Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Grishca spune:
La multi ani!
Din pacate si eu vin tot cu vesti proaste. Ieri dimineata m-am trezit cu cateva bubite pe coate si pe picioare. Am dat fuga la dr. dermatolog si mi-a pus diagnosticul de alergodermie.Mi-a dat doar un preparat in famacie pentru tamponari locale. Singurul lucru pe care l-am depistat ca alergen fiind niste pere din alea de import.Ieri am mancat numai iaurt si morcovi fierti. Azi-noapte de rev numai ardei, castraveti, 3 masline , iaurt si niste covrigei. Astazi cand m-am trezit eram plina de bubite ca acelea de urzicare pe tot corpul. Astazi o sa mananc numai legume fierte. Sper sa-mi treaca. E greu cu mersul la dr zilele astea.
Eu am 9s3z de sarcina.A mai patit cineva asa ceva?
Grishca spune:
Rallu, curaj si mult optimism. Puterea gandirii pozitive este nebanuita.
Te asteptam cu vesti bune.
Ioanatugs spune:
La multi ani in 2009 !!!
Sa aveti un an darnic si bun, sanatate deplina, fericire maxima si abundenta absoluta!!
In ce ma priveste simt ca nu e in regula si ca e o alta sarcina oprita in evolutie. Pur si simplu simt asta, vorba Catalinei si nu vreau sa ma amgesc singura ca va fi bine. Sunt cumva impacata cu situatia si la eco din 6 ian. vom face un nou plan de bataie pentru anul acesta cu dr. mea. Voi lua o pauza de cateva luni dupa care vreau o histeroscopie si multe alte analize pentru depistarea opririi din evolutie a sarcinilor mele. Doua ET-uri si doua sarcini oprite din evolutie, arata ca ceva nu e in regula si nu voi mai face alt FIV, pina nu fac ce mi-am propus. E a doua Odisee pe care o parasesc, prima ar fi fost de ghiocei de martie-aprilie2009 si acum plec de la voi zmeurici2009 si ma rog la Dumnezeu sa fie ultima pe care o parasesc.
Va doresc tuturor un an mai bun si sa ajungeti sa va tineti copilasii sanatosi in brate!!!
Rallu spune:
Ioana, nu te da baututa.
Eu una sper pana in panzele albe, desi ieri am sangerat rau.
Astazi vad ca pe hartie apare numai sange maroniu si mici cheguri. Sper sa se opreasca.
Desi la asa sangerare prognosticul e rezervat...eu sper in continuare...spera si tu
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum
adrianafedorca spune:
ioana nu te da batuta, poate bebe e bine , eu iti tin pumnii sa fie bine , o sa ne rugam toate pentru tine si zmeurica ta
rallu ufff...sper din tot sufletul sa fie bine ...tinem pumnii stransi si ne rugam sa fie bine, important e ca au zis ca bebe e bine
pe toata lumea si aveti grija de voi
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
eu sunt un pic mai bine cu gatul meu de azi dimi sug la homeogene de mi s-a luat...am bagat si lamaie cu miere la greu...m-a mai lasat dar cum fac pauza mai mare de pastilute pentru gat sau lamaie ma apuca iar durerea...am jurat ca nu mai beau nimic rece in viata mea...
sper sa ma fac bine pana incep serviciul..ufff am asa o lene cand vine vorba de servici mai ales ca nu ma simt deloc bine daca stau mult pe scaun, sper sa reusesc sa stau mai mult prin medicale pana nasc
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Ioanatugs spune:
Rallu am citit ce-ai patit si m-am cutremurat, ai mare grija iubita! Multumesc frumos pentru incurajari si nu pot spune ca nu-mi doresc si eu contrariul celor spuse de mine. De aseara am pete bej-rozalii si dureri de burtica, ceea ce nu e bine in sarcina, plus beta HCG-ul scazut....si nu mai vreau sa cad de sus. I-ti doresc sa treci cu bine peste acest moment si bebe sa fie bine acolo!
Adrianafedorca multumesc frumos iubita!
Cornelia spune:
Va multumesc !
Rallu, ai grija de tine! Ar trebui sa fie ok, daca te protejezi. Bebe e aparat bine in burtica. Acum e normal s ami sangeresi, se elimina hematomul.
Alina, si eu te stiu de pe aici de atata timp, chiar daca nu prea ne-am intersectat. Marie e scolarita deja, nu?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Rallu spune:
Sangerarea nu mai exista....oricum a durat numai cateva ore aseara.
Doar sange maroniu-negricios (si ala putin cantitativ...doar manjeste hartia) si mici chegulete.
Colul e inchis.
Practic nu mi-e frica ca-l pierd pe bebe la stilul ca va pica din uter ci ma gandesc daca se opreste din evolutie.
Daca partea buna din placenta nu ii va fi suficienta pana se retrage hematomul.
Oricum acum nu pot sa fac nimic.
Tot ce stiu e ca ieri era ok....asta dupa accident si dupa sangerare...cand deja in vagin era numai sange coagulat.
Ma mai duc luni la un control sa vedem cum va fi.
Oricum...sa nu faceti ca mine...uitati-va pe unde mergeti.
Io-s impiedicata de felul meu dar acum chiar ca am facut-o lata.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum