Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
elenada spune:
Hello burtici.
Ce rau imi pare cand aud ca mai toate avem cate o problemuta. Dar eu una sunt sigura ca sunt trecatoare aceste problemute si ca atunci cand ne vom tine bebeii in brate o sa ne amintim de ele zambind.
Nusy ma bucur ca iti merge bine si ca bebe e ok. Sper ca durerile sa nu dureze prea mult si sa nu iti faca probleme.
Rallu stai linistita ca bebe e bine. Nu te mai stresa ca il stresezi si pe el.
Ioana totul va fi bine. Eu asa cred si sper sa am dreptate. Somnoleta e ok. bebe creste iar uterl trebie sa creasca si el de aia mai ai unele pete. Pana acm suna bine totul. pumnii mei sunt stransi pt tine.
Moniland pupici tie si bebeilor.
Matcha-Oana nu te alarma. Stiu ca e greu dar incerca.Te-ai lovit destul de departe de bebe. Bebe e jos la baza abdomenuli ca sa zic asa iar tu te-ai lovit in partea superioara asa ca nu cred ca bebe e in pericol. Stai calma ca sa nu il agiti si pe bebe. Sanatate multa iti doresc.
Va pup pe toate si aveti grija de burticile voastre.
elena
+9 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
monica2008 spune:
ioana stai inistita chiar daca nu ai simtome eu de greata am scapat din sap a 9.sani ma dor dar f putin in schimb au crescu se vede.asa ca stai linistita si ai sa vezi ca bb e bine
.adriana ady bun venit si sa dea dumnezeu sa un bb sanatos si frumos
.rallu nu te mai stresa ca bb e bine ai sa vezi luni la eco si poate iti spune sg ce e
.matchaoana nu cred ca ia afectata lui bebe lovitura sa speram ca totul ok
.fetelor eu vroiam sa va intreb acidul folic pna in ce luna trebuie sa il luam ca eu l/am terminat ieri si trebuie sa sun doctorita sa o intreb daca mai iau sau nu ca la inceput cand mi la dat a spus ca pana termin 3 luni.
13+
matcha-oana spune:
doamne fetelor daca ati sti ce frica am ,numai cand ma gandesc mi s einmoaie genuchii.of sa dea doamne doamne sa nu fie nimik,sa nu am vreo sangerare ceva
va multumesc fetelor ca ma ajuta-ti sa trec peste frica asta si ma face-ti sa gandesc pozitiv
+10
alfa_anca spune:
LA MULTI ANI! dragi gravidute, sa dea Domnul sa avem un AN NOU bun, plin de sanatate si peste un an vb despre bebei, cat au mai crescut si ce evolutii bune au!
Am petrecut Revelionul ca si anul trecut, adica acasa doar cu socrii, si dc anul trecut am stat cu Elena in brate pana la 12.30 din cauza colicilor, anul acesta ea s-a jucat printre noi pana la 11:50(ca nu putea sa adoarma din cauza maselelor care dau sa iasa) cand am incercat sa o culc printre bombardamentele din cartier cu urechile acoperite una de mana mea si cu una cu labuta de la o jucarie de plus.... La anul probabil ca voi petrece Rev cu amandoi copiii in brate
.
adrianaady BINE AI VENIT! si sarcina usoara in continuare. Si eu tot la dr Tutunaru sunt si iau numai acid folic. Daca insa considera ca e o sarcina obtinuta fff greu are un tratament special, dar asta vei vedea cand vei merge la dansul. Eu la prima sarina nu am luat nimik special dpdv al medicamentelor, dar si am avut analizele destul de bune. Dr e la cabinet incepand de luni, ca eu chiar luni am programare.
matcha-oana si eu cred la fel ca e afectat bebele ca el e muuult mai jos de unde te-ai lovit tu. Probabil rallu s-a lovit chiar jos dc a sangerat imediat. Ai grija de tine si mergi la dr imediat ce poti ca sa stai linistita ca bebe e bine.
ioana eu tot am sperante ca va fi bine, mai ales ca am visat cum ne intalneam noi toate la tine la restaurant si eram amandoua cu burtici mari.
Va pup, ma duc si eu un pic la somn.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
13+
bibuga spune:
salutare fetelor!
nusy-nu la toata lumea e la fel.citeodata bb se opreste
din evoutie si semne de gravi tot exista...
apropo de dureri-asa am patit prin luna treia si eu cu baiatul meu.
am f tare panicata.med.m-a linistit ca sint dureri normale!
a durat destul de mult...
rallu-sper sa fi trecut cu bine de patanie,tin pumnii
pt eco din 5.D-ne ajuta!-iti spune o alta "impiedicata"...lungana.
ioana-iti doresc sa fie totul ok!stiu ca este usor de spus
,greul e pt tine.nu inteleg ceva-spui ca ai mai avut o sarcina oprita...
nu s-au facut investigatii la spital?nu au prelevat lichid din cordon si
trimis la analize?.....
motana-dupa cunostiintele mele trim 2.incepe in sapt.14,
sarcina e de 38 sapt,dar din cauza ca nu se stie exact mom.conceperii se
socotesc 40 sapt,adica de la prima zi din ultima mensa.
oana-nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme!bb e bine aparat
de lichidul din saculet si oricum nu acolo te-ai lovit!
eu tot cu fobia ecografelor...cite eco v-ati facut pina acum?
apropo-ati cititi in forum despre eco 2d,3d,4d?
ildi
9+ si luca-thomas 2004.03.06
romanitza spune:
La multi ani si un an 2009 care sa va aduca numai bucurii!!!
Ioana- fii optimista in continuare, nu mai e mult pana pe 6! Iti doresc din suflet ca anul 2009 sa iti aduca bb-ul mult visat!
Luci - deci au inceput greturile... la mine a fost f rau, abia acum simt ca incep sa se diminueze, de-abia astept sa scap de ele si sa mananc si eu normal.Am insa in continuare dureri de cap si oboseala, insomnii, somn agitat... De-abia astept sa incep sa ma simt si eu mai bine. Am citit ca in maxim 2-3 saptamani ar trebui sa treaca toate astea.
Rallu, Oana - imi pare rau sa aud de pataniile voastre, sunt sigura ca totul va fi bine in continuare. Mare grija de acum incolo.
Am trecut si eu printr-un magazin cu haine pentru gravide, am ramas marcata de ce preturi erau... O pereche de blugi costa in jur de 79$, sutiene de la 49$ in sus si tot felul de preturi din astea... Mi se par foarte scumpe, dar tot o sa imi cumpar cat de curand.
10+
nusy spune:
Ioana,Moni,Ayda,Elenada,Bibuga:
multumesc pentru raspunsuri...sper sa ma mai lase durerile de vezica,caci le am deja de 5 luni.
Bibuga: eu am facut pana acum 7 ecografii (6 intravaginale si ultima abdominala).Deci,stresata rau,nu gluma!!!![]()
Si eu stiu ca trim.2 incepe la 14 s (asa mi-a spus dr.care mi-a facut morfologica de la 12 s),insa am vazut pe site-uri diverse articole..unele spun ca la 13,altele la 14...eu,ca sa fiu sigura ca sunt in trim.2,am asteptat sa implinesc 14 s.
A-propos de haine,eu,deocamdata,mi-am luat doar o pereche de blugi cu banda elastica, la 145 lei.Foarte frumosi.
Nusy
14+
theea spune:
LA MULTI ANI! si un an nou plin de impliniri si bebei sanatosi.Eu intru in sapt a 7 dupa socotelile mele si greturi sau alte semne nu am ,singurul semn e ca ma dor sanii ingrozitor dar nimic altceva.E normal sau eu sunt singura??Nu am facut inca nici o ecografie pt ca inca astept o programare la doctor asa ca sunt nelinistita inca.
cezara
elenada spune:
Bibuga eu am deja 3 ecografii intravaginale iar luni urmeaza sa o fac pe a 4 a.Oare sunt prea multe? Nu cred ca sunt prea multe si nici periculoase nu cred ca sunt pt ca daca erau nu imi facea doctorul atatea.
elena
+9 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
jojo_miha spune:
Fetelor de pe propria mea piele,sau de fapt a Teodorei
va spun ca nu afecteaza cu nimic echografiile,puteti face cate vreti.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha