Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
vally spune:
ANUL NOU sa va aduca Sanatate,liniste sufleteasca,fericire alaturi de cei dragi si multe realizari si visuri implinite! sa avem cu toate sarcini usoare si la termen!
LA MULTI ANI 2009!
7+
http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
adrianafedorca spune:
LA MULTI ANI !!!
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
neata si La multi ani in 2009
eu ca de obicei pe net...de data asta aveam un soooomn...ne-am culcat pe la 1 si ceva ...dar pe la 3,30 m-am trezit cu o durere in gat de mor...aseara pe la 12 am baut si eu putina cola rece , ma luase pofta si cum eu sunt sensibila cu gatul....normal ca acum ma doare de mor...am supt homeogene, mi-am pus spirt la gat ...am reusit sa mai adorm 1 ora iar m-am trezit de durere..., imi vine sa-mi dau singura palme...daca nu-mi trece si se agraveaza am incurcat-o , de obicei fac febra 40, puroi in gat si tot tacamul
sper maine dimi sa gasesc o farmacie deschisa sa-mi cumpar niste oscilo si pastilute de supt
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Motana spune:
LA MULTI ANI! Copii sanatosi si buni la suflet!
Adriana, miere cu lamaie si eu de vreo 2 zile ma cam lupt cu durerile de gat, ah, si gargara cu apa sau ceai de musetel cu sare mare. Sper sa o scoti la capat cat mai simplu.
12+
chance2008 spune:
Un an bun cu sanatate!! Sa va dea Domnul de toate!!
Primiti cu semanatul???
SANATATEA NOULUI LA MULTI ANI CU SANATATE!!!
Parca bebele meu a stiut ca e un eveniment asa de important si m-a lasat sa mananc un pic de mi-am revenit!!! Ori o fi fost sarmaua magica mancata la 2 noaptea la soacra mea?? Orice a fost, sa stiti ca am intrat in anul nou cu zambetul pe buze, cu chef de distractie... raul a fost uitat(a ramas in 2008!!!)
Va pup,,, dragele mele, va doresc sa fim unite, sa avem un an mai bun decat 2008!! Sarcini la termen si burtici sanatoase pana atunci!!
http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png
PatriciaArdeleanu spune:
Bine v-am gasit in 2009!!
sa dea d-zeu sa avem un an bun si copilasi sanatosi!!
Chance, ce greu trebuie sa iti fie.oricum, ma bucur ca ai putut minca de revelion. poate te mai lasa.
Adriana, sanatate si ai grija cu gatul. MIerea si lamaia sint cele mai bune, chair si un eferalgan cu vit C.
Ieri am avut o durere cumplita de stomac, m-a tinut vreo 3 ore si nu stiam ce sa ma mai fac. Initital a debutat dupa ce am terminat de aspirat si am crezut ca e burta, am luat repede no-spa. cind mi-am dat seama ca e stomacul, am luat si un renie. La rebecca am avut dureri cumplite prin luna 6 si am putut lua Omez, dar acum nu pot lua mai nimic...ieri am vomat de vreo 3 ori, poate de la asta a fost, ca eu nu am probleme cu stomacul, prima si ultima data au fost au fost atunci in sarcina.
Adevarul e ca vomit atit de multa bila ca probabil ceva pe acolo nu mai functioneaza normal.
Insa seara m-am simtit in forma, ca niciodata si am putut sta pina la 2.
Patricia s8 si Rebecca 05.02.2005
anne-marry spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI ... NOUL AN SA NE ADUCA BEBELUSI CUMINTI IN BURTICI SI APOI SI AFARA .. .... SI SARCINI USOARE IN CONTINUARE SI NASTERI USOARE SI......SI...TOT CE NE DORIM
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 14
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Rallu spune:
La multi ani fetele!
Din pacate eu vin cu vesti proaste.
Din pura prostie, ieri am avut un mic accident cu marginea patului: adica am cazut cu burtica pe marginea patului.
Nu intrebati cum, ca nu mai are rost.
Pe moment nu m-a durut, nu s-a intamplat nimic si m-am culcat.
Can m-am trezit si m-am dus la baie a venit un val de sange rosu.
Exact ca la ciclu.
Am inebunit instantaneu.
Am plecat la urgenta unde mi-a facut o eco (destul de proasta calitate) din care a reiesit ca bebita e bine si da din manute dar am facut un hematom la un corn al placentei.
Am refuzat internarea pt. ca oricum n-avea rost...aveau toti un chef in spitalul ala...ceva de speriat.
Asa ca de ieri seara sunt in pat, sub medicatie.
Inca mai curge dar mai putin...adica se ia numai pe hartia igienica, nu mai murdareste tamponul si nu mai e rosu...a devenit maroniu.
Offf....colul era inchis deci nu e pericol de avort dar nu ma gandesc decat ca s-ar putea opri in evolutie.
Ce mai...simt ca o iau razna.
Luni ma duc la inca o ecografie. Sper pana atunci sa inceteze sangerarea si bebita sa fie bine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum
micaalsa spune:
In primul rand vreau sa va urez si eu un An Nou fericit, plin de impliniri pe toate planurile. Si bebei sanatosi, asta in primul si in primul rand
Adriana, mersi mult, eu in Alba Iulia stau in zona Cetate. Ne-am mutat la 100 m de vechea casa in care stateam cu socrii, dar asta e casuta noastra si niciunde nu-i mai bine. Bafta si voua cu interioarele ... astea mi-au mancat toti nervii si mai toti banii Si felicitari pentru fetita din burtica. Cred ca e incantat si Cezar, nu? Iulia mea tot baietel vrea
theea, Cornelia, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. V-am adaugat si pe listuta noastra Ce de mamici in data de 10.07
chance2008, imi pare rau ca ti-e asa rau. Tinem pumnii sa treaca repede si sa te bucuri de sarcina. Si eu care-mi doream sa am o greata ceva ... sa simt si eu ca-s cu burtik. Dar cand te aud pe tine chiar ca nu-mi mai vine sa gandesc asa. Curaj, trece
Cornelia, felicitari pentru decizia ta. Nimic nu se compara cu o casa plina de copii. Eu sincer imi doresc 3 ... acum sa vedem ce-o fi, ca eu sunt si cu RH neg. Si ca sa te consolez ... nici Iulia mea n-a dormit nici o noapte intreaga de cand o am, si imediat face 3 ani. Acum e mai lejer ca se trezeste doar odata - de doua ori pe noapte, dar pana nu demult trezirile erau din ora-n ora. Stiu cum e, eu tot sper ca BB2 sa fie cumintel
Rallu, Doamne ajuta sa fie bine. Sa vii cu vesti bune
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 10+
jojo_miha spune:
LA MULTI ANI !
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha