai multe modele si marimi
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler