Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

lakrima eu sunt din bacau dar locuiesc in italia si am facut eco aici.sper sa vii si tu la fel de bucuroasa de la eco ca si mine12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna ziua la toate zmeuricile
Eu aseara am revenit in tara de la Roma...o vacanta foarte frumoasa. Am avut noroc de un timp frumos si cat am putut am vizitat cat mai multe obiective. Se pare ca si zmeurica a fost incantata si nu a dat semne ca nu ii place ceva. M-am simtit f bine...cu exceptia faptului ca oboseam destul de rapid. Am dus dorul sarmalutelor si carnaciorilor...si chiar a salatei boef....dar..na..am mancat pizza si paste cat sa-mi ajunga tot anul.
Sper ca ati avut sarbatori fericite alaturi de cei dragi...si v-ati ospatat cu delicatese.

Acum stam in pat si lenevim in fata tv...si ma pregatesc sufleteste ptr echo de maine...prima echo din sarcina...si am niste emotii f mari. Ma bucur tare ptr gravidutele care au fost in perioada asta la echo si si-au vazut bebeii

Bun venit noilor zmeurici si sarcina usoara...

Alinutza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Catalina...imi pare atat de rau...eu ti-am citit povestea si la odiseea trecuta si mi se pare crud si nedrept...si ma gandesc ca tocmai aceasta neputinta de a controla ceva..de a schimba..de a gasi raspunsuri la de ce-uri...trebuie sa fie chinuitoare.

Iti doresc sa fii tare..sa gasesti resursele si optimismul necesare pentru a o lua de la capat...ptr ca esti o adevarata luptatoare...

Sa dea Dumnezeu ca in anul 2009 sa-ti implinesti visul de a fi mama

Alinutza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_1976 spune:

Vreau sa apar si eu in lista mamicilor de zmeurici de august 2009.
DN 09.10.1976 UM 15.11.2008; DPN 23.08.2009.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Monica 28,bravo tie pentru sarcina,dar si celorlate mamici...am vazut ca esti din italia,poate intri si pe la noi pe la "gravidutze si mamici de italia"chiar acum cateva zile a nascut o prietena de a noastra...,poate esti interesata sa vezi procedurile care se fac aici,intrucat si cursurile prenatale...noi te asteptam...dar stim ca aici e locul tau printre atatea maici de vara,dar sa mai treci si pe la noi ca suntem singurele !

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ups!!!A m vrut sa scriu mamici de vara.pup

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare, burtici de zmeurici!

Nu am mai intrat deloc de ceva timp si abia am reusit sa recuperez ceea ce ati scris (aveti tastarnitza nu gluma ).
In primul rand vreau sa va urez SARBATORI FERICITE! si LA MULTI ANI! Fie ca Anul Nou care vine sa ne aduca numai bucurii iar in vara sa ne tinem cu toate bebelusii in brate sanatosi si mancaciosi.

BUN VENIT! noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare si fara nici o problema.

Nu mai spun nimik despre fetele care ne-au parasit, decat ca va urez multa putere sa treceti peste si fie ca anul care vine sa va aduca un bebelus in brate sanatos.

Noi suntem bine, pe 19 dec am facut ecografia de 12 sapt, bebele e f bine, TN are 1.1 mm, am facut si bitestul si abia astept rezultatul. Dr a zis ca se pare ca bebe va fi baietel dar mai tb confirmat, asa ca abia astept ecografia de pe 16 ianuarie cand voi avea 16 saptamani si ar tb sa se vada f bine.

Va pup pe toate!

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Monica2008, ce frumos ca bb baietel e bine
Rallu, bine ca poti sa faci miscare. Dar te rog ai grija, fara efort.
Ancuta, cred ca baietel va si doriti, nu? Ce zice Elena?
alinutza, dar la fructe de mare te-ai bagat?

Pe mine m-a durut azi toata ziua burta. Sper ca e doar de la faptul ca creste. Vad zilele astea,cand ma duc la eco, cat de bine stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

iuliana, roxyyc, alynakiss, s-a rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Moniland da, baietel imi doresc eu, ca sotul tot o fetita vrea, ca sa fie tot fata lu tati :), iar Elena nu are ce sa zica, ca la 1 an si aproape 2 luni nu cred ca intelege nici macar ca mami are un bebe in burtica. Mai vedem mai incolo cand mai creste si mai creste si burtica lu mami.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 13+

Mergi la inceput