Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
mcrissa spune:
rallu cat mi-as dori sa merg si eu la piscina.eu am facut aqua gim pana in luna in care am rams insarcinata si ma simteam minunat.dar cum am avut sangerari si repaus la pat am renuntat la abonament.sper ca de prin martie sa pot sa merg iara,simt nevoia sa fac miscare, deocamdata plimbarile sunt singura miscare si daca sunt lungi deja ma doare burtica.
anne-marry in Bucuresti bugetarii nu prea lucreaza.aveam cateva probleme de rezolvat si as fi vrut sa termin cu ele inainte de Anul Nou si e inchis peste totl-ai mai simtit pe bebe?ca eu nu mai am rabdare pana il voi simti si eu.stateam intr-o zi inghesuita pe canapea, cu picioarele ridicate si mi s-a parut ca simt ceva, dar sora mea spune ca e imposibil sa simt la 14 saptamani.
moniland bine ca ai trecut cu bine peste sperietura aia.stiu cata emotie iti da o pata cat ar fi ea de mica.
muzo, iuliana,thea bine ati venit!sarcina usoara si zmeurica sanatoasa!
monica2008 avem deja un carucior albastru?daca tu simti ca e baietel pai atunci baietel cred eu ca e
elenada ma bucur ca sunt bine puiutii.e bine ca dr iti face ecografii asa des sa se asigure ca e totul bine cu bebelusii.eu deja nu mai am rabdare pana la urmatoarea ecografie.
jojo asa sunt si eu cu somnul.parca nu la fel de rau ca la inceputul sarcinii, dar cred ca dorm cam 12 ore pe zi.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita aproape 14
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
elenada spune:
Mcrissa am noroc de un doctor tare bun. Si el are acasa gemenasi si tot cu fertilizare in vitro obtinuti asa ca stie foarte bine cum sta treaba.
Pe 5 ma duc iar la control. Abia astept.
Pupici burtici
elena +9
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mcrissa spune:
elenada cumva dr-ul tau este dr Rotaru?
Bulina mea
Rallu spune:
Mcrissa...unde ai facuta AquaGym?
Aseara n-am mai fost la piscina. Am scos nasul afara si era un geeeeerrrr. Am zis ca mai bine stau potolita ca sa nu racesc.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum
mcrissa spune:
rallu eu am abonament la WorldClass si merg mai mult la Marriott sau la fostul Hotel Bucuresti mai au ei si inca alte cateva locatii, dar nu am fost.e piscina mare si avem bine loc, ca inainte mergeam la Majestic si eram inghesuite de ne dadeam maini si picioare una alteia in timpul exercitiilor.
Bulina mea
monica2008 spune:
neata fetelor.bibuga eco era 3d bb era super neastamparat seamana cu taicasu.sotul cand l-a vazut a spus seamna cu el ca are picioarele slabemcrissa eu asa am simtit de la inceput si sotu la fel acuma sa fie sanatos.da e baiat sigurpt mine 12+
mcrissa spune:
monica chiar sunt curioasa daca e asa cum simtim noi.ca eu simt ca e fetita, poate sunt influentata si ca am visat de cateva ori ca va fi fetita si-i cumparm palarie de soare si rochita lila.si sotul pana ieri a zis ca e fetita si ieri a venit acasa si ma intreaba "ce face Vladutz din burtica?".nu stiu ce o fi visat de s-a sucit asa.
Bulina mea
anne-marry spune:
buna...
acum am reusit sa intru si eu.
mcrissa nu stiu ce sa zic...eu de maine intru in a 14 a saptamana, si dej ail simt pe bebe. sunt si la a doua sarcina. chiar acum am simtit ceva . se simte fffffff usor...dar este ca o impunsatura..deja se simt unoeir si mai multe impunsaturi. nu puternice, dar le simt. si nu zilnic. dar incep sa se inmulteasca. azinoapte, spre ex, stateam si asteptam sa adorm la loc, si stateam ..nu chiar pe burta..k nu pot si mi-e frica...dar intr-o parte..mai spre burta...si am simtit f clar...de cateva ori ....cand ca u fluture, cand ca impunsaturi scurte. sunt senzatii mici si usoare. dar le simt.
iar pe teodor l-am simtit pe la 13-14 sapt ...si era prima sarcina. apoi..a mai durat vreo...2-3 sapt pana sa incep sa il simt mai bine. sa urmaresti in timp de vreo 2 saptamani ... daca se repeta...daca sunt la fel....
va pupicesc acum. plec sa mai cumpar ceva alimente...putine ca sa nu car, k am cumparat ieri cand am fost uc masina ce era mai mult....si..niste bobine de ....ce material de ata voi gasi, sa incep sa crosetez o vesta cu maneci crete...si scurte...adica bufante nu crete. pupicim.
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
alfa_anca spune:
Salutare burtici!
monica se spune ca instinctul mamei ii spune in general ce are in burtica, desi si instinctul asta cred eu ca mai poate fi influentat si de dorinte. Eu prima data imi doream asa mult fetita ca eram convinsa ca va fi baiat ca prea imi doresc eu fetita. Si pana la 15 sapt eram convinsa ca e baiat si chiar si dr s-a inselat la o eco la aproape 14 sapt si mi-a spus ca e baiat. Si uite ca a iesit mandra. Acuma imi doresc baiat...si iarasi un medic mi-a spus la 12 sapt ca e posibil sa fie baiat, acuma sa vedem dc s-a inselat sau nu :)
Mai burtici, mie nu imi vine sa cred ca am ajuns in sapt 14...la prima sarcina mi se parea ca trece timpul asa de incet si ca nu mai vine odata timpul sa nasc sa imi tin bebelina in brate. Acuma probabil unde deja stiu cum este, unde o mai am deja pe Elena sa imi ocupe tot timpul, nici nu stiu cum am ajuns in sapt 14...mi se pare ca timpul trece prea incet...Bucurati-va mult de sarcina, mai ales cele care sunteti la prima sarcina, mie mi s-a parut cea mai frumoasa perioada din viata mea.
Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 13+
andreea c spune:
Buna mamici!
Mcrissa eu l-am simtit pe Raducu tot la 14 saptamani, iar astazi la 12 saptamani si 3 zile mi s-a parut de doua ori ca il simt pe bb. Am inteles ca este foarte important cum este pozitionata placenta. La mine este pe peretele posterior al uterului si asa a fost si la prima sarcina. Se simte mai devreme pentru ca nu este pozitionata placenta intre mama si bb.
Bun venit noilor gravidute!
Andreea 9+ si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005