Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
Iuliana, petele bejulii, din experienta mea nu sunt bune. Ce poti sa faci este sa stai cat mai mult pat pana ajuni la dr. Poate sa nu fie nimic grav.
anne-marry spune:
buna seara
monica2008 felicitari pt baietelul tau ... se pare ca deja am inceput sa aflam sexul bebelusilor nostrii .... ce frumossssss
rallu ... te invidiez pt mersul la piscina.
adrianafedorca intrebai de libere...eu una nu am. deh...bugetar domne... dar noroc cu sefu' ca e un scump, azi am plecat dupa 2 ore de servici....si programul e de 8 ore..k la noi este fffffffffffff fffffffffffffff fffffffffffffffffffff frig, pt ca abea acum se lucreaza la centrala. si mai au ceva de montat.
bun venit fetelor noi .. si.... la cat mai bine
va pupam
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
muzo spune:
salutare!
ne inscriem si noi in cursa pentru zmeurici. dupa UM data asteptata pentru marea intalnire este 1 iulie, dar doctorul insista la fiecare intalnire ca am cu o saptamana mai putin, conform masuratorilor.
oricum, se pare ca vom fi printre primele zmeurici.
sarbatori fericite!
muzo, dpn 1 iulie
iuliana_1976 spune:
iulie.aug.09: poti sa mai adaugi in lista "+ Ariana (04.02.2001)". Am omis sa o trec si pe ea.I-am aratat astazi lista si mi-a facut observatie.
Multumesc.
monica2008 spune:
fetelor multumesc frumos.simteam eu ca e baietel acuma asteptam urmatoarea eco cand avem 20 de sap si ne spune sigur daca e baietel12+
elenada spune:
hello dragutele mele.
Ce mai faceti voi? Mie nu mi-a mers netul asa ca nu am putut intra sa vad eu ce mai faceti. Mi-a fost dor de voi.
Moniland imi pare rau ca si tu ai tras aceeas spaima ca si mine.Sper din suflet sa fie totul bine cu bebeii. Eu cu o zi inaintea ta m-am trezit sangerand puternic. Din fericire bebeii au fost bine si sunt bine in continuare. Azi i-am vazut si au mai crescut deja incep sa apara manutele si piciorusele.
Lunea viitoare ne vedem din nou. Abia astept. Eu am sangerat din cauza hematoamelor. Am observat ca daca ma misc mai cat de cat imediat imi apar pete de sange dar foarte inchis la culoare. Azi am mers la doctor si a aparut o pata mica. Asa ca stam la orizontala.
Ioana sper sa fie totul bine si sa nu fi fost decat un vis urat. Ai incredere si totul va fi bine. Doamne ajuta.
Fetelor va pup si va doresc multa sanatate voua si bebeilor vostri.
elena +8
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bibuga spune:
adrianafedorca- in targu-mures ,merci de urari!
rallu-am vrut sa te intreb cum faceti oule umplute-noi le umplem
cu galbenus pisat+caltabos+smantana sau iaurt,piper,sare.iar in sosul de
maioneza punem frunze de tarhon(tarhon murat in otet).e minunata!
matcha-oana-cum e vremea in japo?cu ce bunatati te infrupti cel
mai des?? eu tare as mai schimba meniul,parca nimic nu ma tenteaza prea tare...
azi m-am dat pe prajituri-adica de prepararea lor-noroc ca una mi-a iesit
din cele doua...am inceput cu mare elan,dar spre sf mi-a parut rau ca m-am lacomit
la doua...am facut non plus ulta(reusita pe jum.)
si "dintele negrului"-a iesit superb! in care ne vom baga coltii abia maine.
m-am umplut de mirosuri,mi-a fost de ajuns...
pe de alta parte cu greturile...nu m-am plins pina acum de ele,de obicei ma
apuca dupa ce iau masa,dar de doua zile am redus portia de materna la jumate si
coincidenta sau nu am stat doua zile ca o verdeata murata,cu vome apoteotice
dupa cina,si slabiciune.azi m-am intors la vechiul obicei de materna intreaga
si am fost in stare sa coc doua prajituri+curatenie in camera copilului...
monica2008-felicitari pt bb!sanatate multa!..intrebare-eco normal sau 3D?
nelia-ai fost totala--micile greseli ne insenineaza!
o seara placuta tuturor!
ildi9+ si luca-thomas 2004.03.06
jojo_miha spune:
Multumim frumos ca ne-ati trecut si pe noi pe lista,care se pare ca deja incepe sa aiba carucioare,FELICITARI ! lA Teodora pana la 26 saptamani nu a vrut sa ne arate ,a fost tare pudica sper ca acum sa fie mai devreme.
Cat de minunat trebuie sa te simti dupa innot,mai ales acum dupa sarbatori,pe mine sotul nu ma lasa nici bicicleta sa fac.
la puii mici din burtici si somn usor !Eu nu ma mai satur de somn.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
theea spune:
Buna fetelor sunt si eu o viitoare burtica de august .DN22/07/1982 ,
UM 16/11/2008 ,DPN 23/08/2009. Va doresc o sarcina cat mai usoara.
cezara
elenada spune:
Thea bun venit. Se pare ca bebelusul tau se va naste in aceeasi zi in care m-am nascut si eu. Multa sanatate sarcina usoara si la termen.
Eu nu am somn. Iar ziua as dormi de as rupe.
Pupici si vise placute
elena +9
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!