Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani si tot ce va doriti sa va aduca noul an.

Rallu stai linistita in pat si totul o sa fi bine. Eu ma doua hematoame in uter si de doua saptamani stau la pat iar bebeii sunt bine cresc foarte frumos. Si eu am scurgeri maronii si negre si tot felul de chegulete dar se pare ca totul este ok. Stai linistita si nu te stresa ca stresul face rau la bebe. Multa sanatate va doresc la amandoi.

Ioana ce rau imi pare. tare imi doresc sa fi fost doar o greseala cu de laborator si sa fie ok sarcina. Petele pot fi si de la faptul ca se dilata uterul si ca bebe creste. Eu asa sper sa fie. Te pup si sunt alaturi de tine. Doamne ajuta.

Eu ma lupt cu greturile si cu arsurile la stmac. Ieri mi-a fost rau is am vomat dar din fericre seara am reusit sa pap ceva si a fost frumos de revelion chiar daca l-am sarbatorit din pat.
Azi din nou rau abia am reusit sa inghit ceva si ma lupt sa nu vars ca tare ma mai ustura stomacul de la varsat. Si odata imi doream sa vars.

Pupici burtici dragi

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara.
Am citit ce ati scris si mi s-a ridicat parul in cap.Uf!
Ioana...eu tot ma incapatanez si sper pana la urmatoarea ecografie a ta. Legat de petele care au aparut poate sa fie ce crezi ,dar poate la fel de bine sa nu fie,de-asta pana nu ai certitudini te rog sa ai grija de tine,stai in pat cat mai mult.Ti-am spus ca si eu m-am confruntat cu dureri oribile de burta,doua zile am spus ca pierd copilul,efectiv asa simteam ca iese afara si vin rusii in stil turbat.Am stat in pat in cele 2 zile de-mi venea sa dau tencuiala jos de pe pereti la sfarsitul lor si mi-a trecut.Nu de tot dar e altceva acum.Asa ca pana in 6 ian hai sa nu mai spunem nimic,nici ca-i asa nici ca-i altfel.Asteptam sa vedem ce vesti primesti si intre timp ai grija de tine.
Rallu imi pare tare-tare rau. Se pare ca din pacate creste numarul fetelor care trebuie sa stam la patuc,iar despre accident ce pot sa-ti spun?Ghinion si sa speram ca doar atat a fost,sa nu fii prapastioasa.Si eu sunt impiedicata ereditarNu putem sa fim 9 luni ferite de raceli,accidente de tot felul...cred ca nici daca am sta intr-un glob de cristal. Iti tin pumnii sa fie bine si sunt sanse maaaaaaari,ai sarcina destul de avansata si BB-eii stiu ca sunt mai rezistenti la chestii dintr-astea decat am tinde noi sa credem.
Fetelor care stati la patuc va tin pumnii strnasi stransi sa fiti bine si sa se scurteze perioada de stat asa.Sa va puteti bucura de sarcini din toata inima,fara stres si necajeli.
Elenada si eu iti ceream niste greturi.Ei bine am inceput sa facem oaca de cateva zile,dimineata,asa ca mi-a trecut de umflaturi ca sa zic asa si nu prea as mai vrea sa oaca
Eu sunt cu raceala, luam oscilo si Stodal si ceaiuri multe cu lamaie si miere din belsug,de fapt e si singurul lucru care imi cade bine la stomac zilele astea.Am mancat,dar ciugulit.Aseara am inviat inainte de revelion.In rest m-am simtit rau,am muncit la bucatarie cum am putut intre reprize de somn in stare de veghe si frisoane...Azi in sfarsit am dormit multe ore,aproape toata ziua.Inca nu sunt refacuta,dar sper sa recuperez somnul si sa las raceala in urma.Mai ma dor din cand in cand si ovarele,banuiesc ca tot de la raceala,ca le cam cunosc pe astea.
Va doresc tuturor sa aveti parte zilele astea de odihna multa,liniste,papica pt cele care nu pot papa si sa venim cu vesti bune de acum inainte!Doamne ajuta!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

iar m-am trezit cu noaptea-n cap...din cauza durerii in gat, am zis ca m-a lasat dar peste noapte m-a luat iar, asa ca s-a dus somnul meu, oricum ieri am dosrmit mai toata ziua, am stat numai in pat si am motait iar seara pe la 9 am adormit
si eu trebuie sa stau in pat mai toata ziua pt ca nu prea mi-e bine pe scaun sau in picioare

va ziceam acum cateva zile ca am simtit ceva in burtica..dar nu eram sigura daca e bebe ...eiii aseara iar am simtit la fel de 2 ori deci sigur e bebelina se simte foarte slab dar sunt sigura ca e ea
fug in pat poate mai prind o tura de somn pana se trezeste Cezar

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,

Gata, s-au oprit si chegurile si sangele inchis la culoare. De abia se mai vad pe hartie vagi umbre ca ar fi fost ceva.

Daca si bebe e bine, speram ca am trecut peste hop.
Asta vedem luni dimineata.

Aaaa....si uitasem sa va spun, la urgenta mi-au spus ca s-ar putea sa fie fetita da' nu e sigur pt. ca era ecograful ala prost.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

rallu ma bucur ca ne aduci vesti bune, sunt sigura ca bebe e bine
poate luni afli sigur ce e

eu stau numai in pat in dormitor ma mai dau jos cand ma mai striga cezar din sufragerie, nu pot sa cred ca e asa de cuminte se joaca asa frumos , altadata distrugea tot, sper sa nu-l deochi

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

La Multi Ani , multa sanatate si bucurii in 2009 si sarcini usoare si la termen, cu bebelusi sanatosi,destepti, frumosi si mancaciosi!

Noi am petrecut foarte frumos noaptea de Revelion,am fost la niste prieteni, am mancat,am si baut putin (dr.mi-a spus ca am voie ,deci nu e strict interzis),am si dansat usurel...a fost frumos.

Apoi ,ieri m-a durut rau in dreapta(am mai patit asa si la incepututl sarcinii), de m-am speriat ,am crezut ca am apendicita sau hernie inghinala care s-a strangulat....oricum eu cam sunt suspecta de hernie inghinala,caci aproape tot anul asta am avut dureri jos,in zona vezicii urinare.Ma doare rau la miscare,la mers,la tusit,stranut...iar ecografia la vezica arata ca e ok(adica nu am pietre sau nisip sau altceva),urocultura si sumarul de urina au iesit ok(deci nu am infectie urinara).
Oricum,prima data mi-a aparut aceasta durere acum vreo 4 ani si dupa 10 zile de antibiotic dat de medicul de familie pentru vezica,m-a trimis la eco sa vad daca am ceva colo..n-aveam nici pe naiba...mi-a trecut apoi,de la sine...ulterior,am mai patit-o cam o data pe an....aparea durerea si disparea de la sine,dupa cateva zile,fara niciun tratament...
Ei,bine,anul trecut mi-a aparut de prin ianuarie,inainte de a incepe al doilea FIV,m-a tinut pana prin mai(inclusiv pe perioada cat am avut sarcina,apoi cat s-a oprit in evolutie si ulterior),apoi din august iar mi-a aparut si de atunci ma tot tine. Dr.Dracea,care mi-a facut FIV-ul, mi-a spus ca nu am nimic de natura ginecologica,iar daca durerea se produce doar la miscare e posibil sa am o hernie inghinala care apasa pe vezica si da dureri.Lucru confirmat si de o cunostinta a unei prietene,care e medic de familie.
Cert e ca acum nu pot face nicio investigatie ca sa vad daca,intr-adevar, e hernie inghinala( se depisteaza doar la tomografie sau radiografie)...asa ca stau cu durerea asta si ma rog sa fie totul bine,sa nu pateasca bebelul ceva,sa fie influentat cumva in cresterea lui...iar ,daca e hernie,sa nu se stranguleze cumva,caci am incurcat-o...trebuie operatie de urgenta...Oricum,m-am speriat rau ieri,cand am crezut ca e apendicita...azi ma simt bine...

Asa ca,dupa cum vedeti,nici la mine nu e totul roz...Abia astept sa merg la o ecografie,imediat cum incepe sa lucreze dr.la care fac eu eco aici,in oras la mine.Sper saptamana viitoare.Si sper ca bebicul sa fie in grafic,sa nu fie afectat in niciun fel.

Cu mancatul..inca am arsuri la stomac,stare de voma, insa pot manca orice,nu mi-e rau de la niciun miros(si nu mi-a fost nici pana acum).La Revelion am mancat niste ardei copti cu otet si ulei,mi-au placut tare mult..insa,cand am ajuns acasa,dimineata,mi s-a facut rau si am vomitat ...numai ardei...mi-au picat rau...Sper sa scap cat mai repede de aceste stari,caci asa ar trebui,nu? Am intrat in trim.2 ,perioada cea mai usoara si frumoasa a sarcinii...cica!

Rallu: trebuie sa fie bine, stai linistita in pat si nu face niciun efort.Nu ridica nici macar o sticla de 2 l.

Ioana: , ma gandesc la tine si ma rog ca sarcina ta sa fie in regula.

Mcrissa: ce mai faci? Cand mai mergi la Rotaru? Eu pe 29 ianuarie, la 18 saptamani,cand fac si triplul test.

Ayda M, Elenada, Moni: un special pentru "colegele" mele de FIV!

Adriana: sanatate multa,sa treaca gatul cat mai repede!

Feteleor,va pe toate si va doresc sarcini usoare!

Nusy 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

La Multi Ani! Sa auzim numai de bine anul asta.

Rallu, sper sa fi trecut cu bine peste micul accident si ai grija, nu mai lua covoarele inainte , lasa-i pe altii sa se impiedice, tu ai alte treburi, cum ar fi sa ai grija de un bb! Si apoi, abonamentul ala la piscina... trebuie sa il inveti pe bb sa inoate de pe acum, asa ca tine-te pe pozitii!

Ioana, nici sa nu zicem hop inainte de a sari, dar nici asa sa punem norii negri inainte, noi iti suntem alaturi si nu mai lasa gandurile sa te influenteze negativ. Stiu ca nu vrei sa cazi de sus tare si iti oferi o autoprotectie, dar mai bine gandeste pozitiv si lasa doar o urma asa mica de indoiala, nu o transforma intr-o temere majora, nu are rost!

Adriana, ma lupt si eu cu nasul infundat si cu durere de gat, se pare ca miere cu lamaie imi da dureri de stomac , nu stiu ce sa mai iau sa impac si una si alta!

Fetelor, de cand se intra oficial in trimestrul al II-lea? Ca io ziceam ca de sapt. viitoare gata ca na, 3x4 =12 saptamani adica in a 13-a sunt deja in trimestrul 2, dar se pare ca nu e asa. Cine stie?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ah, ca mi-am amintit ca vorbeam despre hainele de gravidute, eu m-am cam speriat ce preturi ziceti voi, 2 milioane, sau 2 jumate' asa de mult? Stiam ca pe la magazinele de la mall erau scumpe la noi ca erau de fitze (poate s-a mai schimbat treaba nu mai stiu).

Eu va anunt cu maaare bucurie ca mi-am luat deja niste jeans negri lungi la cat credeti... cam 17 US$ ca sa zic asa si una peste alta cu 50% reducere... deci nici 9 dolari!!! Si la noi 2 milioane jumate? Am mai gasit unii trei sferturi ca deh, o sa fim vara cu burta mare, tot asa la vreo 8 US$(erau la 60% off)... deci cred ca o sa fac o mare aprovizionare de pe aici. Am mai luat asa o bluza lunga gen rochita care se poarta cu egari. Cam atat. Si am mai vazut niste pantaloni de vara cu banda elastica, dar la spate, pareau interesanti, cred ca is ok, ca oricum se largesc, o sa ii probez si pe aia.

Ok gata cu hainele, mai tineti-ma si pe mine la curent cu ce mai e pe la noi prin magazine ca sa mai stiu si eu mersul hainelor

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy draga, sper sa-ti treaca cat mai repede durerea!
Elenada multumesc iubita!
Lucialu sa ai grija de tine iubita! Daca incep greturile e din ce in ce mai bine, stai linistita cand te mai doare burtica si va fi bine!
Motana ai mare dreptate, asa ar trebui! Insa cu cat ma apropii mai mult de eco, incep fel si fel de ganduri.
Rallu ma bucur ca sunteti bine!

De aseara s-au oprit deja petele, insa mi s-a schimbat secretia, e mai transparenta si parca mai alunecoasa, seamana cu glera din perioada ovulatiei. Asta ce-o mai fi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: n-am idee... stiam ca apar scurgeri in sarcina...dar simptome ai? Gen greata, somnolenta, oboseala? Ca daca le ai,atunci e bine cu siguranta! Mie,cand mi s-a oprit sarcina in evolutie,mi-au incetat oboseala si somnolenta( ca greturi nu apucasem inca sa am)...ceea ce mi-a dat de gandit...

Nusy 14+

Mergi la inceput