Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ioana, cam asta e intrebarea mea....suntem intr-adevar bine?

Adica eu sunt bine....de fapt sangerarea s-a oprit chiar in seara aia...dupa vreo 2 ore de cand incepuse, ce a fost pe urma era doar scurgerea a ce ramasese in uter.
Contractii, dureri n-am avut. Totul pare sa fi intrat in normal in ceea ce ma priveste.

Bebe era ok atunci, exact dupa accident, cand deja la examen s-a dovedit ca nu mai aveam sangerare activa....DAR...o fi bine si acum?

Asta e ceea ce ma framanta: eu sunt bine dar bebe cum e?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy nu s-a modificat starea de somnolenta, o mai am si tensiunea din sani e la fel, dar atat. Nu am stari de greata deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rallu, trebuie sa fie bine. Imi pare rau de incidentul prin care ai trecut. Iti tin pumnii ca luni sa vii cu vesti bune.
Ioana, si eu zic ca daca mai ai simptome nu pot sa fie decat de bine. Daca au trecut e ok cu planurile de viitor ca doar asa poti trece peste durere mai usor.
nusy , probabil in pozitia in care e bb acum te deranjeaza la hernie, dar bb isi tot schimba pozitia si atunic va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor! La multi ani cu putina intarziere....dar cu mult drag]
Sper sa ma numar si eu printre voi , am facut doua teste de sarcina, primul pe 31.12 si al doilea azi si au iesit doua liniute, azi a fost mai rosie liniuta, deja e a 4 zi de intarziere, deci ma rog la d-zeu sa fie un bebelus la mine in burtica....Analiza la sange o voi face luni, si apoi m-as duce la doctor. Eu am mai fost in cele 8 luni de incercari la Dr Tutunaru, si m-as duce la el. Stiti cumva cind este la cabinet luni sau marti? Iau acid folic, ce ar trebui sa mai iau preventiv pina ajung la dr?
Va multumesc anticipat si sper sa ma primiti in randurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

LA MULTI ANI !! fetelor, e prima oara cand intru pe anul asta.
Si la noi a fost un Revelion "cumintel"...cu prietenii.

Nusy, .
Ioana, eu una nu mai cred in simptome...de mult ori mi s-a intamplat sa nu ma mai doara nimic, de fapt, singurul simptom care l-am avut pana acum au fost sanii tensionati...au fost f multe zile cand nu ma mai dureau deloc, nu ii mai simteam grei sau tensionati si treceam prin clipe de cosmar pana la echo...deja ma gandeam la sarcina oprita in evolutie...dar de fiecare data a fost bine, bebe a fost ok. Asa ca incerc sa nu imi mai fac atatea griji ca mai rau ii fac lui bebe
Am zis "incerc" pt ca nu-mi iese de fiecare data

Va pupic si sa avem un an cat mai bun!

Ayda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

adrianaady bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos , cand am fost la dr Iosup sa fac eco pe 30 decembrie am auzit o discutie la telefon sunase cineva sa intrebe cand il gaseste si asistenta a zis ca dupa 5 ianuarie

Ioana daca starile de somnolenta sunt atunci mai e o speranta, Doamne ajuta sa fie bebe bine in burtica

Motana ce preturi...pai mi-as lua un sifonier intreg daca as gasi si pe aici la preturile astea, cat despre nas infundat si dureri in gat...pe mine m-a mai lasat durerea in gat azi, pa la 5 dimineata m-a luat durerea pe partea stanga ieri ma durea pe partea dreapta, mi-am pus spirt la gatm-am infasurat cu un fular am mai supt 2 homeogene si am adormit, de azi dimi stau numai in pat cu fular la gat si sug homeogene si vitamina C si miere si lamaie, m-a lasat durerea de gat dar si pe mine ma doare stomacul de mor cu toate ca am mancat chiar bine de tot , acum daca m-a mai lasat o sa iau pastile mai rar , bag mai multe portocale si stau cumntica in pat la caldurica
sper sa ma lase pana incep serviciul , pe 7 ian, incearca si tu cu spirt poate trece si la tine, de obicei il incalzeam cateva secunde intr-un ibric dar aacum mi-a fost lene si l-am pus asa, il pui pe o bucata de vata , eu n-am avut asa ca am pus pe o soseta ilpui la locul cu pricina si te infasori cu un fular sper sa mearga si la tine

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nu mai stiu cine zicea de o alergie...eu am avut la prima sarcina pe spate, nu stiu daca era alergie sau ce a fost ca n-am apucat sa merg la dr atunci, aveam niste bubite mici asa ca niste cosuri mici pe tot spatele care se uscau si ma mancau de muream, acum vreo saptamna si ceva mi-au aparut iar poate de data asta ajung la drmatolog....oricum trec singure singura chestie nasoala e ca ma mananca rau de tot

Motana trim al 2 lea incepe in saptamana 13, m-am uitat acum pe un supliment din revista mami unde spune ce se intampla in fiecare saptamana de sarcina, si la saptamana 13 scrie asa:"tu...ai inceput trim 2- cel mai usor. esti plina de vitalitate..." , acum ca e din saptamana 13 ca e din 14 suntem pe aproape

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana cu starile de greata mai ai avea de asteptat.La mine numai ce au inceput de cateva zile si nu le am tot timpul,doar simt ca nu mi se arata sa mananc.Dimineata dau la bobici,dar de cateva zile doar!Tu ar trebui sa ai inca o saptamana ragaz.Stai cuminte ca eu zic ca e de bine.Asteapta pana marti si sa deie DD sa venim amandoua cu vesti bune!Sanii sunt si la mine tensionati,dar am momente cand imi vine sa-i tai asa ma dor Iar faptul ca s-au oprit petele si ai scurgeri de alta coloare...e din nou semn bun.
Si eu spun ca stresul nu face casa buna cu o sarcina mai ales cand e mica. Era sa o iau razna in primele zile,dupa care m-am mirosit ca nu-i a buna ce fac si mi-am adus aminte de primele mele feelinguri legate de BB, asa ca am preferat sa le dau lor si lui credit si mi-am bagat pecioarele in panica.Analizele le pot face foarte bine si acum,luna asta fara stresul sarbatorilor.Intre timp il las pe Dl Mazare(asa am citit ca ar fi cat o boaba de mazare acum)sa se instaleze si sa preia control asupra corpului meu:mi casa su casa
Adrianaady BINE AI VENIT!!!Sarcina usoara si la termen!Ia acid folic si mergi la dl dr cand poti.O sa iti spuna dansul ce sa iei.
Voi vb de tzoale. Si eu in curand nu mai intru in pantagaci,la nasture stam desfacuti
Va pupam si ne ducem la ca avem oki de la 4 dimineata

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

vin si eu cu o veste proasta ,defapt cu ghinionul meu,la fel ca rallu m-am lovit la burtica,deocamdata nu am dureri si nici sangerari dar doar ce m-am lovit acum o ora.m-am lovit nu exact acolo unde este bebelul,exact unde sunt coastele,aproape de sani ,in susul burtii,ma scuza-ti ca nu ma pricep sa explic,crede-ti ca ar fi vreo problema pt bebel?

+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Imi pare rau ca in noul an nu sunt doar vesti bune,insa sunt sigura ca se vor termina cu bine.
Oana daca nu ai nimic bebe e ok,acum si depinde cat de tare te-ai lovit,insa el este tare micut ca sa pateasca ceva.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput